Decembered
Μαϊμού
- Μηνύματα
- 18.142
- Reaction score
- 42.216
Εαν δεν γνωρίζω την κουζίνα,τον σεφ κτλ σε μεγάλες εκδηλώσεις επιστρέφω στα γνωστά ακίνδυνα πιάτα Όπως τις τηγανητές η βραστές πατάτες …Ακομα και οι φυλλωδεις σαλάτες πρέπει να πλένονται με τελετουργικό τρόπο.Αν υπάρχει αμφιβολία για την τήρηση της αλυσίδας ψύξεως - ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες - αποφεύγω τις ευαίσθητες τροφές….Γι αυτό σε παρτυ,όπου μπορεί κανείς να συμβάλλει με δικά του εδέσματα, προετοιμάζω και τρώω μόνο ο,τι έχω μαγειρέψει με τα δικά μου χέρια στην κουζίνα μου.Μεχρι τώρα τα πήγα περίφημα όσον αφορά στις τροφικές δηλητηριάσεις…Θεσσαλονίκη: Δεκάδες επιχειρηματίες με δηλητηρίαση μετά από γεύμα σε γνωστό εστιατόριο
Το γεύμα διοργανώθηκε από τράπεζα με την ευκαιρία των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκηςwww.skai.gr
Αιντε με τα ωμά
Παραέγινε
Εγώ είναι ωμοφοβικός
6...? Αυτά συμβαίνουν όταν παραγγέλνεις εγκς και ο σερβιτόρος ξέρει μόνο ελληνικά.
6...? Αυτά συμβαίνουν όταν παραγγέλνεις εγκς και ο σερβιτόρος ξέρει μόνο ελληνικά.
Σε ποιο χωριό της Αρκαδίας είστε?Στην αρχή θέλει δυνατή φωτιά για να διατηρηθεί η υγρασία στο κρέας, να ψηθεί απέξω να κάνει μια πρώτη προστασία μια ασπίδα.
Μετά συχνά γύρισματα μέχρι τσ μπριζολάκια να ροδοκοκκινήσουν.
Αν τα ξεχάσεις και μαυρίσουν έχεις αποτύχει .
View attachment 342593
Μπουτάκι κομμένο σε μπριζόλες με χαμηλά λιπαρά.
Ακούμε πάντα τον γιατρό μας.
Καλή του ώρα
Ολοι περιμενουμε την φωτο που ειναι ψημεναΣτην αρχή θέλει δυνατή φωτιά για να διατηρηθεί η υγρασία στο κρέας, να ψηθεί απέξω να κάνει μια πρώτη προστασία μια ασπίδα.
Μετά συχνά γύρισματα μέχρι τσ μπριζολάκια να ροδοκοκκινήσουν.
Αν τα ξεχάσεις και μαυρίσουν έχεις αποτύχει .
View attachment 342593
Μπουτάκι κομμένο σε μπριζόλες με χαμηλά λιπαρά.
Ακούμε πάντα τον γιατρό μας.
Καλή του ώρα