Εδώ τρέχουμε

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.460
Να σου πω την αλήθεια, δεν το βλέπω "σοβαρά".

Εάν έχεις προσέξει (στο Strava), δύο φορές την εβδομάδα (κατά βάση), έχω την ευκαιρία να περπατάω για 20-25 λεπτά. Ε, αποφάσισα εκείνα τα 20-25 να τρέχω, αντί να περπατάω. Εάν δω ότι το τρέξιμο υπονομεύει τις επιδόσεις μου στο ποδήλατο, θα το σταματήσω.:)

Last edited by a moderator:

wizzy

Reaction score
21.460
Πρώτο test σήμερα, εντάξει, καλά πήγε. Ένιωσα παράξενα με τα παπούτσια - είναι τα πρώτα "καθαρόαιμα" παπούτσια τρεξίματος που φοράω, οπότε θα πρέπει να τα συνηθίσω σιγά σιγά. Δεν ανησυχώ για αυτό.

Έτρεξα 16 λεπτά κι έκανα 2.7χλμ. Στον τελευταίο γύρο με πέτυχε ένας τύπος (δρομέας) και τρέξαμε μαζί. Μου είπε ότι τρέχω πολύ γρήγορα (σε φάση που με τον ρυθμό που έτρεχα θα έκανα τα 5χλμ σε 25 λεπτά!), οπότε θα πρέπει να δουλέψω στον ρυθμό μου (pacing). Λογικό είναι, αφού είμαι αρχάριος ακόμα.

Αύριο έχω προπόνηση με το ποδήλατο και μεθαύριο θα επαναλάβω το τρέξιμο. Είμαι περίεργος να δω τις αντιδράσεις του σώματος μου.

Υ.Γ.: Κάνα κιλό θα χάσουμε, τι θα γίνει...; :roflmao:

wizzy

Reaction score
21.460
Έχω λύση σε αυτό, κόψε το φαΐ :lolsign:
Πχιό συγκεκριμένα, τα σαβουροφάγια...
Τα έχω κόψει ρε αυτά, είμαι σε καλό δρόμο. Μήπως να ξεκινήσω τις μπάμιες;;;:lol:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.000
Τα έχω κόψει ρε αυτά, είμαι σε καλό δρόμο. Μήπως να ξεκινήσω τις μπάμιες;;;:lol:
Εγώ έχω κόψει και το βραδινό, τρώω συνήθως κάτι πολύ ελαφρύ ίσα ίσα να τραβήξει τα υγρά που λένε.
Αυτό που δεν κόβω με τίποτα το βράδυ είναι το αλκοόλ, θα παίζει πάντα 1-2 το πολύ Jack ή 1-2 μπύρες πάντα με ξηρά καρπά

wizzy

Reaction score
21.460
Εγώ έχω κόψει και το βραδινό, τρώω συνήθως κάτι πολύ ελαφρύ ίσα ίσα να τραβήξει τα υγρά που λένε.
Αυτό που δεν κόβω με τίποτα το βράδυ είναι το αλκοόλ, θα παίζει πάντα 1-2 το πολύ Jack ή 1-2 μπύρες πάντα με ξηρά καρπά
Αλκοόλ δεν πίνω ντιπ, έχω αλλεργία. Το βραδυνό δεν το έχω κόψει, απλώς έχω μειώσει το μέγεθος της μερίδας και το είδος του φαγητού. ΟΚ, θα υπάρξουν κάποιες φορές που θα βγούμε για φαγητό (οπότε εκεί αυτοσυγκρατούμαι, με λίγη δυσκολία είναι η αλήθεια!), αλλά αυτές οι φορές είναι ελάχιστες.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.000
Όλα είναι στο μυαλό νομίζω, όσο δουλεύεις αλλάζουν οι διατροφικές συνήθειες. Στη θκιάμ περίπτωση αυτό συμβαίνει, παλιά έχανα 2.000 θερμίδες και έτρωγα αντίστοιχα πάν-κάτ το ίδιο στο πρώτο γεύμα και τη υπόλοιπη μέρα συνέχιζα να τσιμπάω, πλέον δεν έχω ανάγκη τόσες θερμίδες, με λιγότερες χορταίνω. Ύστερα πάλι όταν δεν ξοδεύω θερμίδες δεν έχω ανάγκη από πολύ τροφή, όταν βγαίνω για τσιμπούσι βράδυ συνήθως δεν τρώω πολύ για μεσημέρι και δίνω πόνο στο βραδινό .
Σε βάθος χρόνου και χωρίς στερήσεις έτσι χάνεις κιλά χωρίς να χάνεις τη πολύ χρήσιμη μυική μάζα.
Αυτό που δεν μου επιτρέπω διατροφικά είναι τα γλυκά, όταν θα νιώσω τη ανάγκη για γλυκό (συμβαίνει συχνά) τρώω μια κουταλιά μέλι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.000
Με 5χλμ όχι
Με 12+ 5 φορές την εβδομάδα ναι (+τα βάρη)
Όλα τα παραπάν σε συνδυασμό με 3 φορές άγριου σέχ τη μέρα :biggrin:
Για σίγουρα αποτελέσματα!!

wizzy

Reaction score
21.460
Με 5χλμ όχι
Με 12+ 5 φορές την εβδομάδα ναι (+τα βάρη)
Άσε μας κουκλίτσα μου! :roflmao: Είπαμε, εγώ είμαι ποδηλάτης, δεν είμαι δρομέας σαν κι εσένα!:p
Όλα τα παραπάν σε συνδυασμό με 3 φορές άγριου σέχ τη μέρα :biggrin:
Για σίγουρα αποτελέσματα!!
Tempting, tempting!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.467
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134