bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.453
Αυτό τώρα που άραξα θα ήθελα λίγο να το σχολιάσω.Ένας από τους λόγους που κοιτούσα το XR-T λίγο παλιότερα, το πουλάς καλά το rouvy!
Πριν κάνα δγιό χρόνια~ που μπήκα στη διαδικασία του in door trainer έκανα κατευθείαν συνδρομή στο zwift, είναι η πχιο δημοφιλή πλατφόρμα και όλοι οι γνωστοί και φίλοι ήταν και είναι στο zwift, κάναμε ένα γκρουπακι και μια φορά τη βδομάδα στήναμε event μεταξύ φίλων που ξέραμε τις δυνατοτητές μας, δεν λέω, ήταν καλή φάση και είχε πολύ χαβαλέ, μέσω της πλατφόρμας είχαμε ανοιχτή ακρόαση και πάνω στο πάτημα είχε πειράγματα και χαβαλέ, όσοι είχαν ανάσα τουλάχιστον και μπορούσαν να μιλήσουν...
Αυτό που βίωνα όμως υστερούσε πάρα πολύ σε ρεαλισμό, ήταν λες και το direto δεν ήταν συμβατό με τη πλατφόρμα, είχα θέμα με τη αντίσταση στα υψομετρικά, ενώ έδειχνε στη οθόνη στιγμιαία κάποια υψομετρικά, δεν το ένιωθα στα ποδάρια, ο δρόμος έδειχνε ευθεία, χωρίς να δηλώνει υψομετρικά και μου έβαζε στο ξεκούδουνο αντίσταση ίσα ίσα να μου χαλάσει το cadence, το ίδιο ισχύει και στις κατηφόρες αλλά και στο draft, ήταν λες και είχε lag σε σχέση με αυτό που προβάλει η πλατφόρμα.
Οπότε άρχισα να ψάχνομαι με το rouvy που όλοι έλεγαν ότι είναι πχιο ρεαλιστικό, πριν διακόψω το zwift έκανα εγγραφή στο rouvy αξιοποιώντας τη δωρεάν περίοδο που δίνει.
Εεεε αυτό ήταν, έπαθα πλάκα, πέραν του βίντεο που βλέπεις με τις πληροφορίες το direto λειτουργεί και συνεργάζεται άψογα με τη πλατφόρμα, και ένα σκαλοπάτι να έχει ο δρόμος με ελάχιστα υψομετρικά το νιώθεις άμεσα στα πεντάλ, γενικά είναι πολύ μπροστά σε ρεαλισμό, θα έλεγα ότι αγγίζει χαλαρά ένα 80% σε ρεαλισμό σε σχέση με τη ποδηλασία στο έξω κόζμο.
Για το zwift δεν θα μπω κάν στη διαδικασία να δώσω ποσοστό, είναι πολύ μακριά από τη πραγματικότητα, κερδίζει όμως σε συνδρομητές, έχει πολύ κόσμο on line, ότι ώρα μπεις θα βρεις εκατοντάδες να τρέχουν στη ίδια πίστα με εσένα, οπότε έχεις παρέα να χωθείς σε κάποιο group.
Το rouvy βαράς μοναξιά στις διάφορες πίστες που έχει, θα είναι θαύμα να βρεις άλλον έναν, για 3 άτομα παρέα ταυτόχρονα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ανάδρομος ο Ερμής...
Προσωπικά δεν με νοιάζουν ντίπ τα free ride, έχω σιάξει μια παρέα στο rouvy από φίλους που πάν κάτ είμαστε στη ίδια φυσιολογία και με στέλνουν καθημερινά προσκλήσεις για race ή group ride.
Αυτοί κάθονται σιάχνουν τα event και εγώ απλά δηλώνω συμμετοχή σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα που έχω.
Ως τελευταίο αφήνω αυτό που ανέφερα και παραπάν, ίσως επειδή η elite έχει κάνει κολεγιά με το rouvy να είναι και πχιό συμβατά ως trainers, αυτό είναι μια θκιάμ εικασία, πάντως εγώ είμαι απίστευτα ευχαριστημένος από το rouvy all around.
Edit.
Το μόνο πρόβλημα στο rouvy είναι τα μεγάλα ανταποδοτικά event, δεν μπορεί ο σέρβερ να διαχειριστεί μεγάλο όγκο χρηστών ταυτόχρονα και κολλάει το σύμπαν, κολλάει μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσουν τα γκρούπ, μετά αποκτά και πάλι σωστή ροή σε αυτό που προβάλει.
Last edited: