Ποδήλατο

Reaction score
16.104
Είδα το βίντεο της διαδρομής και έχει πολλά τέτοια Σώτο, είμαι μαθημενος όμως, είναι σαν τα θκάμας τα κάρα που έχουμε στη Λάρσα :lolsign:
Τα baobab, σαν κάρα; Δέντρα είναι... :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.358
Νόμιζα έτσι λένε αυτά τα μικρά οχήματα που πάνε βόλτα τους τουρίστες
Τη ξυλεία από αυτά τα δέντρα που λες τα δλέυω στη δλειάμ, το λέμε αζομπέ Αφρικανού τύπου.

Reaction score
16.104
Νόμιζα έτσι λένε αυτά τα μικρά οχήματα που πάνε βόλτα τους τουρίστες
Τη ξυλεία από αυτά τα δέντρα που λες τα δλέυω στη δλειάμ, το λέμε αζομπέ Αφρικανού τύπου.
Αυτά νομίζω είναι τα tuk tuk, ίσως έχουν και κάποια άλλη ονομασία στην Μαγαδασκάρη. Ta baobab είναι πάντως πολύ εντυπωσιακά!

baobab-tree-800x800.jpg

Σώτο, δες εδώ:

κι εδώ:

Μάλιστα, πρώτη φορά βλέπω τον όρο αυτό! Thanks! Κάπου θυμάμαι σε μαθήματα οδήγησης μια τέτοια κίνηση, αλλά τέτοιο όρο όχι! :geek: 8-)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.530
Θεωρητικά, ονομάστηκε έτσι επειδή "εφευρέθηκε" στην Ολλανδία και μείωσε τα ατυχήματα σαν αυτό του Remco.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ούτε εγώ γνώριζα περί αυτού. Όταν έμαθα κι είδα το video, δεν βγαίνω αλλιώς από το αυτοκίνητο όταν παρκάρω παράλληλα σε δρόμο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.112
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Remco Evenepoel έκανε προπόνηση στο Βέλγιο όταν ο οδηγός ενός σταματημένου βαν άνοιξε την πόρτα χωρίς να δει και τον έριξε κάτω. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποψία για σπασμένο ώμο και καρπό.

Το ποδήλατό του κόπηκε στη μέση.

View attachment 351379
Η επίσημη διάγνωση:

Έσπασε ωμοπλάτη, πλευρό και χέρι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.358
Δες παλμούς και βγάλε συμπέρασμα τι έγινε στη ανηφόρα πριν τη γραμμή τερματισμού...
1000002111.jpg

Η επίσημη διάγνωση:

Έσπασε ωμοπλάτη, πλευρό και χέρι.
Τα ίδια με μένα + μια κλείδα εγώ. 1,5 χρόνος αποθεραπεία ο Remco... Κρίμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.641
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios