Tesla

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.613
Ούτε με ένεση δεν καταλαβαίνεις. 🤣🤪😝
Πες πως γίνεται να έχουν ίδια μέτρηση.
Είναι τα λάστιχα; Αυτό και τέρμα;
Ρώτα τον αμπσέντι. Είναι στο δικό σου λέβελ επικοινωνίας. 🤣😁🤪

Την δικιά μου απάντηση την έδωσα, άμα θες ξαναδιάβασε, αλλά δεν τρέφω ελπίδες.🤣😁😁

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.310
Paparia απάντησες. Κόβεσαι έλα στη άλλη εξεταστική 😝
Έβαλες κάποιους παράγοντες. Λάστιχα, οδηγό, πίστα.
Οδηγός και πίστα δεν μετράνε, είναι το ίδιο περιοδικό, βλέπουμε στο screenshot και άλλα αυτοκίνητα, και το M3 έχει παρόμοια μέτρηση με αυτοκίνητα που είμαι βέβαιος πως στρίβουν χειρότερα.
Άρα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.613
Αν εννοείς το τέστ των Ισπανών ΚΜ77, η επίδοση tesla 3 και Y ήταν 82-83 km/h. Αν όχι, βάλε λινκ.
Στα 88 λένε, το 2019, αλλά επιτυχώς είναι στα 83 το βίντεο:

Έχουμε ένα από το 2023 για το πισοκίνητο 3-αρι, στα 76:

Και από ΑΙ:

Το Tesla Model 3 Highland (2024+) πιθανώς έφτασε τα 100 km/h στο τεστ, περίπου 62 mph.

Λινκ μπορείς να βρεις υποθέτω. 😎

Γενικώς τα 3/Υ AWD έχουν όμοια επίδοση στους Ισπανούς, χωρίς να ρίχνουν κανένα κώνο, στα 83.

Το οποίο είναι λίγο περίεργο, διότι είναι μεγαλύτερο το Υ, και θα περίμενα λίγο καλύτερα να τα πάει το 3. Ίσως λόγω ζάντας.

Οι Κινέζοι μπλόγκερς που μιλάνε για κάτι πολύ υψηλότερες ταχύτητες, προφανώς έχουν άλλη διάταξη κώνων. Δεν έχει λογική..

Paparia απάντησες. Κόβεσαι έλα στη άλλη εξεταστική 😝
Έβαλες κάποιους παράγοντες. Λάστιχα, οδηγό, πίστα.
Οδηγός και πίστα δεν μετράνε, είναι το ίδιο περιοδικό, βλέπουμε στο screenshot και άλλα αυτοκίνητα, και το M3 έχει παρόμοια μέτρηση με αυτοκίνητα που είμαι βέβαιος πως στρίβουν χειρότερα.
Άρα;
Με τον αμπσέντι λέμε. 🤪🤣😁

Εγώ μια χαρά απάντηση έδωσα, αναλυτική.
Άμα δε μπορείς να με παρακολουθήσεις, δεν είναι δικό μου πρόβλημα να επανέρχομαι. 😎

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.613
Σου χάλασε το αφήγημα, ξέρω. Ξυδάκι.
Όπως νομίζεις. Πλέον μόνο με αμπσέντι. 👋
Παραγίνεσαι εριστικός..
Παπάρια και ξυδάκια, μακριά από μένα.

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.310
Έτσι :tongue::fuckyou:

Επειδή όμως διαβάζουν κι άλλοι, η ουσία είναι πως το moose test είναι μια καθόλου αντικειμενική μέτρηση. Δίνει μια ιδέα, και τέρμα.
Είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που το επηρεάζουν, που στις πραγματικές επιστήμες θα θεωρείτο πολύ χαμηλού evidence. Αν την επικαλεστείς σε συνέδριο θα γελάνε από κάτω.
Το να το εκθειάζουμε όταν μας βολεύει και να ψάχνουμε δικαιολογίες όταν δεν μας βολεύει, δεν αλλάζει την ουσία. Εδώ είχαμε το Xantia να περνάει τις Porsche της εποχής, και δεν καταλάβαμε πως κάτι δεν πάει καλά;

Εχουμε λοιπόν τρία αυτοκίνητα, με μέτρηση moose παρόμοια. Όλα πισωκίνητα. Όλα έχουν μετρηθεί σε παρόμοιες τιμές.
BMW i4, M3, id3.
Κάποιος απονήρευτος θα νομίσει πως όλα στρίβουν το ίδιο. Αλλά δεν ισχύει. Είναι διαφορετικά, κάποιο είναι μέτριο, κάποιο καλό και κάποιο καλύτερο. 8-)
Αυτό είναι το μάθημα για σήμερα.
Δείτε την μέτρηση, μην δίνετε όμως και πολύ σημασία.

Reaction score
14.852
Έτσι :tongue::fuckyou:

Επειδή όμως διαβάζουν κι άλλοι, η ουσία είναι πως το moose test είναι μια καθόλου αντικειμενική μέτρηση. Δίνει μια ιδέα, και τέρμα.
Είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που το επηρεάζουν, που στις πραγματικές επιστήμες θα θεωρείτο πολύ χαμηλού evidence. Αν την επικαλεστείς σε συνέδριο θα γελάνε από κάτω.
Το να το εκθειάζουμε όταν μας βολεύει και να ψάχνουμε δικαιολογίες όταν δεν μας βολεύει, δεν αλλάζει την ουσία. Εδώ είχαμε το Xantia να περνάει τις Porsche της εποχής, και δεν καταλάβαμε πως κάτι δεν πάει καλά;

Εχουμε λοιπόν τρία αυτοκίνητα, με μέτρηση moose παρόμοια. Όλα πισωκίνητα. Όλα έχουν μετρηθεί σε παρόμοιες τιμές.
BMW i4, M3, id3.
Κάποιος απονήρευτος θα νομίσει πως όλα στρίβουν το ίδιο. Αλλά δεν ισχύει. Είναι διαφορετικά, κάποιο είναι μέτριο, κάποιο καλό και κάποιο καλύτερο. 8-)
Αυτό είναι το μάθημα για σήμερα.
Δείτε την μέτρηση, μην δίνετε όμως και πολύ σημασία.
Φτάνει θα του ανέβει η πίεση σε λέω 🤣🤣🤣

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.058
Tesla has announced plans to open a European development center in Berlin. This significant initiative was revealed by Vice President and Chief Developer Lars Moravy during a recent press conference.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.023
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos