Λόλα να μια Λάμπα,πάρτη κι ας καίει...τζάμπα

Μηνύματα
15.390
Reaction score
17.627
Εγω δεν ξαναγράφω ... περιμένω απάντηση απο τον Bhutia πρώτα, που εξάλλου είναι το άτομο τους ενδιαφέροντός μου προσπαθώντας να ξεκλειδώσω το μυστήριο του. Η χρηματοδότηση μου για συνέχιση της εργασίας μου που θα καταλήξει κάποια στιγμή σε βιβλίο εξαρτάται πλέον μόνο απο αυτόν.

Οι άλλοι όλοι μου είστε 'γνωστοί".

:D
Εγώ πάντως, μπορώ να στήσω το σεταπ με εκατοντάδες μετρήσεις, από αποστάσεις με λέιζερ μέχρι waveforming, να συνεχίσω με φουλ καλιμπραρισμα, με ταργκετ κερβ, με μικροδιορθώσεις των διορθώσεων της ισοσταθμισης βάσει σκεπτικού, κλπ κλπ κλπ, χωρίς να παίξει ούτε μια νότα μουσικής.

Μόνο μετρήσεις και τόνους, σκέψη και κόπος.

Και μετά να έρθετε σεις να καθίσετε να ακούσετε τη μουσική σας, και να κλαίτε από την πρωτόγνωρη συγκλονιστική εμπειρία που θα ζήσετε.

Στάνταρ.

ΥΓ. Και χωρίς να ασχοληθώ με καλώδια. 🤭
Ναι αλλά σου πήρε 40 χρόνια διάβασμα. Και μην τρελαθούμε, δεν έφτιαξες τον Τρινόβ , αυτούς να ρωτήσουμε , όχι εσένα. :D

Και κυρίως ποιό είναι το drive σου για όλα αυτά ; Η μυρωδιά του καλάι όταν ζεσταίνεται απο το κολλητήρι ; :D

Θα σε κάνω γω φιλόσοφο (με το ζόρι). :D 😍
 
Last edited:

Μηνύματα
13.305
Reaction score
10.662
Πέτρο αναλόγως πως δρά και σκέφτεται ο καθείς.
Π.Χ.: Πρέπει νάχεις μηχανή και να ταξιδεύεις, ή μπορείς να μιλάς για ταξίδια με μηχανή χωρίς νάχεις, νά είχες ποτέ, κλπ, κλπ, κλπ.
Δεν είναι το ίδιο. Στη μεν περίπτωση υπάρχει γνώση της τεχνολογίας από ανάγνωση ενώ το ταξίδι με μηχανή είναι εμπειρία πιο πολύ
 

Μηνύματα
15.390
Reaction score
17.627
Σωστό (αλλά όχι κιόλας) για αυτό εξάλλου είχα προτείνει να δούνε οι audio peolpe την κάτωθι σχετική ταινία στο Ertflix όταν την έπαιζε.

Βέβαια καμιά σχέση με το παλιό καλό Γαλλικό σινεμά στην ανάλυση του θέματος αλλά όπως και να έχει την κεντρική ιδέα ακόμη την έχουν σαν κουλτουριάρηδες που είναι και να εντοπίζουν τα πραγματικά δύσκολα "προβλήματα".


 


Μηνύματα
15.390
Reaction score
17.627
Ας όψεται η τεράστια ανεργία και το αβέβαιο μέλλον των μουσικών που αναγκάζοντα να γίνονται οι πιο πολλοί (και) ηχολήπτες για να ζήσουν ... αλλιώς θα σας έλεγα εγώ τι τεχνικά άρτια μουσική θα ακούγατε απο τους (μόνο) μηχανικούς. :D

Είναι βέβαια μια υποβίβαση αλλά ... εμείς ωφελούμαστε ώς ακροατές.
Έχιε και άλλο ωραίο η ταινία μέσα που δεν το λένε στα τρέιλερ κλπ (δεν ξέρω γιατί καθώς είναι πιο σημαντικό .... ίσως γιατί όντως δεν είναι καλή όπως σας λέω .... και δεν στεκεται πολυ σε αυτή την σχέση) και είναι η σχέση του και η φιλία του απο μικρά παιδιά και απο το ίδιο χωριό με τον πρωταθλητή ποδηλάτη της Γαλλίας ο οποίος είναι το ακριβώς αντίθετό του δηλαδή ξέρει μεν ποδήλατο αλλά δεν ξέρει ούτε να αλλάζει μια βίδα σε αυτό. Ο Τροχίδης είναι ο μηχανικός του.
 
Last edited:




Μηνύματα
591
Reaction score
875
Έχει γούστο να...

... την λένε Λόλα τη γειτόνισσα.
Δεν θα μάθουμε ποτέ. εκτως......... αν μπεί η γειτώνησα στο φόρουμ, αλλα γιατί να μπεί άμα τις φωνάζετε για τα πολύμπριζα που δέν είναι καν δικά της!
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
17.810
Reaction score
41.287
... για μουσικα/κοινωνικα και ιντερνατσιοναλ λεγαμε με φιλους (παλιους και νεους) - πρωταγωνιστες και αφανεις ηρωες, πανω απο ουισκι - μεταξα -γιαπωνεζικο τσαι -και αντιβιωση (ο καθενας στο ειδος του) , και μολις μπηκα σπιτι. 8-)
ας ακουσω για πανω απο 100η φορα (και λιγες λεω) αυτο το κομματι σημερα
 

Μηνύματα
591
Reaction score
875
Ρε παιδιά μη γράφετε κατεβατά . Μπορώ να τα διαβάζω γρήγορα αλλά μου τρώει ενέργεια . Μπορείτε να πείτε αυτά που λέτε με 80% λιγότερες λέξεις
βάλτα στο google translate Να στα διαβάσει. το ήξερες ότι έχει αλλάξει φωνή? ποιό ωραία αυτή :lolsign:
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.114
Μηνύματα
2.928.746
Members
38.133
Νεότερο μέλος
aristis
Top