Τελικά πόσα sub φέρνουν την ευτυχία?…

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Τελικά πόσα sub φέρνουν την ευτυχία?…

Οταν υπαρχει τετοια γνωση στα μελη που απαρτιζουν ενα forum, τι τα θελεις τα περιοδικα? Πραγματικος θησαυρος! Ασχετα που μου μπηκαν διαβολια για αλλαγη θεσης του home cinema.
Eγω εχω κανει πανω απο 5 αλλαγες μεσα σε 1,5 χρονο.
Θα στο πουν και τα παιδια εδω...
Μεχρι που απο τις πολλες τρυπες που ειχα κανει στους τοιχους αφου τα surround αλλαζαν θεση συνεχεια αναγκαστηκα και εβαψα το σαλονι! :rolleyes:
Μια ο προβολεας μου κοιτα τον Βορρα και μια τον Νοτο.

Αν θες καμια βοηθεια για τις αλλαγες ριξε καμια φωτο στο αναλογο thread να σου δωσουμε καμια ιδεα. ;)

Reaction score
4
χα,χα,χα.HC maniac,έκανες λάθος πόρτα?
Εδω μιλάμε για στερεοφωνία...
Ακούσατε για sub και μπήκατε να κλεψετε τις ιδέες μας ε παλιο χομεσινεματζίδες....

Aφου o smooth criminal ειπε οτι θελει να αλλαξει θεση στο home cinema του :rolleyes:

Καλα δεν ξαναχτυπαω ξενη πορτα. :oops:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.436
Re: Ακουστικοί ρυθμοί

"...
Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση από την τοποθέτηση του subwoofer στη γωνία είναι ότι, πρακτικά, η παραμόρφωση είναι σημαντικά χαμηλότερη. Ο λόγος είναι ότι ενισχύονται όλες οι θεμελιώδεις συχνότητες του ηχείου από τις συμφασικές ανακλάσεις στους όμορους τοίχους, ενώ οι αρμονικές συχνότητες (που θεωρούνται πηγή παραμόρφωσης, όταν έχουμε απότομη κλίση στο φίλτρο low pass του subwoofer) εξασθενούν σε πλάτος συγκρινόμενες με τις θεμελιώδεις.

Στις γωνιες βαζει και η TACT τα σαμπ, και ψηφιακα κανει room corection, κρος, και Eq.

Τωρα αν θελουμε μικρο Xmax και μεγαλη επιφανεια ακτινοβολιας, εγω βλεπω μονο Pro, μεγαφωνο.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.436
Εναλλακτικά μπορείς να μετατρέψεις το τζάκι :confused: σε μπασσοκόρνα.

Ετσι, ετσι, σιγα σιγα να μπαινουμε στο "σωστο" δρομο (= hard core) χεχεχεχεχε

Reaction score
3
Τώρα με στενοχώρησες

...Καπ'τάνιε, το ζήτημα που είχαμε προς επίλυσιν εδώ ήταν άλλο, δεν είχε σχέση με κατασκευαστές κιτ προς πώλησιν...
Είναι τουλάχιστον άδικο να βαφτίζεις τον κ.Βαλάκα "κατασκευαστή κιτ προς πώληση". Είμαι βέβαιος πως γνωρίζεις - ίσως και από πρώτο χέρι; - τη συνεισφορά του στην εξέλιξη της υπόθεσης HiFi στην Ελλάδα, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε δημοσιογραφικό επίπεδο, τα τελευταία 15 χρόνια.
Η τωρινή του βιοποριστική δραστηριότητα είναι σαφώς άσχετη με το θέμα μας.

Ειλικρινά, θα προσδοκούσα - όπως και αρκετοί άλλοι συζητητές, θαρρώ - την ενεργό συμμετοχή του στο AVsite, γιατί θεωρώ ότι έχει αρκετά πράγματα να συνεισφέρει.
Εν κατακλείδι, φίλτατε RD, πιστεύω πως θα συμφωνήσεις ότι η διάχυση της γνώσης και της σχετικής εμπειρίας δεν μπορεί να είναι μονοδιάστατη σε ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου όπως τούτο εδώ...//;-)

Reaction score
3
Λάθος, Γιώργο

...HC maniac,έκανες λάθος πόρτα?
Εδω μιλάμε για στερεοφωνία...
Ακούσατε για sub και μπήκατε να κλεψετε τις ιδέες μας ε παλιο χομεσινεματζίδες....
Αυτά που συζητάμε έχουν κοινό πεδίο εφαρμογής, είτε πρόκειται για δικαναλική είτε για πολυκαναλική αναπαραγωγή ήχου.

Το μόνο που απαιτείται είναι όρεξη για το σχετικό διάβασμα και μπόλικη διάθεση για πειραματισμούς...//;-)

Reaction score
3
Ουαί τοις απίστοις

...Ετσι, ετσι, σιγα σιγα να μπαινουμε στο "σωστο" δρομο (= hard core) χεχεχεχεχε...
Τέκνον Αντώνιε, επί των στιβαρών σου ώμων πίπτει το άχθος του προσηλυτισμού των αλλοθρήσκων εις την λατρείαν της χοάνης...//;-)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.617
Re: Ουαί τοις απίστοις

Τέκνον Αντώνιε, επί των στιβαρών σου ώμων πίπτει το άχθος του προσηλυτισμού των αλλοθρήσκων εις την λατρείαν της χοάνης...//;-)
Ουουουουου 66666666!!!:D:D:D

Υ.Γ.
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα είπες για τον Κύριο Βαλάκα.

Reaction score
14
Μα με έναν ψηφιακό ισοσταθμιστή δεν μπορείς να... βάλεις τίποτα απολύτως. Ουσιαστικά δεν βαζο-βγάζεις. Μην σκέφτεσαι αναλογικά κι εσύ βρε. Αφήνωντας τα ηχεία να παίξουν όπως μπορούν, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στις μεγάλες εντάσεις.

Μπορείς. Πως δεν μπορείς.

Πρέπει όμως να έχεις και τον εκτελεστή/μετατροπέα (μεγάφωνο) που θα μπορέσει να υλοποιήσει την εντολή του ισοσταθμιστή.

Reaction score
297
Re: Τώρα με στενοχώρησες

Είναι τουλάχιστον άδικο να βαφτίζεις τον κ.Βαλάκα "κατασκευαστή κιτ προς πώληση".
Δεν το έγραψα με σχετλιαστική διάθεση, προς Θεού. I was being factual, not judgemental, if you catch my drift. Όχι πως δεν μπορώ να γίνω judgemental ;) -αλλά άλλη φορά, όχι τώρα :rolleyes:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.436

Eλπιζω να μην ειμαι ο μοναδικος εδω, γιατι δεν μου αρεσει ο ρολος του "Αρχιερεα" .

Σχετικο-Ασχετο. Πολυ θα ηθελα, τουλαχιστον, δυο απ΄αυτα.

http://www.jblpro.com/ae/ash6118.html

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.617
Μπορείς. Πως δεν μπορείς.
Δεν θέλω να σου χαλάσω την φαντασίωση αλλά σε ψηφιακό επίπεδο συμβαίνουν πολλά άλλα πράγματα και προφανώς είναι λάθος να λέμε ότι "βάζουμε και βγάζουμε μπάσα".

Αν θέλεις, σε ένα νέο θέμα (για να μην είμαστε εκτός θέματος), θα ήθελα να μου εξηγήσεις την άποψή σου για τα "μπασοπρίμα" στην ψηφιακή ισοστάθμιση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.617

Eλπιζω να μην ειμαι ο μοναδικος εδω, γιατι δεν μου αρεσει ο ρολος του "Αρχιερεα" .

Σχετικο-Ασχετο. Πολυ θα ηθελα, τουλαχιστον, δυο απ΄αυτα.

http://www.jblpro.com/ae/ash6118.html
Μάλλον είσαι ο μοναδικός, αλλά μη μασάς.

- Ωραίο το θηρίο. Για το 2268H της ίδιας εταιρίας τι λες?:rolleyes:

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members