- Reaction score
- 7.223
Ότι ένα καλό ηχείο θέλει και το ανάλογο συνοδό.Tι εννοεις?
αλλιώς είναι λίγο κρασί λίγο θάλασσα και λίγο το αγόρι μου.
Ότι ένα καλό ηχείο θέλει και το ανάλογο συνοδό.Tι εννοεις?
Εννοώ ότι άμα ένα ηχείο ότι και να του βάλεις παίζει με ενα συγκεκριμένο τρόπο, σημαίνει ότι καπελώνει όλα τα υπόλοιπα συνοδά άρα έχει πολύ έντονο χαρακτήρα - κάτι που δεν είναι σωστό και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Γιατί όπως καπελώνει όλα τα υπόλοιπα συνοδά έτσι θα καπελώνει και της ηχογραφήσεις και αντί να ακούς την ηχογράφηση θα ακούς τον έντονο χαρακτήρα του ηχείου.Tι εννοεις?
Τι έχουν ρε παιδιά οι Yamaha?Δεν είναι και πολύ τιμητικό για το Revival το σχόλιο ότι θα έπαιζε καλά και με ένα Yamaha, ασχέτως αν θεωρεί ότι το εκθειάζει λέγοντας κάτι τέτοιο.
Ένα καλό συνοδό θέλει και ένα ανάλογο ηχείο.Ότι ένα καλό ηχείο θέλει και το ανάλογο συνοδό.
αλλιώς είναι λίγο κρασί λίγο θάλασσα και λίγο το αγόρι μου.
![]()
Χρειαζεσαι εναν σταθεροποιητη τασης. Ετσι οταν πεφτει το ρευμα και ξαναρχεται σε δευτερολεπτα δημιουργει προβλημα. Αυτο το προβλημα ο σταθεροποιητης το λυνειΤα Kii αισίως τα εχω 9 χρόνια.5 τα Kii 3 και 4 το τρέχον σετ 3+ BXT γιατί όταν είχα παρελαβα τα BXT μου ειχαν αντικαταστησει και το πανω χωρις επιπλέον κοστος
Το πρώτο ζευγαρι είχε κάνει τσαφ μετά από διακοπή ρευματος και επαναφορά του ρεύματος, πιθανως με μεγαλύτερη τάση.Η ζημιά είχε γίνει ενω έλειπα Εσταλησαν Γερμανία για επισκευή με μηδενική επιβάρυνση από τη μεριά μου.
Αν στο μέλλον πάθουν κάτι,εκτός εγγύησης πλέον,πακετάρισμα στην αρχική συσκευασια και επισκευή στο εργοστάσιο παραγωγής τους στη
Σίγουρα ο χρόνος επισκευής θα είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με ένα τοπικό service (που δεν υπάρχει ή δεν θα προτιμησω).
Βάλε επιτηρητη τάσης στον πίνακα, και αντικεραυνικά. Κατά προτίμηση Raycap.Λόγω περιοχής, οι διακοπές ρεύματος και οι στιγμιαίες υπερτάσεις είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Αυτά δεν έχουν πάθει τίποτα. Όλον τον υπόλοιπο εξοπλισμό τον έχω πάνω σε ΣΟΒΑΡΌ ups, αλλά τα ηχεία, όχι, δεν γίνεται.. 15 ηχεία και 5 σαμπ, έχουν τεράστια κατανάλωση, δεν παλεύεται με ups.
Ε, δε στο αντικατέστησαν αμέσως, ως Dead On Arrival;Πολύ μελετημένες, τι να σου πω.
Ένα Neumann KH80 με το που το έβαλα στο ON, άρχισε να βγάζει καπνούς και ξεψύχησε.
Κι έχω και δύο Hypex τελικούς χαλασμένους, που δεν επισκευάζονται.
Ούτε το κλιπάρισμα , ούτε οι αρμονικές (πολύ μικρό ποσοστό συμβολής μπορεί να οφείλεται σε αυτές) , ούτε η υποοδήγηση (plus κλιπάρισμα λόγω αυτής και που πηγαίνουν όλοι σε υψηλής ισχύος ενισχυτικα για να δήθεν προστατεύσουν τα μεγάφωνα) οδηγούν σε ζημιά και καταστροφή τα μεγάφωνα. Όλα αυτά ειναι μύθοι των audio people, πολυσυζητημένα και αέναα αναπαραγώμενα στο ιντερνετ λάθη ακόμη και απο γνώστες και γκουρού των ηλεκτρονικών (και εδω μόνιμα προτεινόμενα ως λύσεις) και τα οποία συντηρούνται και γνωρίζουν ως σωστά και 100 % αποεδεκτά ως αλήθεια απο το 95 % κυριολεκτικά των ασχολουμένων με το audio.Τα Neumann που έχω, αν μπορούσαν να καούν θα τα είχα κάψει, είτε από μπιστολιές στον John wick είτε από εκρήξεις σε διάφορες ταινίες, με τέρμα τα γκάζια.
Οι προστασίες τους είναι εξαιρετικά μελετημένες, δεν επιτρέπουν βλάβες από τέτοια πράγματα.
Λόγω περιοχής, οι διακοπές ρεύματος και οι στιγμιαίες υπερτάσεις είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Αυτά δεν έχουν πάθει τίποτα. Όλον τον υπόλοιπο εξοπλισμό τον έχω πάνω σε ΣΟΒΑΡΌ ups, αλλά τα ηχεία, όχι, δεν γίνεται.. 15 ηχεία και 5 σαμπ, έχουν τεράστια κατανάλωση, δεν παλεύεται με ups.
Πρώτη φορά διαβάζω κάτι παρόμοιο. Ισχύει κάτι τέτοιο; Πες μας πιο πολλές πληροφορίες.Ούτε το κλιπάρισμα , ούτε οι αρμονικές (πολύ μικρό ποσοστό συμβολής μπορεί να οφείλεται σε αυτές) , ούτε η υποοδήγηση (plus κλιπάρισμα λόγω αυτής και που πηγαίνουν όλοι σε υψηλής ισχύος ενισχυτικα για να δήθεν προστατεύσουν τα μεγάφωνα) οδηγούν σε ζημιά και καταστροφή τα μεγάφωνα. Όλα αυτά ειναι μύθοι των audio people, πολυσυζητημένα και αέναα αναπαραγώμενα στο ιντερνετ λάθη ακόμη και απο γνώστες και γκουρού των ηλεκτρονικών (και εδω μόνιμα προτεινόμενα ως λύσεις) και τα οποία συντηρούνται και γνωρίζουν ως σωστά και 100 % αποεδεκτά ως αλήθεια απο το 95 % κυριολεκτικά των ασχολουμένων με το audio.
Ως τώρα έπαιζε. Μια ωραία πρωία, το βάζω στο ΟΝ, βγάζει καπνούς και ξεψυχάει.Ε, δε στο αντικατέστησαν αμέσως, ως Dead On Arrival;
Λες να μην το ξέρω ότι πρώτη φορά τα ακούς ; Και εσυ και το 95 % των audio χομπιστών ;Πρώτη φορά διαβάζω κάτι παρόμοιο. Ισχύει κάτι τέτοιο; Πες μας πιο πολλές πληροφορίες.
Πώς κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα; Ποιά δεδομένα έχεις που δεν ξέρουμε;
Τι είναι βρε συ ; Άνθρωπος και ξεψυχάει ;Ως τώρα έπαιζε. Μια ωραία πρωία, το βάζω στο ΟΝ, βγάζει καπνούς και ξεψυχάει.