Λόλα να μια Λάμπα,πάρτη κι ας καίει...τζάμπα

Reaction score
18.598
Εγω δεν ξαναγράφω ... περιμένω απάντηση απο τον Bhutia πρώτα, που εξάλλου είναι το άτομο τους ενδιαφέροντός μου προσπαθώντας να ξεκλειδώσω το μυστήριο του. Η χρηματοδότηση μου για συνέχιση της εργασίας μου που θα καταλήξει κάποια στιγμή σε βιβλίο εξαρτάται πλέον μόνο απο αυτόν.

Οι άλλοι όλοι μου είστε 'γνωστοί".

:D
Εγώ πάντως, μπορώ να στήσω το σεταπ με εκατοντάδες μετρήσεις, από αποστάσεις με λέιζερ μέχρι waveforming, να συνεχίσω με φουλ καλιμπραρισμα, με ταργκετ κερβ, με μικροδιορθώσεις των διορθώσεων της ισοσταθμισης βάσει σκεπτικού, κλπ κλπ κλπ, χωρίς να παίξει ούτε μια νότα μουσικής.

Μόνο μετρήσεις και τόνους, σκέψη και κόπος.

Και μετά να έρθετε σεις να καθίσετε να ακούσετε τη μουσική σας, και να κλαίτε από την πρωτόγνωρη συγκλονιστική εμπειρία που θα ζήσετε.

Στάνταρ.

ΥΓ. Και χωρίς να ασχοληθώ με καλώδια. 🤭
Ναι αλλά σου πήρε 40 χρόνια διάβασμα. Και μην τρελαθούμε, δεν έφτιαξες τον Τρινόβ , αυτούς να ρωτήσουμε , όχι εσένα. :D

Και κυρίως ποιό είναι το drive σου για όλα αυτά ; Η μυρωδιά του καλάι όταν ζεσταίνεται απο το κολλητήρι ; :D

Θα σε κάνω γω φιλόσοφο (με το ζόρι). :D 😍

Last edited:

Reaction score
11.107
Πέτρο αναλόγως πως δρά και σκέφτεται ο καθείς.
Π.Χ.: Πρέπει νάχεις μηχανή και να ταξιδεύεις, ή μπορείς να μιλάς για ταξίδια με μηχανή χωρίς νάχεις, νά είχες ποτέ, κλπ, κλπ, κλπ.
Δεν είναι το ίδιο. Στη μεν περίπτωση υπάρχει γνώση της τεχνολογίας από ανάγνωση ενώ το ταξίδι με μηχανή είναι εμπειρία πιο πολύ

Reaction score
18.598
Σωστό (αλλά όχι κιόλας) για αυτό εξάλλου είχα προτείνει να δούνε οι audio peolpe την κάτωθι σχετική ταινία στο Ertflix όταν την έπαιζε.

Βέβαια καμιά σχέση με το παλιό καλό Γαλλικό σινεμά στην ανάλυση του θέματος αλλά όπως και να έχει την κεντρική ιδέα ακόμη την έχουν σαν κουλτουριάρηδες που είναι και να εντοπίζουν τα πραγματικά δύσκολα "προβλήματα".

Reaction score
18.598
Ας όψεται η τεράστια ανεργία και το αβέβαιο μέλλον των μουσικών που αναγκάζοντα να γίνονται οι πιο πολλοί (και) ηχολήπτες για να ζήσουν ... αλλιώς θα σας έλεγα εγώ τι τεχνικά άρτια μουσική θα ακούγατε απο τους (μόνο) μηχανικούς. :D

Είναι βέβαια μια υποβίβαση αλλά ... εμείς ωφελούμαστε ώς ακροατές.
Έχιε και άλλο ωραίο η ταινία μέσα που δεν το λένε στα τρέιλερ κλπ (δεν ξέρω γιατί καθώς είναι πιο σημαντικό .... ίσως γιατί όντως δεν είναι καλή όπως σας λέω .... και δεν στεκεται πολυ σε αυτή την σχέση) και είναι η σχέση του και η φιλία του απο μικρά παιδιά και απο το ίδιο χωριό με τον πρωταθλητή ποδηλάτη της Γαλλίας ο οποίος είναι το ακριβώς αντίθετό του δηλαδή ξέρει μεν ποδήλατο αλλά δεν ξέρει ούτε να αλλάζει μια βίδα σε αυτό. Ο Τροχίδης είναι ο μηχανικός του.

Last edited:

Reaction score
1.308
Έχει γούστο να...

... την λένε Λόλα τη γειτόνισσα.
Δεν θα μάθουμε ποτέ. εκτως......... αν μπεί η γειτώνησα στο φόρουμ, αλλα γιατί να μπεί άμα τις φωνάζετε για τα πολύμπριζα που δέν είναι καν δικά της!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.965
... για μουσικα/κοινωνικα και ιντερνατσιοναλ λεγαμε με φιλους (παλιους και νεους) - πρωταγωνιστες και αφανεις ηρωες, πανω απο ουισκι - μεταξα -γιαπωνεζικο τσαι -και αντιβιωση (ο καθενας στο ειδος του) , και μολις μπηκα σπιτι. 8-)
ας ακουσω για πανω απο 100η φορα (και λιγες λεω) αυτο το κομματι σημερα

Reaction score
1.308
Ρε παιδιά μη γράφετε κατεβατά . Μπορώ να τα διαβάζω γρήγορα αλλά μου τρώει ενέργεια . Μπορείτε να πείτε αυτά που λέτε με 80% λιγότερες λέξεις
βάλτα στο google translate Να στα διαβάσει. το ήξερες ότι έχει αλλάξει φωνή? ποιό ωραία αυτή :lolsign:

Reaction score
18.598
Κλόπιράιτ μπαϊ πάη. 😁🤣🤭
Καλά, κάτσε να γράψει ο Bhutia πρώτα το σκεπτικό του για το συγκεριμένο θέμα και θα σε αναλάβω εγώ μετά εσένα Mr. "Διάβασμα μόνο". :D Λες να μην έχω απάντηση για αυτά που λές (και μάλιστα δυο πρακτικές που σας αρέσουν και δύο λογικές που έπρεπε να σας αρέσουν αλλά δεν σας αρέσουν χωρίς να υπολογίσουμε τις φιλοσοφικές που δεν θα γράψω γιατί έχω εγακταλείψει κάθε ελπίδα για την πειστικότητα τους πάνω σας :D) πριν κάν ζητήσω την τοποθέτηση του Bhuita για το θέμα ; Αλλά κάτσε να δω τι θα come up with o Bhutia. Μην απαντάω δύο φορές σε δύο διαφορετικά πρόσωπα για το ίδιο θέμα και με λέτε ότι γράφω (πάρα) πολλά. Να πείτε μόνο πολλά. :D

Ως πρός την σημειολογία και την ακρίβεια του θέματος που είναι μια κατάφωρη επίθεση εναντίον της συνέπειας μου :D : Είπα δεν ξαναγράφω "μέχρι" και "μόνο για το συγκεκριμένο θέμα που τον ρώτησα" .... αλλιώς για τα άλλα είμαστε on.

Πάντως δεν είναι -και έτσι όπως λές να ήταν τα πράγματα - κλόπιράιτ γιατί ο Π.Α.Η απο ότι βλέπω το είπε και όντως δεν ξανάγραψε ο άνθρωπος. Είναι συνεπής στον λόγο του ενώ εγώ ξανάγραψα (σύμφωνα με την λογική σου του ότι ¨ξαναέγραψα"). :D

Κρίμα και έβαζε πολυ ωραία garage που μου αρέσουν αλλά και απο τον αντιλογό του βγήκαν και κάποια πολύ ωραία πόστ, με ωραίες σκέψεις για άλλα θέματα που δεν αφορούσαν τα καλώδια.

Reaction score
8.752
Καλά, κάτσε να γράψει ο Bhutia πρώτα το σκεπτικό του για το συγκεριμένο θέμα και θα σε αναλάβω εγώ μετά εσένα Mr. "Διάβασμα μόνο". :D Λες να μην έχω απάντηση για αυτά που λές (και μάλιστα δυο πρακτικές που σας αρέσουν και δύο λογικές που έπρεπε να σας αρέσουν αλλά δεν σας αρέσουν χωρίς να υπολογίσουμε τις φιλοσοφικές που δεν θα γράψω γιατί έχω εγακταλείψει κάθε ελπίδα για την πειστικότητα τους πάνω σας :D) πριν κάν ζητήσω την τοποθέτηση του Bhuita για το θέμα ; Αλλά κάτσε να δω τι θα come up with o Bhutia. Μην απαντάω δύο φορές σε δύο διαφορετικά πρόσωπα για το ίδιο θέμα και με λέτε ότι γράφω (πάρα) πολλά. Να πείτε μόνο πολλά. :D

Ως πρός την σημειολογία και την ακρίβεια του θέματος που είναι μια κατάφωρη επίθεση εναντίον της συνέπειας μου :D : Είπα δεν ξαναγράφω "μέχρι" και "μόνο για το συγκεκριμένο θέμα που τον ρώτησα" .... αλλιώς για τα άλλα είμαστε on.

Πάντως δεν είναι -και έτσι όπως λές να ήταν τα πράγματα - κλόπιράιτ γιατί ο Π.Α.Η απο ότι βλέπω το είπε και όντως δεν ξανάγραψε ο άνθρωπος. Είναι συνεπής στον λόγο του ενώ εγώ ξανάγραψα (σύμφωνα με την λογική σου του ότι ¨ξαναέγραψα"). :D

Κρίμα και έβαζε πολυ ωραία garage που μου αρέσουν αλλά και απο τον αντιλογό του βγήκαν και κάποια πολύ ωραία πόστ, με ωραίες σκέψεις για άλλα θέματα που δεν αφορούσαν τα καλώδια.
Ο Μπουτχιας δεν θα σου απαντήσει και θα σκάσεις από το κακό σου. :biggrin:

Reaction score
11.107
ΥΓ. Τι κάνουν τα προακ; Όλα καλά; Παίζουν τίποτα ή τα'κλεισες για τη σαιζόν;
Ήξερα ότι κάποια ηχεία έχουν προτιμήσεις στο είδος της μουσικής που παίζουν καλά, δεν ήξερα ότι έχουν και στις εποχές! :roflmao:
(Όχι τις 4 του Βιβάλντι!)

Reaction score
18.598
Δεν είδα όμως να τού βάζεις λάικ. :rolleyes: :whistling:
Τι λες ; Τα πιο πολλά like του έχω βάλει απο όλους. Αφού κάποια στιγμή βαρέθηκα να βάζω. Πόσταρε μουσική σε πολλά νήματα. Εσύ έβλεπες μόνο ένα μάλλον (άντε δύο).
Λαϊκ για το "κρίμα". 👋

Από όλα τα υπόλοιπα, κρατάω (γερά) μόνον αυτό:

🤣😁🤭

ΥΓ. Τι κάνουν τα προακ; Όλα καλά; Παίζουν τίποτα ή τα'κλεισες για τη σαιζόν;
Είσαι στόκος ρε. :D 😍

Last edited:

Reaction score
18.598
Ο Μπουτχιας δεν θα σου απαντήσει και θα σκάσεις από το κακό σου. :biggrin:
Το ξέρω , α) καλύτερα να έχω να απαντήσω λιγότερα μόνο στον Ear β) η μη απάντηση του πάλι θα εκληφθεί ώς απάντηση, έχει μπλέξει ο άνθρωπος γ) το πιο πιθανό είναι να με βρίσει δ) ευτυχώς τουλάχιστον δεν απάντησε σήμερα καθώς δεν έχω όρεξη να γράφω. Μπήκα ακούγοντας την μουσικούλα μου (στα ωραία μου και μη τσιριχτά Proac μου ακριβώς γιατί έχω πολύ καλό low end absorption αντίθετα με το τι πιστεύουν λανθασμένα οι audio people ότι πρέπει να έχουν λεπτά πάνελ γιαι τα αντιμετωπίσουν τις υψηλές και θέλω να κάνω άκακο χαβαλέ ώς αυνήθως ε) αυτά ... so long it ride η έμπνευση. :D :D 😍
Οχι μρε ειναι καλο παιδι νευριαζει μερικες φορες γιατι δεν εχει πχι :gamer: καιβε:wink:
Χρειαζόμαστε τέτοια άτομα στην Επερεσία, λείπουν νομίζω ή όχι ; :D 😍 😍 Εάν περιμένετε απο εμένα και τον Σταύρο , καήκατε, μόνο πορτοκαλάδα έχουμε πιεί σε όλη μας την ζωή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.474
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134