Tesla

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.710
Ε, χρώματα νερού χρησιμοποιούν όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές από τα '90s-'00s, στην Ευρώπη ακόμα νωρίτερα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.593
Δε νομίζω ότι το acceleration boost ανεβάζει την τελική ταχύτητα, που το είδες αυτό;
Όταν τα έψαχνα παλιά, το είχα δει, και τα είχα γράψει στο θρεντ με λινκς κλπ, όπως πάντα. Τώρα σε μια σύντομη αναζήτηση δε το επιβεβαίωσα.

Ο κόσμος που το παίρνει δεν "επιβεβαιώνει" την αυξημένη τελική ταχύτητα γιατί κανένας τους δεν τρέχει τόσο πολύ, παρά μόνο κανας Γερμανός στην οτομπαν! 🤣🤪😁

Reaction score
1
Όταν τα έψαχνα παλιά, το είχα δει, και τα είχα γράψει στο θρεντ με λινκς κλπ, όπως πάντα. Τώρα σε μια σύντομη αναζήτηση δε το επιβεβαίωσα.

Ο κόσμος που το παίρνει δεν "επιβεβαιώνει" την αυξημένη τελική ταχύτητα γιατί κανένας τους δεν τρέχει τόσο πολύ, παρά μόνο κανας Γερμανός στην οτομπαν! 🤣🤪😁
Δεν ισχύει, και το launch edition juniper όταν βγήκε, πάλι 201 είχε τελική

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.593
Δεν ισχύει, και το launch edition juniper όταν βγήκε, πάλι 201 είχε τελική
Ναι, για το juniper αυτό που λες ισχύει.

Το προηγούμενο model Y που εγώ έχω, έχει τελική ταχύτητα 217 χαω.
Αυτά που γράφω, αφορούν το δικό μου μοντέλο, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που έχω, και το ψάξιμο που είχα κάνει ήταν τότε, προ της αγοράς του.

Είχα δει (και το είχα σχολιάσει) πως άλλαξαν ελαστικά στο νεότερο (juniper) πακέτο με χαμηλότερη τελική ταχύτητα, και τότε υπέθεσα πως η χαμηλότερη τελική ταχύτητα που έχει το νέο juniper μάλλον οφείλεται στην χρήση ελαστικών χαμηλότερου δείκτη ταχύτητας, κι επίσης είχα γράψει πως αυτή θα είναι λογικά η τάση στα αυτοκίνητα γενικά από δω και πέρα, διότι τέτοιες υψηλές ταχύτητες πρακτικά δεν επιτρέπονται πουθενά και είναι μάλλον παράλογο να είναι διαθέσιμες στον πολύ κόσμο (επικίνδυνο).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.593
Εγώ κατά την πρώτη βόλτα με FSD. 😁😇😅

Κι εγώ έτσι ήμουν στην αρχή, ακόμα και με το απλό πακέτο autopilot, είναι τρομοκρατικό συναίσθημα να βλέπεις να στρίβει μόνο του, και μην έχοντας εμπιστοσύνη (μέχρι να το συνηθίσεις).

Γέλιο ατελείωτο, αξία ανεκτίμητη.

Πλέον παν αυτά, το αφήνω να οδηγεί και δεμενοιάζει λέμε. 🤣😁🤪

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.058
Η εφαρμογή Robotaxi από χθες είναι δημόσια διαθέσιμη. Θα υπάρχει λίστα αναμονής στην αρχή.

Στο Austin ο υπάλληλος ασφαλείας μεταφέρθηκε στη θέση του οδηγού. Ο λόγος είναι επειδή πλέον το Robotaxi βγαίνει και στο αυτοκινητόδρομο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Να δούμε τι θα γράψει ο ψεκατρέκης. 😆

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.593
επειδή πλέον το Robotaxi βγαίνει και στο αυτοκινητόδρομο στη συγκεκριμένη περιοχή.
Υπάρχει άλλη εταιρεία με αυτοκίνητα αυτόνομης οδήγησης που να βγαίνουν σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας;

alexis

Reaction score
33.058
Αν εννοείς αυτόνομα σαν τα Tesla (άσχετα αν θεωρούνται Level 2), όχι. Διαφορετικά υπάρχουν μερικοί που κάνουν διάφορα εντός αυτοκινητόδρομου.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.273
Ουσιαστικά επιστρέψαμε εκεί που ήμασταν ήδη εδώ και χρόνια:
Supervised (f)SD με οδηγό, αλλά τώρα για χρήση Taxi. Να βγάλουμε κάνα φράγκο.

Last edited:

alexis

Reaction score
33.058
Αρκετοί που τα ξέρουν καλύτερα είναι έως και βέβαιοι πως μπαίνει μέσα.

Reaction score
392
@costas EAR αν κάποια στιγμή θελήσεις να αλλάξεις το hardware και από 3 να το πας 4 μπορείς; Όπως έκανες με τις αναρτήσεις

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.593
Ουσιαστικά επιστρέψαμε εκεί που ήμασταν ήδη εδώ και χρόνια:
Supervised (f)SD με οδηγό, αλλά τώρα για χρήση Taxi. Να βγάλουμε κάνα φράγκο.
Όχι και όχι. 🤪🤣😁🤣🤪🤣😁🤣🤪🤣😁

1. Είναι πραγματικό FSD, πλήρως αυτόνομο, όχι σα το supervised FSD πακέτο των ιδιοκτητών ΙΧ της Τέσλα, που απλώς έχει "εκπαιδευμένο συνοδηγό" λόγω νομικών κανονισμών και τρόπου αδειοδότησης της αυτόνομης οδήγησης.

2. Όσο υπάρχει ο αναγκαίος "εκπαιδευμένος" άνθρωπος της Τέσλα μέσα στα ρομποτάξι, όχι απλώς δεν έχει έσοδα, αλλά σαφώς "μπαίνει μέσα".

Κουβά πας φαλάκρα σε όλα. 🤪🤣😁

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.273
Σε αυτήν την δοκιμαστική φάση, με 20 αυτοκίνητα, οδηγούς, και ελέγχους και remotely ναι, μάλλον θα μπαίνει μέσα.
Αν δεν πάρει άδεια για Level 4 όλη αυτή η ιστορία δεν έχει άλλο νόημα παρά μόνο για να υπάρχει και κάποιο θετικό μήνυμα στον Τύπο ανάμεσα στην καταιγίδα των αρνητικών. Τρέφεται η μετοχή, να πάρει και το μπόνους ο CEO.
Όχι και όχι. 🤪🤣😁🤣🤪🤣😁🤣🤪🤣😁

1. Είναι πραγματικό FSD, πλήρως αυτόνομο, όχι σα το supervised FSD πακέτο των ιδιοκτητών ΙΧ της Τέσλα, που απλώς έχει "εκπαιδευμένο συνοδηγό" λόγω νομικών κανονισμών και τρόπου αδειοδότησης της αυτόνομης οδήγησης.

2. Όσο υπάρχει ο αναγκαίος "εκπαιδευμένος" άνθρωπος της Τέσλα μέσα στα ρομποτάξι, όχι απλώς δεν έχει έσοδα, αλλά σαφώς "μπαίνει μέσα".

Κουβά πας φαλάκρα σε όλα. 🤪🤣😁
Εχεις έλλειμα κατανόησης στην ανάγνωση.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.593
Εχεις έλλειμα κατανόησης στην ανάγνωση.
Κανένα. Εσύ είσαι αρνητήθ και μονίμως παραποιείς την πραγματικότητα. 🤪🤣😁

Να δω τι θα λες όταν πρώτη η Τέσλα βγάλει αδειοδότηση και για highway στα ρομποτάξι χωρίς οδηγό, που δεν θα αργήσει ιδιαίτερα, διότι τα αναγκαία χιλιόμετρα για την αδειοδότηση χωρίς συνοδηγό θα συμπληρωθούν μάλλον σύντομα. 😎

@costas EAR αν κάποια στιγμή θελήσεις να αλλάξεις το hardware και από 3 να το πας 4 μπορείς; Όπως έκανες με τις αναρτήσεις
Δεν το γνωρίζω, αλλά προς ώρας δεν με ενδιαφέρει.

Μου αρκεί ο τρόπος που δουλεύει το FSD σε μένα, απλώς θέλω να είναι ελεύθερο να δουλεύει και μέσα στην πόλη, στα στενά, για να το αγοράσω.

Όσο για τις αναρτήσεις, για να έχετε ακριβή νούμερα κόστους, αλλά και τους κωδικούς των ανταλλακτικών, να'τα:

1000016883.png

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.273
Να δω τι θα λες όταν πρώτη η Τέσλα βγάλει αδειοδότηση και για highway στα ρομποτάξι χωρίς οδηγό
Αυτό έλειπε να μην βγάλει πρώτη άδεια :roflmao:
Τσουρέκια μας τα έκανε ο Έλον, εδώ και δέκα χρόνια “μέχρι το τέλος του έτους”
:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:
Ήμαρτον δηλαδή, κάντο να τελειώνουμε επιτέλους

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.593
Γιατί; Βιάζεσαι; Έχεις μετοχές; 🤣😁🤪

Φοβάσαι μη προλάβει η φολγκζβάγκεν; 🤣😁🤪

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.273
Οχι, απλώς παρατηρώ :biggrin:
(για πόσο καιρό μπορεί να σας δουλεύει)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.593
Οχι, απλώς παρατηρώ :biggrin:
(για πόσο καιρό μπορεί να σας δουλεύει)
Σα φανατικός μέτοχος της Τέσλα "παρατηρείς", λες και πρόκειται για τα δικά σου συμφέροντα!

Να το κοιτάξεις! 🤣😁🤪

Γιατί δεν ασχολείσαι με τους αγαπημένους σου Γερμανούς και τα δικά τους κατορθώματα;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.019
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos