- Reaction score
- 18.598
Εγω δεν ξαναγράφω ... περιμένω απάντηση απο τον Bhutia πρώτα, που εξάλλου είναι το άτομο τους ενδιαφέροντός μου προσπαθώντας να ξεκλειδώσω το μυστήριο του. Η χρηματοδότηση μου για συνέχιση της εργασίας μου που θα καταλήξει κάποια στιγμή σε βιβλίο εξαρτάται πλέον μόνο απο αυτόν.
Οι άλλοι όλοι μου είστε 'γνωστοί".
Και κυρίως ποιό είναι το drive σου για όλα αυτά ; Η μυρωδιά του καλάι όταν ζεσταίνεται απο το κολλητήρι ;
Θα σε κάνω γω φιλόσοφο (με το ζόρι).
Οι άλλοι όλοι μου είστε 'γνωστοί".
Ναι αλλά σου πήρε 40 χρόνια διάβασμα. Και μην τρελαθούμε, δεν έφτιαξες τον Τρινόβ , αυτούς να ρωτήσουμε , όχι εσένα.Εγώ πάντως, μπορώ να στήσω το σεταπ με εκατοντάδες μετρήσεις, από αποστάσεις με λέιζερ μέχρι waveforming, να συνεχίσω με φουλ καλιμπραρισμα, με ταργκετ κερβ, με μικροδιορθώσεις των διορθώσεων της ισοσταθμισης βάσει σκεπτικού, κλπ κλπ κλπ, χωρίς να παίξει ούτε μια νότα μουσικής.
Μόνο μετρήσεις και τόνους, σκέψη και κόπος.
Και μετά να έρθετε σεις να καθίσετε να ακούσετε τη μουσική σας, και να κλαίτε από την πρωτόγνωρη συγκλονιστική εμπειρία που θα ζήσετε.
Στάνταρ.
ΥΓ. Και χωρίς να ασχοληθώ με καλώδια.
Και κυρίως ποιό είναι το drive σου για όλα αυτά ; Η μυρωδιά του καλάι όταν ζεσταίνεται απο το κολλητήρι ;
Θα σε κάνω γω φιλόσοφο (με το ζόρι).
Last edited: