Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
18.175
Οχι να μην πεις τιποτα. Ουτε τουικ ουτε μουικ. Αυτη τη δουλεια θα κανουμε...
Ωχ, τώρα το είδα αφού έγραψα πρώτα. Πάει τώρα .... έγραψα. :D

Δεν πειράζει να περάσει λίγο ευχάριστα η ώρα, να αρχίσει να με πειράζει ο ΝΚ, να τον πειράζω εγώ για τα πάνκικα ... και μετά να πάμε ευχάριστα για ύπνο και οι δύο. :D :D

Reaction score
8.593
Δεν πειράζει να περάσει λίγο ευχάριστα η ώρα, να αρχίσει να με πειράζει ο ΝΚ, να τον πειράζω εγώ για τα πάνκικα ... και μετά να πάμε ευχάριστα για ύπνο και οι δύο. :D :D
Εγώ μόλις παρέλαβα τις μπίλιες του ΠΑΗ και δεν βλέπω να κλείνω.... μάτι :lolsign:

Reaction score
986
Λοιπόν @steadyshot και @Π.Α.Η. (ιδιαίτερα ο ΠΑΗ σαν ειδικός επί των συγκεκριμένων θεμάτων) το μόνο τουίκ που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ είναι η προμήθεια αυτών των δύο παρακάτω. Πολύ παλιά τα είχα αγοράσει, παλλά χρόνια μετά είδα το ριβιού του Κου Σταματάκου που το βάζω και αυτό να το δείτε / ο ιδιοκτήτης είναι πολυ καλός και αξιόλογος άνθρωπος, πολύ ευκατάστατος απο ότι κατάλαβα απο άλλες δραστηριότητες του, για το χόμπι του το κάνει αυτό / μεγάλος οντιοφίλ με πολύ καλό σύστημα / σχέσεις με την kemp και φίλος του VDH / σοβαρά το αντιμετωπίζει το όλο θέμα /είχε ζητήσει την συμβουλή για κάτι υλικά τα χαρακτηριστικά και συμπεριφορά τους σε ένα ινστιτούτο του εξωτερικού που είχα επαγγελματική συνεργασία τότε (και ακόμη έχω επαφή φυσικά αλλά για άλλα θέματα, καμία σχέση με το audio).

Και λέω μετά απο κάποια χρόνια , ας πάρω να δώ. Μην περιμένετε δικό μου ριβιού. Κάνουν δουλίτσα πάντως ηχητικά. Κυρίως αυτά που λέει στο ριβιού ο Κος Σταματάκος αλλά λιγότερο απο ότι φαντάζεται κάποιος όταν το διαβάζει. Αλλά το "λίγο" όπως έχουμε ξαναεπιχειρηματολογήσει φιλοσοφικά :D μπορεί να είναι "πολύ" εάν καλομάθεις σε αυτό.

Αυτό (στο κεντρικό καλώδιο του πολύπριζου μου όπως φτάνει απο τον πίνακα και στην είσοδο του ενισχυτή) :

και δύο τέτοια στο καλώδιο των ηχείων, κοντά στα ηχεία :

Ουδέν άλλο τουίκ ever. :D
εγω απλώς θα παραθέσω αυτό από το review

Attachments

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.655
μιας και μιλαμε για πολιτικη, εμενα μου αρεσουν τα μηχανηματικα μερη παντως :
1730451448520.png

και οχι τοσο τα κουζινικα φτου καζινικα , δηλαδη που θα κατσει η μπιλια...

🐒

Reaction score
8.593
Μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε και την λύση της ευθανασίας για το δικάναλο.... :D
Πρέπει κάποτε να φτιάξω πολυκαναλο με τα τζενελακια
vdt_2024-04_cover.jpg

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.324
μιας και μιλαμε για πολιτικη, εμενα μου αρεσουν τα μηχανηματικα μερη παντως :
View attachment 347699
και οχι τοσο τα κουζινικα φτου καζινικα , δηλαδη που θα κατσει η μπιλια...

🐒
Τι να τον κάνεις τον μπιλιοφόρο ρε μαιμού ?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.655
λες και δε καταλαβες, οτι ειναι μεταφορικη η χρηση του για να παει παρακατω το θεμα. 🐒

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.251