Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
18.190
Οχι να μην πεις τιποτα. Ουτε τουικ ουτε μουικ. Αυτη τη δουλεια θα κανουμε...
Ωχ, τώρα το είδα αφού έγραψα πρώτα. Πάει τώρα .... έγραψα. :D

Δεν πειράζει να περάσει λίγο ευχάριστα η ώρα, να αρχίσει να με πειράζει ο ΝΚ, να τον πειράζω εγώ για τα πάνκικα ... και μετά να πάμε ευχάριστα για ύπνο και οι δύο. :D :D

Reaction score
8.607
Δεν πειράζει να περάσει λίγο ευχάριστα η ώρα, να αρχίσει να με πειράζει ο ΝΚ, να τον πειράζω εγώ για τα πάνκικα ... και μετά να πάμε ευχάριστα για ύπνο και οι δύο. :D :D
Εγώ μόλις παρέλαβα τις μπίλιες του ΠΑΗ και δεν βλέπω να κλείνω.... μάτι :lolsign:

Reaction score
991
Λοιπόν @steadyshot και @Π.Α.Η. (ιδιαίτερα ο ΠΑΗ σαν ειδικός επί των συγκεκριμένων θεμάτων) το μόνο τουίκ που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ είναι η προμήθεια αυτών των δύο παρακάτω. Πολύ παλιά τα είχα αγοράσει, παλλά χρόνια μετά είδα το ριβιού του Κου Σταματάκου που το βάζω και αυτό να το δείτε / ο ιδιοκτήτης είναι πολυ καλός και αξιόλογος άνθρωπος, πολύ ευκατάστατος απο ότι κατάλαβα απο άλλες δραστηριότητες του, για το χόμπι του το κάνει αυτό / μεγάλος οντιοφίλ με πολύ καλό σύστημα / σχέσεις με την kemp και φίλος του VDH / σοβαρά το αντιμετωπίζει το όλο θέμα /είχε ζητήσει την συμβουλή για κάτι υλικά τα χαρακτηριστικά και συμπεριφορά τους σε ένα ινστιτούτο του εξωτερικού που είχα επαγγελματική συνεργασία τότε (και ακόμη έχω επαφή φυσικά αλλά για άλλα θέματα, καμία σχέση με το audio).

Και λέω μετά απο κάποια χρόνια , ας πάρω να δώ. Μην περιμένετε δικό μου ριβιού. Κάνουν δουλίτσα πάντως ηχητικά. Κυρίως αυτά που λέει στο ριβιού ο Κος Σταματάκος αλλά λιγότερο απο ότι φαντάζεται κάποιος όταν το διαβάζει. Αλλά το "λίγο" όπως έχουμε ξαναεπιχειρηματολογήσει φιλοσοφικά :D μπορεί να είναι "πολύ" εάν καλομάθεις σε αυτό.

Αυτό (στο κεντρικό καλώδιο του πολύπριζου μου όπως φτάνει απο τον πίνακα και στην είσοδο του ενισχυτή) :

και δύο τέτοια στο καλώδιο των ηχείων, κοντά στα ηχεία :

Ουδέν άλλο τουίκ ever. :D
εγω απλώς θα παραθέσω αυτό από το review

Attachments

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.326
μιας και μιλαμε για πολιτικη, εμενα μου αρεσουν τα μηχανηματικα μερη παντως :
View attachment 347699
και οχι τοσο τα κουζινικα φτου καζινικα , δηλαδη που θα κατσει η μπιλια...

🐒
Τι να τον κάνεις τον μπιλιοφόρο ρε μαιμού ?

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.342
Πρέπει κάποτε να φτιάξω πολυκαναλο με τα τζενελακια
Δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίξει η βελτίωση ηχητικά (συνδυαστικά με το έξτρα κόστος) σε σχέση με αυτά που ήδη διαθέτεις αλλά στο εύχομαι να το καταφέρεις, είναι πανέμορφα (αν και δεν σε βλέπω να τα παίρνεις σε λευκό λόγω σινεμά.. :whistling:).

Reaction score
18.190
Μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε και την λύση της ευθανασίας για το δικάναλο.... :D
Πρέπει κάποτε να φτιάξω πολυκαναλο με τα τζενελακια
View attachment 347708
Με τα βιντεάκια που βλέπεις εσύ πιο γρήγορα βλέπω να φτιάχνω εγώ. :D Κάνε κανά course εκεί στο Vdt μπας και δείς χαίρι. Καλά, εξώφυλλο "επαγγελματικού" στούντιο τολμήσανε να κάνουνε με τα wooden slats για "διάχυση" ; :DΚαλύτερα να έκανε την μελέτη ο Πρόεδρος μας που κατέχει και επίσημα τον τίτλο του Tonmeister. Ευτυχώς υπάρχουν και τα games και προοδεύει το πράγμα.

Κρίμα όμως που δεν πήρε το όνομα του απο την διάσημη εργασία για το diffraction γύρω απο τα αντικείμενα. Εμείς Bhuita είμαστε με την παλιά μέθοδο την UTD και άς έχει λάθη. :D

Last edited:

Reaction score
8.607
Δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίξει η βελτίωση ηχητικά (συνδυαστικά με το έξτρα κόστος) σε σχέση με αυτά που ήδη διαθέτεις αλλά στο εύχομαι να το καταφέρεις, είναι πανέμορφα (αν και δεν σε βλέπω να τα παίρνεις σε λευκό λόγω σινεμά.. :whistling:).
Ευχαριστώ, θα το επιχειρήσω μόνον όταν βρω δικό μου χώρο που μπορώ να κάνω ότι θέλω :)
Όταν το κάνω θα σας πω για να έρχεστε όλοι σε μένα και όχι στου Αυτιά για ιμερσιβ Οντιο :D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.342
Όταν το κάνω θα σας πω για να έρχεστε όλοι σε μένα και όχι στου Αυτιά για ιμερσιβ Οντιο :D
Του αυτιά είναι εμπειρία σε πολλά επίπεδα (κανιβαλΖμοί, ξύδια από επαρχίες της Ουγκάντα ''διαβαΖμένα'' στο σεληνόφως, ταξίδια σε δίνη, bar by the pool, gardening lessons, ενυδρεία, κλπ..
Έχεις ψωμιά.. :tongue:

Reaction score
18.190
Μακάρι.
Τι μακάρι ; Αυτός ήθελε να αναφέρεται το όνομα του μπροστά απο του Bhuita και τώρα θέλει να φάει και εσένα. :D

Θα εισηγηθώ στον Πρόεδρο να τον ξηλώσει τον δελφίνο. Τώρα που πήρε φόρα με τον Marlboro και διαγράφει αβέρτα κουβέρτα. :D

Reaction score
489
Μιας και μιλάμε για ηχητικές βελτιώσεις, αφήνω και αυτό εδώ, έτσι για να ζωντανέψει το νήμα

Παρά τα διθυραμβικά σχόλια του ειδικού τύπου της εποχής, δεν υπάρχει το προιόν πια. Δεν προλάβαμε.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.260
Members
38.166
Νεότερο μέλος
giannis600