- Reaction score
- 19.322
Σε γκρούπ ; Αμάαααν ... Κάηκες. Το μελλον σου προμηνύεται ζοφερό.ειμαι σε ενα γκρουπ με διάφορους audio people
Τώρα που είπες για το Avsite να πω και μια μια χρήσιμη πληροφορία για τους audio people ειδικά του ίντερνετ παγκόσμια :και με όσους μιλάω στο AVsite
Βλέπαμε χθές ένα τηλεπαιχνίδι "γνώσεων" στην τηλεόραση με κάποιους φιλοξενούμενους που έχω και σε κάποια φάση λέει ο παρουσιαστής - σε μια ερώτηση για πόσα παιδιά είχε ο Τσάρλι Τσάπλιν - μια ιστορία που είναι γάντι για τους audio people του ίντερνετ και θέλω να την συμπληρώσω στην χρήσιμη πληροφορία για την κουκουβάγια που είπα στον Marlboro πιο πάνω και τους αφορά και αντικατοπτρίζει απόλυτα :
Πάει λέει (αληθινό γεγονός) μια φορά ο ίδιος ο Τσάρλι Τσάπλιν σε μια επιτροπή που πήγαιναν πολλοί να τον μιμηθούν και να διαγωνιστούν για να κερδίσουν την πρώτη θέση. Διαγωνίστηκε και βγήκε τέταρτος.
Το έχω ξαναπεί :Τι να κάνουμε που είσαι extra large ακόμα και στις εικόνες...
Δεν πειράζει, σου ανεβάζω εικόνα από το πώς ατενίζω όλες τις αλχημείες που συνδέονται με την ηχητική αναπαραγωγή...
View attachment 352595
Εσύ και αν πρέπει να προσέχεις με τις διαφημίσεις που σε πλαισιώνουν...
View attachment 352597
Η θάλασσα (κατά την γνώμη μου και ανάγκη μου) .... πάντα κερδίζει και θα κερδίζει.
Last edited: