Tesla

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.696
Ε, χρώματα νερού χρησιμοποιούν όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές από τα '90s-'00s, στην Ευρώπη ακόμα νωρίτερα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.542
Δε νομίζω ότι το acceleration boost ανεβάζει την τελική ταχύτητα, που το είδες αυτό;
Όταν τα έψαχνα παλιά, το είχα δει, και τα είχα γράψει στο θρεντ με λινκς κλπ, όπως πάντα. Τώρα σε μια σύντομη αναζήτηση δε το επιβεβαίωσα.

Ο κόσμος που το παίρνει δεν "επιβεβαιώνει" την αυξημένη τελική ταχύτητα γιατί κανένας τους δεν τρέχει τόσο πολύ, παρά μόνο κανας Γερμανός στην οτομπαν! 🤣🤪😁

Reaction score
1
Όταν τα έψαχνα παλιά, το είχα δει, και τα είχα γράψει στο θρεντ με λινκς κλπ, όπως πάντα. Τώρα σε μια σύντομη αναζήτηση δε το επιβεβαίωσα.

Ο κόσμος που το παίρνει δεν "επιβεβαιώνει" την αυξημένη τελική ταχύτητα γιατί κανένας τους δεν τρέχει τόσο πολύ, παρά μόνο κανας Γερμανός στην οτομπαν! 🤣🤪😁
Δεν ισχύει, και το launch edition juniper όταν βγήκε, πάλι 201 είχε τελική

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.542
Δεν ισχύει, και το launch edition juniper όταν βγήκε, πάλι 201 είχε τελική
Ναι, για το juniper αυτό που λες ισχύει.

Το προηγούμενο model Y που εγώ έχω, έχει τελική ταχύτητα 217 χαω.
Αυτά που γράφω, αφορούν το δικό μου μοντέλο, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που έχω, και το ψάξιμο που είχα κάνει ήταν τότε, προ της αγοράς του.

Είχα δει (και το είχα σχολιάσει) πως άλλαξαν ελαστικά στο νεότερο (juniper) πακέτο με χαμηλότερη τελική ταχύτητα, και τότε υπέθεσα πως η χαμηλότερη τελική ταχύτητα που έχει το νέο juniper μάλλον οφείλεται στην χρήση ελαστικών χαμηλότερου δείκτη ταχύτητας, κι επίσης είχα γράψει πως αυτή θα είναι λογικά η τάση στα αυτοκίνητα γενικά από δω και πέρα, διότι τέτοιες υψηλές ταχύτητες πρακτικά δεν επιτρέπονται πουθενά και είναι μάλλον παράλογο να είναι διαθέσιμες στον πολύ κόσμο (επικίνδυνο).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.005
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos