- Reaction score
- 1
Μια χαρά διαθέσιμο για εγκατάσταση είναι, το έχω και στο παλιό Shield και στο τελευταίο. Για την Bravia TV μου δεν είναι διαθέσιμο.
Είναι η έκδοση Updated on Feb 23, 2023
Με πρόλαβες.Εντάξει το κατέβασα και δουλεύει.
Εκανα εγκατάσταση από την βιβλιοθήκη εφαρμογών.
Οκ ευχαριστώ πολύ.
Γιά πές...Για Netflix δεν γίνεται , με το Kodi γίνεται.
Και εκεί που λες ότι το είχαν παρατήσει από την NVIDIA, σκάει ξαφνικά update-hotfix από το πουθενά!
Nvidia Shield TV gets its first new update in over a year
Έπρεπε να παραγγείλω το Zidoo για να γίνει!
Second HotFix (33.2.0.252) deployed10/8/2024:
- Match Frame Rate (beta) enhancement
- Resolves issue with SHIELD drive filling up
- Fixes the issue of No audio heard when headset is connected to controller and DAP is on
- Resolves issue of Geforce now crash after launch
- Ability to clear HDMI 1.4 flag via factory reset
- Fixed video distortion on "RGB 8-bit Rec.709" display mode
- Resolved USB HDD/Flash drive showing corrupted after hotplug
- NAS folder info shows 0 B and not the actual capacity
- Mounted storages aren't listed after upgrade
- Fixes occasional crashes in DRM apps
Πήγαινε Ρυθμίσεις Android (Settings) > Εφαρμογές (Apps) > Δικαιώματα εφαρμογών (App permissions) > Αρχεία και μέσα (Files and media) > Kodi κι επέλεξε "Επιτρέψτε τη διαχείριση όλων των αρχείων" (Allow all the time).Καλησπέρα σε όλους μετά από παραααα πολλούς μηνες είπα να βάλω να δω ταινία από το Nvidia .
Παλιότερα αναγνώριζε τα πάντα το kodi τώρα για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει τα αρχεία από τους δίσκους . Υπάρχει κάποιο βίντεο με οδηγίες για να μην ψάχνω άδικα στο διαδύκτιο ? Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων δεν το pro το δικό μου
Σε ευχαριστω πολυΠήγαινε Ρυθμίσεις Android (Settings) > Εφαρμογές (Apps) > Δικαιώματα εφαρμογών (App permissions) > Αρχεία και μέσα (Files and media) > Kodi κι επέλεξε "Επιτρέψτε τη διαχείριση όλων των αρχείων" (Allow all the time).