On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
14
Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Εγώ έχω το TELLAS ZISTO στα 4Mbit, ενώ συντόμως θα αναβαθμιστώ στα 12 Mbit (ελπίζω!!!).

Παράλληλα έχω παραγγείλει και το ON-TELECOMS στο πακέτο ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, έχω παραλάβει τον εξοπλισμό και περιμένω τη ΝΕΑ γραμμή.

Πάντως απο την TELLAS απο όπου και να κατεβάζω έχω maximum speed 420 Kbps. Δεν πέφτει, είτε απο torrent είτε απο Ftp.
Πάνο τον πατερα μου με ΖΙΣΤΟ απο 4Mbit τον πήγανε στα 12 εδώ και 12 μέρες πείπου, είμουν εκεί εχθές και απο rapidshare ομως δεν ανέβαινε με τίποτε πάνω απο 400-500. Οταν εβαλα στο rapidget να κατεβάζει 10 αρχεία ταυτόχρονα πήγαμε στο 950-1100 download. Συμπέρανα λοιπόν ότι εχουν βάλει κόφτη στο κάθε κατέβασμα απο rapidshare με πλαφόν τα 100kb/s...

Πέραν τούτου όμως δεν είναι κακή η γραμμή. Επίσης του έκανα και μια αιτηση για ΟΝ, μιας και τον ενδιαφέρουν τα διεθνή τηλέφωνα και φυσικά η τηλεόραση.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Ξέχασα να σου απαντήσω γι' αυτό το πρόβλημα.
Δεν είσαι μόνος, αν αυτό σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα! :happy_9:
Το rapidshare το αποφεύγω σαν το διάολο... Σπάνια έχω δει πάνω από 50 kb/sec.
Με Conn-x που έχω στο άλλο σπίτι κατεβάζω πάντα με το μέγιστο της γραμμής μου.

στο σπίτι με ΟΝ και με ACN απο rapidshare εχω download όσο είναι το μέγιστο της γραμμής. Ποτέ δεν εχω σημαντικό πρόβλημα εκτός απο λίγες και σπάνιες περιπτώσεις όπου κατεβάζει με πολύ λίγα 30-50kbps

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.763
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

στο σπίτι με ΟΝ και με ACN απο rapidshare εχω download όσο είναι το μέγιστο της γραμμής. Ποτέ δεν εχω σημαντικό πρόβλημα εκτός απο λίγες και σπάνιες περιπτώσεις όπου κατεβάζει με πολύ λίγα 30-50kbps
Τώρα για καλό τα έγραψες αυτά;;; "happy_1"

Reaction score
0
Εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Με download manager ανεβάζω ταχύτητα αλλά χωρίς...νέκρα. Το σοβαρότερο πρόβλημα (μιά και κατεβάζω βασικά με torrentάκια) είναι στα video του youtube όπου σπαέι συνέχεια και περιμένει να κατεβάσει. Νεράκι δε παίζει κανένα :(((. Και λύση δε φαίνεται δυστυχώς...

Είναι φυσιολογικό να μη μπορώ να δω youtube?????? Τι πρέπει να κάνω και σε ποιόν να απευθυνθώ γιά να μου λλύσει αυτό το πρόβλημα?

Reaction score
0
Πηγαινε στο http://www.download.com/ και κατεβασε ενα αρχειο της αρεσκειας σου!Εκει για μενα θα δεις την ταχυτητα σου και οχι σε αλλα site που ειτε εχουν download limits ειτε εχουν συνδεθει πολλοι για τον συγκεκριμενο server !
Ο αδελφος μου που εβαλε κατεβαζει με 900kb/sec ,δεν ειναι ασχημο !!!:happy_6:
Τωρα μπορει να υπαρχουν σελιδες με αργους χρονους ,μη σε προβληματισει δεν φταις εσυ!Παντως τα φιλτρα ειναι απαραιτητα και σαφεστατα το ασυρματο δικτυο φρεναρει!Δοκιμασε και με καλλωδιο.......:prof: και πες μου!:cool_4:

Reaction score
0
Δυστυχώς πρέπει να τα πάρω όλα πίσω γιά την On. Απαράδεκτη εταιρεία με ότι χειρότερο γιά customer service.
Εχω το γνωστό πρόβλημα με τα downloads από http/ftp. Κατέβασμα από 30-200 χωρίς download manager και γύρω στα 500 με. Φίλε Budas δε δοκίμασα μόνο rapidshare. Δοκίμασα από το ftp του Μετσόβειου, δοκίμασα από microsoft, δοκίμασα από Ubuntu. Το απόλυτο τίποτα. Καμμία βελτίωση. Ακόμα και βιντεάκια απλά από youtube τα βλέπω με σπασίματα από συνεχές σταμάτημα γιά buffer. Τώρα πιά αν ΟΛΑ τα sites και τα video που δοκίμασα είναι τα fullarismένα και πέφτω εγώ σε αυτά, στατιστικά είναι αδύνατον. Εχω κάνει αρκετές δοκιμές. Δε μπορεί να τυχαίνει σε όλα όσα δοκιμάζω!!! Απλά σήμερα ξεχείλισε το ποτήρι με τα video γιά πολλοστή φορά.
Πήρα τη προηγούμενη βδομάδα τηλ την τεχνική υποστήριξη. Αφού έπαιξα με τα κουμπάκια και ζήτησα τεχνική υποστήριξη μου βγαίνει η υποστήριξη πελατών και αφού τους εξηγώ το πρόβλημα μου λένε περίμενε να σε συνδέσω με το τεχνικό τμήμα!!! Τι στην ευχή το έχουν το αυτόματο σύστημα και πατάς κουμπιά αν είναι να μη λειτουργεί? Σήμερα (τώρα που γράφω γιά την ακρίβεια) πάλι το ίδιο. Περιμένω 35 λεπτά και μόνο με την υποστήριξη πελατών μίλησα παρόλο που πάλι την τεχνική υπηρεσίακάλεσα μέσω του αυτοματοποιημένου (!!!) κέντρου. Και με βάλανε στην αναμονή πάλι!!!!
Αν νομίζουν εκεί στην On (και σε κάθε On) ότι έχουμε χρόνο να περιμένουμε κάθε φορά από 1 ώρα και στο τέλος να μας δουλεύουν κιόλας κάνουν λάθος.
Αν δε λυθεί το πρόβλημά μου και σήμερα τότε ζητάω άμεσα διακοπή χωρίς penalties και πάμε γιά καταγγελίες. Δε μπορούν να κοροϊδεύουν το κόσμο. Πληρώνουμε γιά κάποιες υπηρεσίες. Αν δε τις παρέχουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. ΑΠΑΑΡΔΕΚΤΟΙ ΠΙΑ. ΕΛΕΟΣ!!! Εχουμνε και καλύτερες δουλειές να κάνουμε.
Τέλος το ελεεινό μας κράτος δε τα βλέπει αυτά? Τα internet κια οι νέες τεχνολογίες μας μαράνανε. Τρομάρα μας. Πόσο ακόμα πρέπει να φωνάξει ο κόσμος γιά να υπάρξουν σωστές εταιρείες που να σου παρέχουν όσα σου υπόσχονται? Πότε επιτέλους θα κλείσει και καμμία κ@λοεταιρεία να πληρώσουν και κανά πρόστιμο όχι στην ΕΕΕΤ (αν τα πληρώνουν κι αυτά) αλλά στους πελάτες που μας δουλεύουν ψιλό γαζι? Δε γίνεται όσα υποτίθεται ότι γλυτώνω από τον ΟΤΕ να τα πληρώνω σε χρήμα, χρόνο, ψυχική οδύνη και ΜΗ εξυπηρέτηση σε κάθε ΑΘΛΙΑ On-Forthnet-HOL και λοιπές αηδίες.
ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Reaction score
0
Γιά του λόγου το αληθές κατεβάζω από www.download.com όπως πρότεινε ο φίλος πιό πάνω το divxinstaller.exe με 35-50 max. Πάλι σε μπουκωμένο download έπεσα??? Εχω και εικόνα αλλά δε μπορώ να την ανεβάσω...
Και γιά να μη ξεχνιόμαστε η αναμονή έφτασε στα 52 λεπτά. Εγω μάθει τη λαλακία διαφήμιση της On απέξω κι ανακατωτά.
ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

Reaction score
0
Απάντηση σε 1:10!!! Μπροστά τους το customer support της Forthnet είναι ο ορισμός του cs!!!

Ξέρω ότι ίσως δε σας απασχολεί το πρόβλημά μου και μάλλον σας τα πρήζω. Τελικά είπανε ότι θα κάνουν κάποιες ρυθμίσεις και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Ας δούμε.

Πάντως ενημερώνω τους μελλοντικούς χρήστες. Παιδιά τεράστια προσοχή. Απ' ότι κατάλαβα παίζουμε ΠΡΟΠΟ όσοι θ΄λελουμε να γλυτώσουμε από τον ΟΤΕ> Πίστευα ότι είχε τελειώσει το beta-testing. Αλλά τελικά δεν είναι beta-testing. Αυτός είναι ο φυσιολογικός τρόπος λειτουργίας. Δυστυχώς. Μας βλέπω σε κανά χρόνο με τη πτώση των τιμώε όπως φεύγαμε μαζικά από τον ΟΤΕ να επιστρέφουμε και μαζικά. Κρίμα γιατί δώσανε ελπίδες και νομίζαμε ότι αξίζανε το κόπο.

Reaction score
24.215
εγω εκανα αιτηση για on αλλα να πω την αμαρτια μου η πρωτη εντυπωση ηταν " να μη μου τυχει".
το να απαντησουν στο τηλεφωνο ειναι λιγο λοττο (χειροτερο απο vivodi- ναι κι ομως) ενω οι τηλεφωνητες/τηλεφωνητριες δεν γνωριζουν καλα καλα το προιον που πουλανε (πχ ποσο κοστιζει η ενεργοποιηση για καινουρια τηλεφωνικη γραμμη). ελπιζω να μη μου τυχει καμια στραβη στο μελλον (οπως με τη vivodi που με αφησε στον τοπο για 15 μερες και ακομα προσπαθουν αυτοι να καταλαβουν τι εγινε) γιατι προβλεπω να μενω οχι μονο χωρις ιντερνετ αλλα και χωρις τηλεφωνο για μηνες. τελικα ποσο δυσκολο εινα να βρεθει μια εταιρια που να ξερει να υποστηριξει το προιον της? ...
μπαι δε γουει, ξερεις κανεις που ειναι το dslam της on στον χολαργο??? κατι ακουσα για αναστασεως & ευτερπης , αν αληθευει ειμαι με το ζορι 200 μετρα καλωδιο μεχρι το ρουτερακι μου !

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Γιά του λόγου το αληθές κατεβάζω από www.download.com όπως πρότεινε ο φίλος πιό πάνω το divxinstaller.exe με 35-50 max. Πάλι σε μπουκωμένο download έπεσα??? Εχω και εικόνα αλλά δε μπορώ να την ανεβάσω...

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
OTENET με συνδεση 2048 κατεβαζω με 180-200 ΚΑΙ απο το rapidshare! Καλο μαλλον ε;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

OTENET με συνδεση 2048 κατεβαζω με 180-200 ΚΑΙ απο το rapidshare! Καλο μαλλον ε;
Και γω έτσι ήμουν με forthnet shared LLU. Τι τα ήθελα τα περισσότερα?
By the way. Μετά την επικοινωνία μου τα πράγματα ισορρόπησαν. Από 700-800 torrent και 35-50 http τώρα πήγα στα 70 και στα 2!!! κορυφαίοι ε??

Reaction score
0
Και επειδή όλα καλά με τα λόγια και τα τηλέφωνα που τα ηχογραφούν γιά δικούς τους σκοπούς και μόνο, και επειδή και η κοροϊδία και η υπομονή έχουν τα όριά τους έστειλα το παρακάτω mail στην ON:
Γιά άλλη μιά φορά επικοινωνώ μαζί σας. Εχουν προηγηθεί 2 τηλεφωνικές επαφές (η πρώτη με 54 λεπτά ΧΡΕΩΜΕΝΗΣ αναμονής και η 2η με 1 ώρα και 10 λεπτά αναμονής) χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα.
Το πρόβλημά μου είναι με τη ταχύτητα. Ενώ από torrents κατέβαζα με 700-800 από http/ftp σε όσα sites δοκίμασα (microsoft, ubuntu, download.com, ntua) η ταχύτητα κυμαινόταν από 30-100!!!
Μετά τη 2η επικοινωνία μας η ταχύτητα στο torrents περιορίστηκε στα 500!!!
Αντί βελτίωσης δηλαδή περαιτέρω υποβάθμιση.
Η τηλεφωνήτρια τη 2η φορά με ενημέρωσε ότι θα ελέγξουν τη γραμμή και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. 2 μέρες μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Επειδή θεωρώ τη κατάσταση απαράδεκτη, επειδή η παρεχόμενη υπηρεσία είναι κάτω του 50% από τη συμβατική (5Mbps κι αυτό μόνο σε torrents-0,5-1Mbps max σε http/ftp, αντί 16 Mbps διαφημιζόμενης) γιά τελευταία φορά σας ενημερώνω και εγγράφως πλέον ότι αν το πρόβλημα δε λυθεί εντός ευλόγου χρονικύ διαστήματος (μέχρι τέλος της εβδομάδας το πολύ) θα προχωρήσω σε καταγγελία της σύμβασης και θα ζητήσω κάθε έξοδο που έχω καταβάλλει γιά σύνδεση εντόκως, και φυσικά άμεσης διακοπής χωρίς καμμία χρέωσή μου και επαναφοράς της γραμμής μου στη κατάσταση που τη παραλάβατε χωρίς καμμία περαιτέρω ενόχλησή μου και χρέωσή μου. Επιπλέον θα υπάρξει ενημέρωση κάθε αρμόδιου (ΕΕΕΤ, ΙΝΚΑ) καθώς και των σχετικών forum και περιοδικών γιά την ΚΟΡΟΪΔΙΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ σας ως εταιρείας προς τους πελάτες σας και φυσικά γιά την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ customer service σας.

-. -----------. -------------

Οποιος θέλει να το δει κι αν αποφασίσει ας απαντήσει, αλλιώς τέλος της βδομάδας bye-bye απατεώνες. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!!!!!

Reaction score
0
Πολυ συνηθισμενο το φαινομενο του απαραδεκτου after sale support!!!
Εισαι με ασυρματο δικτυο?

Reaction score
0
Καρτα δικτυου εχεις?
Καλωδιο να το συνδεσεις στο router εχεις?
Ποσο απεχει το σπιτι σου απο τον κομβο?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Georgema :Και επειδή όλα καλά με τα λόγια και τα τηλέφωνα που τα ηχογραφούν γιά δικούς τους σκοπούς και μόνο,...

Εννοεις αυτα που παιρνεις στην υποστηριξη τους ή τα τηλεφωνα που κανεις;

Reaction score
0
@Budas: Δε ξέρω. Από το χοντρικό υπολογισμό από το attenuation μου βγαίνει κάπου λιγότερο από 2 χλμ. Attenuation 25

@lakiss51: Προφανώς τα τηλέφωνα στην υποστήριξή τους. Τα οποία τα ηχογραφούν γιά να σε μηνύσουν αν τους βρίσεις. Αλλά υποθέτω ότι αν είναι να αποδείξεις κάτι εναντίον τους μαλλόν...δε θα τα έχουν...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

@lakiss51: Προφανώς τα τηλέφωνα στην υποστήριξή τους. Τα οποία τα ηχογραφούν γιά να σε μηνύσουν αν τους βρίσεις. Αλλά υποθέτω ότι αν είναι να αποδείξεις κάτι εναντίον τους μαλλόν...δε θα τα έχουν...
Εσυ (εμεις) τι αποδειξεις θα εχουμε για να τους μηνυσουμε για εξαπατηση και μη τηρηση συμφωνηθεντων ορων; Καμια μαλλον, ετσι;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.763

Τα οποία τα ηχογραφούν γιά να σε μηνύσουν αν τους βρίσεις.
Μπα!!!
Αν ήταν έτσι θα είχα φάει ισόβια!! "happy_1"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.364
Members
38.304
Νεότερο μέλος
PanagiotisAng