Πως διασφαλίζεται η ηχοληψία και η αναπαραγωγή του ύψους της μουσικής σκηνής ;

Reaction score
1.981
Ενώ με το πολυκάναλο immersion effect αντικαθιστά κανείς την κόκα, όπου όλα παρουσιάζονται ψεύτικα και σε διαφορετικά επίπεδα.
Ευτυχώς, αυτή τη φορά ο γιατρός διάβασε τα γράμματά του. Μου έχει τύχει γιατρός να ζητήσει τη βοήθειά μου... :roflmao:
Εμένα μου είχε τύχει γιατρός που έκοβε αποδείξεις και δεν ξαναπήγα επειδή όλοι μου είπαν ότι ήταν μακάκας

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.186
Ενώ με το πολυκάναλο immersion effect αντικαθιστά κανείς την κόκα, όπου όλα παρουσιάζονται ψεύτικα και σε διαφορετικά επίπεδα.
...
Τακτικά διαστρωματωμένα όμως σαν τις γνωστές ΄΄γραμμές΄΄ παρεμπιπτόντως. :sneaky:

Reaction score
1.981
... σιγουρα δε μιλατε για σκληρα ναρκωτικα ετσι ? :download:
Για το ύψος μιλάμε κύριε πολιζμαν. Εσείς αν επιτρέπεται τι ύψος έχετε;
Θα πάρετε μια φλογέρα ; είναι πολύ φρέσκες, η πεθερά μου η συγχωρεμένη μας τις έστειλε.
Ι

Reaction score
18.767
Μαζί σου, αλλά για να μη μπερδεύεσαι οι μετρητικοί τόνοι αφορούν σε sweep και δοκιμές για ευαισθησία της ακοής μας σε διάφορους τύπους παραμόρφωσης όχι στην cabasa... LEDR τεστ έβαζα για ν'αξιολογήσω τη βασική χωροταξία setup από τη δεκαετία του 90 αναπαράγοντας το CD της Chesky που έχω δημοσιεύσει και στο παρόν νήμα...
Επέζησα της επέμβασης εάν και δύσκολα όπως είχα προβλέψει.

Μπράβο , καλά έκανες.

Καλή συνέχεια.
Από τις διαλέξεις του camerer που υπαρχουν στο youtube.
Ναι @thva αυτός με την μέλισσα :D
Διάταξη μικροφώνων με μεγάλη γωνία εγγραφής
View attachment 346879
Αναπαραγωγή
View attachment 346878

View attachment 346877

View attachment 346876

Μπορεί όμως να επιτευχθεί και το παρακάτω
View attachment 346875
Μελισσούλες τον Αύγουστο.

Καλή συνέχεια.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.003
Για το ύψος μιλάμε κύριε πολιζμαν. Εσείς αν επιτρέπεται τι ύψος έχετε;
Θα πάρετε μια φλογέρα ; είναι πολύ φρέσκες, η πεθερά μου η συγχωρεμένη μας τις έστειλε.
Ι
.... δεν παιζω ντραμς , μπερδευω τα ποδια με τα χερια οπως εχω ξαναπει... αλλα το πχιατινια τα εχω πολυ χαμηλα γιατι δεν θελω να κουνιεμαι πολυ.
πνευστα, μου αρεσει πρωτιστως η τρομπετα και μετα τα υπολοιπα, φλογερα πολυ δυσκολο γιατι πρεπει να προσεχεις και τα προβατα..

Reaction score
1.981

Και στα αγγλικά για τους αγγλομαθείς

LFE δεν βλέπω και ανησυχώ Μπούτχια :biggrin:
Αυτό απορία το έχω, στην μουσική πόσο χρήσιμο είναι αυτό το κανάλι
Μπράβο Ν.Κ που το βρήκες !!!

There is no LFE signal in the mix, as there has never been a volcanic eruption during the New Year's Concert, so there is no need to use the extra headroom of the LFE.

Δείτε πως επιτυγχάνεται το localisation, υπάρχει και η web εφαρμογή :

• Calculated curves:
    • Localization curves
    • Level and time differences
    • Coherency/Correlation in the diffuse field
    • Power sum (loudness)
    • Prediction of all measures in and out of the sweet spot
    • Auralisation of the stereo setup including a correct simulation of the localization and correlation properties in the direct sound and the diffuse field
Θα πέσει πολύ διάβασμα !

Last edited:

Reaction score
1.981
Το θρεντ σε εικόνα, γιατί όσο αξίζει μια εικόνα, δεν αξίζουν χίλιες λέξεις:

View attachment 346928

Όχι, δε πήρε τα χάπια του.
Επάνω να κοιτάει το ηχείο σου , δεν έχει και χωνί παναθεμάτο για να αναπαράγει το ύψος της σκηνής !

Πάμε πίσω στα βασικά , back to basics !

2023-GRAMMYs-orange-centered-black-background.jpg

Reaction score
8.789
Δηλαδή εάν το μεταφράζω σωστά, με το δικάναλο παίρνει κανείς μια τζούρα από αυτό που πραγματικά συμβαίνει στον χώρο.
Πόσα φράγκα να δώσω για αυτή την τζούρα δλδ? :biggrin:
Πόσο πιστή είναι τέλος η δικάναλη αναπαραγωγή?

Screenshot_20241026_100624_com.google.android.apps.docs.jpg

Screenshot_20241026_100614_com.google.android.apps.docs.jpg

Reaction score
18.767
Πόσα φράγκα να δώσω για αυτή την τζούρα δλδ? :biggrin:
Παλεύουν όλα τα format ποιός θα πρωτοπάρει τα φράγκα σου. :D

Μπζζζζ οι μελισσούλες τον Αύγουστο. Αλλά και τον Οκτώβριο. They never stop working. Απο εκεί βγαίνει και το εργατικές μέλισσες. :D

:D :D :D

Reaction score
18.767
Πάλι άρχισες τα άσχετα με το θέμα;
Εδώ μιλάς εσυ που με τα ηχεία που έχεις , θές να ακούσεις και ύψος (συν ένα σωρό άλλα πράγματα).

Το HIFI παλεύει και για τα δικά σου φράγκα, να σου πάρει. :D

Reaction score
8.789
Παλεύουν όλα τα format ποιός θα πρωτοπάρει τα φράγκα σου. :D

Μπζζζζ οι μελισσούλες τον Αύγουστο. Αλλά και τον Οκτώβριο. They never stop working. Απο εκεί βγαίνει και το εργατικές μέλισσες. :D

:D :D :D
Ολοι τα λεφτά μας θέλουν :biggrin:
Κοίτα ομως να δεις τι μπορεί να συμβεί όταν μια μέλισσα κάνει μια πλήρη περιστροφή και πως αυτή η κίνηση αποτυπώνεται κατά την αναπαραγωγή όταν η συστοιχία μικροφώνων έχει διαφορετική διάταξη και οι γωνίες εγγραφής δεν ταυτίζονται με τις γωνίες αναπαραγωγης.
Δες από το 6:30 μέχρι το 8:30

Reaction score
18.767
Ολοι τα λεφτά μας θέλουν :biggrin:
Κοίτα ομως να δεις τι μπορεί να συμβεί όταν μια μέλισσα κάνει μια πλήρη περιστροφή και πως αυτή η κίνηση αποτυπώνεται κατά την αναπαραγωγή όταν η συστοιχία μικροφώνων έχει διαφορετική διάταξη και οι γωνίες εγγραφής δεν ταυτίζονται με τις γωνίες αναπαραγωγης.
Δες από το 6:30 μέχρι το 8:30
Ναι είδα ... τρομερό. Εχετε κάψει εγκέφαλο εσείς οι Γερμανοί. :D

Εγώ αυτούς παρακολουθώ και εμπιστεύομαι. Τον Μέρλιν Βαν Βιν. :D Όχι αυτούς τους δευτεράντζες που βάζεις. :D

Last edited:

Reaction score
18.767
Να τα δώσεις στον Βαν Βιν να φτιάξει ένα ιμέρσιβ σάουντ εξπίριενς στα πρότζεκτ που αναλαμβάνει. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof