Forthnet 2play

Reaction score
4
Είμαι περίεργος να δώ τι θα γίνει όταν αρχίζουν να υπερφορτώνονται τα δίκτυα των παρόχων.
Θα κάνουν αναβαθμίσεις αντίστοιχες η θα κονομάν και θα κάνουν γαργάρες με δικαιολογίες??
Ελπίζω το πρώτο.
Κοιτα η Forthnet ηδη εχει φτασει στα 7gb προς τα εξω που ειναι καλο νουμερο προς το παρον.
Η ΟΝ εχει πει και το πιστευω οτι σχεδον καθε μηνα θα κανει αναβαθμισεις.
Οι υπολοιπες εχουν κατσει στα αβγα τους μεχρι στιγμης.

Reaction score
1
Απάντηση: Forthnet 2play

Διαβάζοντας στο adslgr τα παράπονα για όλους τους παρόχους και κυρίως γι αυτούς με μεγάλες ταχύτητες,το συμπέρασμα που βγάζω είναι το ότι,όλοι τους έχουν παντελή άγνοια τόσο για την εγκατάσταση όσο και για τη συντήρηση και επίλυση προβλημάτων.
Όταν δεν ξέρουν να δώσουν λύση στα προβλήματα,έχουν βρει την καραμέλα ότι "φταίει ο ΟΤΕ".
Έ,αφού φταίει ο ΟΤΕ ρε αρπακτικά,φτιάξτε ένα πραγματικά δικό σας δίκτυο και όχι να στηρίζετε τις πωλήσεις σας στα δίκτυα και στα συνεργεία του ΟΤΕ.
Εχτές μιλάω με το τμήμα πωλήσεων της HOL που είμαι συνδρομητής.Τους λέω για την Forthnet -και όπως έχω γράψει και πιο πάνω- μου απαντούν να περιμένω δύο εβδομάδες γιατί θα βγάλουν προσφορά με 20Mb.
Σήμερα τους τηλεφώνησα προκειμένου να μιλήσω με κάποιο γνωστό μου,περιμένοντάς τον όμως,μίλησα με κάποια κοπέλα στις πωλήσεις,η οποία μου είπε ότι θα βγάλουν μια προσφορά με απεριόριστες τηλεφωνικές κλήσεις με 18€/μήνα χωρίς κάποιο πακέτο με adsl.Για 2play,μου είπε ότι δέχονται αιτήσεις,αλλά για.................8 μήνες,θα είμαι σε δίκτυο του ΟΤΕ ΜΕ 1Mb!!!!!

Βγάλτε τώρα εσείς άκρη...
Αμ το άλλο με τις τηλεφωνικές κλήσεις του 2play,που παίρνουν οι άνθρωποι τηλέφωνο τη μανούλα τους και βγαίνει το Σώμα Δίωξης Ναρκωτικών;
Ή το ότι στα καλά καθούμενα,δεν έχουν τηλέφωνο για κανά 2-3 ώρες;
Ξαναγύρισαν σε ποιότητα τηλεφώνου του 1970!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα θα πω για τον ΟΤΕ:

Περιμένω από την ΟΝ ενεργοποίηση από τον Μάρτιο... συνεχώς το δικό μου Κέντρο ΟΤΕ παίρνει αναβολή. Και ξαφνικά βλέπω ότι με καλύπτει ο ΟΤΕ με 8 Mbps!!!!

Σύμπτωση;;;

Reaction score
14
Περιοχή Ψυχικού στο σπίτι του πατέρα μου. Αίτηση 2/2/2007 σε Vivodi Maxx4 για 4mbit 220€ τον χρόνο.

Χρέωσαν την πιστωτίκή του πατέρα μου απο τις 18/2/2007 και απο τότε κάνουν την πάπια.

Τους έστειλε Εξώδικο απαιτώντας τα λεφτά του να πιστωθούν πίσω στην κάρτα μέχρι να ενεργοποιηθεί η σύνδεση τους.

Παρεμπιπτόντως σε ερωτηση πότε θα ενεργοποιήσετε την σύνδεση με το shared-LLU δεν γνωρίζουν όυτε κάν κατα προσέγγιση να μας δώσουν πιθανή ημερομηνία.

Τους ρωτήσαμε γιατί χρεώσατε για υπήρεσία που δεν λαμβανουμε και φυσικά που δεν γνωριζετε αν και πότε θα λάβουμε? Απάντηση ετσι ειναι η πολιτική μας.

Δηλαδή η πολιτική τους είναι αρπαχτή και πάρε τα λεφτά και τρέχα???

Ολοι τα ίδια χάλια είναι και τελικά απλά μας κάνουν να λέμε καλός και ο ΟΤΕ με όλη την μ@λ@κία τους!

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Forthnet 2play

Άνω Γλυφάδα(Τερψιθέα).
Ποτε σου λεει φιλε για ιδιοκτητο στην περιοχη σου γιατι η ερωτηση με την περιοχη σου πριν ηταν περιτη και λαθος μου.
Με τη ξεκιναει το τηλεφωνο σου?
Ρωταω γιατι και εγω ηδη εχω κανω αιτηση στη forthnet για double play , οποτε να δουμε τι γινεται.

Reaction score
14
Ρε παιδιά...τι παιδεύεστε τσάμπα;

Υπηρεσία θα έχουν μετά το καλοκαίρι λέμε!

Αυτή τη στιγμή όλα είναι στα χαρτιά!

Τι τα φοράμε τα γαλόνια.... :happy_8: :happy_6:

Reaction score
1

Στο Wizard της Forthnet,βάζοντας το τηλέφωνό μου (21096....) γράφει ότι υπάρχει ιδιόκτητο-τρομάρα τους- δίκτυο.

Reaction score
5
Είμαι περίεργος να δώ τι θα γίνει όταν αρχίζουν να υπερφορτώνονται τα δίκτυα των παρόχων.
Θα κάνουν αναβαθμίσεις αντίστοιχες η θα κονομάν και θα κάνουν γαργάρες με δικαιολογίες??
Ελπίζω το πρώτο.
η ΟΤΕνετ με τους χρηστες που εχει (και εχει τους περισσοτερους) η γραμμη του peakαρει στα MAX 6.5mbps τις ωρες αιχμης με εξωτερικο και ειναι σταθερα στα 4-5 συνηθως (απο ατομο που ελεγχει το κυκλωμα)...
η φορθνετ που δεν εχει ουτε τους μισους χρηστες απο την ΟΤΕνετ δεν υπαρχει περιπτωση να γεμισει για πολυ καιρο ακομη τα 7mbps που εχει (και οπως λεει θα ανεβασει κιαλλο) ... και σκεψου παιζουν και τρελλες συμπιεσεις και proxy και, και και...
γιαυτο οσοι εχουμε 10μβιτ εχουμε τρελλαθει στο κατεβασμα 24/7...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Forthnet 2play

Ρε παιδιά...τι παιδεύεστε τσάμπα;

Υπηρεσία θα έχουν μετά το καλοκαίρι λέμε!

Αυτή τη στιγμή όλα είναι στα χαρτιά!

Τι τα φοράμε τα γαλόνια.... :happy_8: :happy_6:

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.Στο Wizard της Forthnet,βάζοντας το τηλέφωνό μου (21096....) γράφει ότι υπάρχει ιδιόκτητο-τρομάρα τους- δίκτυο.
Γιατι τοση δυσπιστια αφου υπαρχουν ηδη ατομα που κατεβαζουν με 10Mbps? Αν εισαι στο δικτυο τους εχεις ΕΩΣ 10Mbps.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Forthnet 2play

Γιατι τοση δυσπιστια αφου υπαρχουν ηδη ατομα που κατεβαζουν με 10Mbps? Αν εισαι στο δικτυο τους εχεις ΕΩΣ 10Mbps.

Γιατί τυγχάνει να είμαι κατά κάποιο τρόπο της δουλειάς και να γνωρίζω κάποια από τα διευθυντικά στελέχη μερικών
από τις εταιρείες.

Το γεγονός ότι 1.000-2.000-3.000 άτομα σε όλη την Ελλάδα έχουν αυτή τη στιγμή 10άρα (?) γραμμή απλά δεν λέει τίποτα.
Το ποσοστό κάλυψης μόνο ...πιλοτικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δηλαδή εσένα δεν σε θορυβεί ότι πάρα πολλοί χρήστες που έχουν (λέει) ήδη την 10άρα γραμμή, θα "πορεύονται"
με 1 mbit....τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού;
Με υπήρεσίες πετσοκομένες που μια λειτουργούν και μία όχι;
Και που άλλοι τόσοι έχουν τραβήξει και συνεχίζουν να τραβούν τον παθό τους τον τάραχο με ανικανοποίητες
αιτήσεις 5 και 6 μήνες τώρα;
Βρίσκεις κάτι ικανοποιητικό σε αυτή την κατάσταση;

Γιατί θα πρέπει να είναι κάποιος...εύπιστος :happy_8: ...για κάτι που ενώ του το "πουλάνε" τώρα, αυτό δεν λέει να φανεί; :confused:

Reaction score
1
η συνδεση μου εγινε στις 23-4 με 1 ΜΒ βεβαια
μου εστειλαν λογαριασμο για 2play με χρεωση απο 8-3 εως 7-5
οταν τους ειπα οτι ειναι λαθος μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω το λογαριασμο και μετα θα μου χαρισουν μερες
βγαλτε συμπερασμα για τη forthnet λοιπον
δεν επιτρεπεται η forthnet που ειναι η πρωτη εταιρια που εφερε το ιντερνετ στην ελλαδα να εχει τα ιδια προβληματα και την ιδια αναξιοπιστια με τις " χτεσινες"

Reaction score
1

Είναι λαμόγια όλοι τους αφού σου λένε να αγοράσεις κάτι που δεν έχουν!!!
Αλλά θέλουν να χρηματοδοτήσεις εσύ την ανάπτυξή τους,αλλιώς,ας έφτιαχναν πρώτα τις γραμμές τους,να τις τεστάρουν και ΜΕΤΑ να βγουν να πουν ελάτε να ψωνίσετε.
Σήμερα ξαναμίλησα με την HOL και μου είπαν ότι μέχρι το τέλος Μαίου θα έχω γραμμή 4Mb,χωρίς να κάνω τίποτα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Άρα μέχρι να φτιάξουν τα τηλέφωνά τους στη Forthnet έτσι ώστε να καλώ τη μάνα μου και να βγαίνει η μάνα μου,θα κάτσω έτσι όπως είμαι.

Reaction score
1

Ρε παιδια τι να πω. Πραγματι εχω ακουσει περιπτωσεις οτι περιμενουν αρκετο καιρο για ενεργοποιηση αλλα μεχρι εκει. Εγω ειμαι 2play ενα μηνα στο 1Mbit και εκτος απο ενα βραδυ μετα τις 12 που ειχε προγραμματισμενες διακοπες, δεν εχω κανενα προβλημα. Ουτε φυσικα με τα τηλεφωνα.

Τωρα αν μπω στο δικτυο τους και για τα 10Mbit μου πουν "περιμενετε τη δευτερα παρουσια" θα ερθω εδω και θα το πω.

Reaction score
1

Ρε παιδια τι να πω. Πραγματι εχω ακουσει περιπτωσεις οτι περιμενουν αρκετο καιρο για ενεργοποιηση αλλα μεχρι εκει. Εγω ειμαι 2play ενα μηνα στο 1Mbit και εκτος απο ενα βραδυ μετα τις 12 που ειχε προγραμματισμενες διακοπες, δεν εχω κανενα προβλημα. Ουτε φυσικα με τα τηλεφωνα.

Τωρα αν μπω στο δικτυο τους και για τα 10Mbit μου πουν "περιμενετε τη δευτερα παρουσια" θα ερθω εδω και θα το πω.
1Mbit και 2play δεν πάνε μαζί!
Είσαι ακόμα στον ΟΤΕ και όχι στο δίκτυο της Forthnet ,γι΄αυτό δεν έχεις και προβλήματα με το τηλέφωνο.

Reaction score
1

Το οτι δεν ειμαι στο δικτυο τους το γνωριζω, αλλα νομιζα οτι μονο στο internet ειμαι μεσω αρυς. Τοτε ποιος ο λογος υπαρξης της προεπιλογης?

Reaction score
1

Αλλο εννοουσα. Αφου εχεις προεπιλογη σημαινει οτι τα τηλεφωνηματα χρεωνονται στη forthnet. 'H μηπως οχι?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μέχρι χθες έλεγε ότι θα έχω κάλυψη στο δίκτυό τους (10 Mbps) στις 25/5.

Σήμερα μου γράφει:

Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:
Αναμενόμενη κάλυψη: 25/05/2007
Tελευταία ενημέρωση:21/05/2007

Την Παρασκευή έχουμε 25/5. Αν είναι σοβαροί την Δευτέρα πρέπει να μπορώ να πάρω γραμμή 10 Mbps...

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ