Build Your Dreams (BYD)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.468
Καλησπέρα σας, είμαι νέος κάτοχος ATTO 3, παρατήρησα ότι για να έχει αποτέλεσμα η θέρμανση πρέπει να ρυθμίσω την θερμοκρασία στους 29 βαθμούς. Το ίδιο πρόβλημα το διάβασα σε μια ομάδα για το ATTO 3 στο facebook της UK , στο οποίο αναφέρουν ότι εμφανίστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση, γνωρίζει κάποιος κατι;
Υπάρχει Ελληνική ομάδα στο FB για το Atto 3. Καλύτερα να ρωτήσεις και εκεί. Εδώ μόνο ο Maxheadroom μπορεί να απαντήσει.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.724
Καλησπέρα σας, είμαι νέος κάτοχος ATTO 3, παρατήρησα ότι για να έχει αποτέλεσμα η θέρμανση πρέπει να ρυθμίσω την θερμοκρασία στους 29 βαθμούς. Το ίδιο πρόβλημα το διάβασα σε μια ομάδα για το ATTO 3 στο facebook της UK , στο οποίο αναφέρουν ότι εμφανίστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση, γνωρίζει κάποιος κατι;
Το διάβασα κι εγώ, νομίζω ότι κάτι άλλαξαν τον προγραμματισμό του κλιματισμού στην 1.7.1 που δημιουργεί θέμα στα ψυχρότερα κλίματα.
Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα: το έχω σταθερά στους 23C με απενεργοποιημένο A/C και η θερμοκρασία είναι απόλυτα ικανοποιητική. Για παράδειγμα, χθες το βράδυ που γυρίζαμε στη Χαλκίδα από βόλτα στην Αθήνα, με χαμηλές θερμοκρασίες στην Εθνική Οδό (6-7C), κανένας από τους επιβαίνοντες δεν παραπονέθηκε.

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ορίστε τη λειτουργία του κλιματιστικού στην Άνεση (αντί για Eco) και ενεργοποιήστε όλους τους αεραγωγούς (παρμπρίζ, κεντρικούς και πόδια -αν θέλετε να βγάζει ζεστό αέρα και πίσω, πρέπει απαραίτητα να ενεργοποιήσετε τους κεντρικούς). Θυμίζω ότι μπορείτε να ενεργοποιείτε από πριν τον κλιματισμό και τα θερμαινόμενα καθίσματα, ακόμα και από μακριά χρησιμοποιώντας το App της BYD, ώστε να βρίσκετε το όχημα ζεστό όταν επιβιβάζεστε.
Διάβασα τέλος κάποιον να λέει ότι σε αυτόν διορθώθηκε το πρόβλημα κάνοντας Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του infotainment. Δε γνωρίζω αν ισχύει, αλλά είναι γενικά μια καλή πρακτική μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση οποιουδήποτε... τάμπλετ. Θα χρειαστεί όμως να ξανακάνετε pairing το κινητό σας, να ορίσετε σταθμούς ραδιοφώνου, σύνδεση σε εξωτερικό WiFi, διαμόρφωση επιφάνειας εργασίας και όλων των υπόλοιπων ρυθμίσεων και εφαρμογών του infotainment.

ΥΓ Μόλις διάβασα κάπου ότι στην Αγγλία είναι διαθέσιμο νέο update που διορθώνει το πρόβλημα, προς το παρόν μόνο για εγκατάσταση μέσω USB. Εντός ολίγων ημερών και μέσω ΟΤΑ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Last edited:

Reaction score
0
Το διάβασα κι εγώ, νομίζω ότι κάτι άλλαξαν τον προγραμματισμό του κλιματισμού στην 1.7.1 που δημιουργεί θέμα στα ψυχρότερα κλίματα.
Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα: το έχω σταθερά στους 23C με απενεργοποιημένο A/C και η θερμοκρασία είναι απόλυτα ικανοποιητική. Για παράδειγμα, χθες το βράδυ που γυρίζαμε στη Χαλκίδα από βόλτα στην Αθήνα, με χαμηλές θερμοκρασίες στην Εθνική Οδό (6-7C), κανένας από τους επιβαίνοντες δεν παραπονέθηκε.

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ορίστε τη λειτουργία του κλιματιστικού στην Άνεση (αντί για Eco ή όπως το λέει τέλος πάντων) και ενεργοποιήστε όλους αεραγωγούς (παρμπρίζ, κεντρικούς και πόδια). Θυμίζω ότι μπορείτε επίσης να ενεργοποιείτε από πριν τον κλιματισμό και τα θερμαινόμενα καθίσματα, ακόμα και από μακριά χρησιμοποιώντας το App της BYD, ώστε να βρίσκετε το όχημα ζεστό όταν επιβιβάζεστε.
Διάβασα τέλος κάποιον να λέει ότι σε αυτόν διορθώθηκε το πρόβλημα κάνοντας Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του infotainment. Δε γνωρίζω αν ισχύει, αλλά θα χρειαστεί να ξανακάνετε pairing το κινητό σας, να ορίσετε σταθμούς ραδιοφώνου, σύνδεση σε εξωτερικό WiFi, διαμόρφωση επιφάνειας εργασίας και όλων των υπόλοιπων ρυθμίσεων και εφαρμογών του infotainment.

ΥΓ Μόλις διάβασα κάπου ότι στην Αγγλία είναι διαθέσιμο νέο update που διορθώνει το πρόβλημα, προς το παρόν μόνο για εγκατάσταση μέσω USB. Εντός ολίγων ημερών και μέσω ΟΤΑ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
ok, θα ελέγξω την τρέχουσα ρύθμιση και βλέπουμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.564
Members
38.199
Νεότερο μέλος
kostas58