- Reaction score
- 16.113
Τα baobab, σαν κάρα; Δέντρα είναι...Είδα το βίντεο της διαδρομής και έχει πολλά τέτοια Σώτο, είμαι μαθημενος όμως, είναι σαν τα θκάμας τα κάρα που έχουμε στη Λάρσα
Τα baobab, σαν κάρα; Δέντρα είναι...Είδα το βίντεο της διαδρομής και έχει πολλά τέτοια Σώτο, είμαι μαθημενος όμως, είναι σαν τα θκάμας τα κάρα που έχουμε στη Λάρσα
Σώτο, δες εδώ:Τι είναι το dutch reach, το 1,5 μέτρο; Εδώ στην Ελλάδα το ξέρουν;
Εδώ δεν έχει δρόμους, θεατές θα έχει, ο δρόμος μοιάζει με καρόδρομοαυτούς του αγώνες δεν παίζει να τους βλέπουν θεατές;
Αυτά νομίζω είναι τα tuk tuk, ίσως έχουν και κάποια άλλη ονομασία στην Μαγαδασκάρη. Ta baobab είναι πάντως πολύ εντυπωσιακά!Νόμιζα έτσι λένε αυτά τα μικρά οχήματα που πάνε βόλτα τους τουρίστες
Τη ξυλεία από αυτά τα δέντρα που λες τα δλέυω στη δλειάμ, το λέμε αζομπέ Αφρικανού τύπου.
Μάλιστα, πρώτη φορά βλέπω τον όρο αυτό! Thanks! Κάπου θυμάμαι σε μαθήματα οδήγησης μια τέτοια κίνηση, αλλά τέτοιο όρο όχι!Σώτο, δες εδώ:
κι εδώ:
Αυτό κάνω...παταγκαζιμωρηαναπηρη
Η επίσημη διάγνωση:Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Remco Evenepoel έκανε προπόνηση στο Βέλγιο όταν ο οδηγός ενός σταματημένου βαν άνοιξε την πόρτα χωρίς να δει και τον έριξε κάτω. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποψία για σπασμένο ώμο και καρπό.
Το ποδήλατό του κόπηκε στη μέση.
View attachment 351379
Τα ίδια με μένα + μια κλείδα εγώ. 1,5 χρόνος αποθεραπεία ο Remco... Κρίμα.Η επίσημη διάγνωση:
Έσπασε ωμοπλάτη, πλευρό και χέρι.