- Reaction score
- 14
Ποιά ενοικίαση λέμε τώρα στην Ελλάδα ??
Οι 20 τίτλοι ???
Οι 20 τίτλοι ???
Το είχα ξεχάσει ότι τα ελάχιστα videoclub που φέρνουν blu-ray έχουν μόνο τους τρισάθλιους(εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) τίτλους της Sony Pictures που έχουν ελληνικά. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:Ποιά ενοικίαση λέμε τώρα στην Ελλάδα ??
Οι 20 τίτλοι ???
Στην Αμερική ίσως να υπάρχουν πολλοί στα 1200 videoclub, στην Ελλάδα έχουν 10-20 από τους 40-50 που υπάρχουν αλλά θα έρχονται συνεχώς.Ποιά ενοικίαση λέμε τώρα στην Ελλάδα ??
Οι 20 τίτλοι ???
Μου κανουν εντυπωση τα νουμερα που αναφερεις! Τις ταινιες μονος σου τις βλεπεις? Ακομα ενας λογος που δεν αγοραζω ταινιες ειναι επειδη δεν εχουν υποτιτλους! Δεν βλεπω ταινια ποτε μονος μου και ο αλλος δεν ειναι υποχρεωμενος να εχει lower.Έχω περίπου 70 hd-dvd ...
Έχω περίπου 30 bluray...
To BR είναι το καλύτερο από τα 2 συστήματα, με ανώτερο μέγεθος και bandwith και αυτό μπορεί να το καταλάβει και κάποιος τελείως άσχετος πανεύκολα.Λυπάμαι μόνο, (βάσει αυτού που λέει ο giorgio-n σχετικά με την ποιότητα των μεν και των δε), γιατί για μια ακόμα φορά θα επικρατήσει το χειρότερο ίσως σύστημα αναπαραγωγής εικόνας υψηλής ευκρίνειας.
ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΙΑ!Οπότε μην σας μπερδεύει αυτό που λέει ο giorgio ότι ανά μέσο όρο οι ταινίες του HD-DVD είναι πιο καλές ....αυτό έχει σχέση μόνο με τις εταιρίες παραγωγής τους.
Κερδισμένοι θα βγούμε και εμείς , και η ποιότητα , και το καλύτερο format, όταν ξεμπερδεύουμε με τους HD-DVD και τους περιορισμούς του.
Aυτή η πρακτική με τους αγγλικούς υπότιτλους έχει ξεκινήσει για εμένα από πολύ παλιά...Μου κανουν εντυπωση τα νουμερα που αναφερεις! Τις ταινιες μονος σου τις βλεπεις? Ακομα ενας λογος που δεν αγοραζω ταινιες ειναι επειδη δεν εχουν υποτιτλους! Δεν βλεπω ταινια ποτε μονος μου και ο αλλος δεν ειναι υποχρεωμενος να εχει lower.
ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΙΑ![/SIZE=7]
τοσο καλό το br...Οπότε μην σας μπερδεύει αυτό που λέει ο giorgio ότι ανά μέσο όρο οι ταινίες του HD-DVD είναι πιο καλές
Tο extra bitrate και ο όγκος κάνιουν μεγάλη διαφορά όταν έχεις mpeg2 , και μάλλον φαίνεται βελτίωση και στο mpeg4.Μήπως το πολύ Bitrate είναι σαν τα mp στις ψηφιακές; Μαρκετίστικο κόλπο, πολλές φορές άχρηστο, που σε καμία περίπτωση από μόνο του δεν κάνει την διαφορά;