On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
418
Βασικά να σας θυμίσω ότι δεν βρίσκομαι σε αυτό το site σαν απεσταλμένος της ON και δεν την εκπροσωπώ με τα γραφόμενα μου.
Γράφω και μιλάω ως πελάτης και καταναλωτής.
BMW ο πελάτης που ανήκει στην ΟΝ πρέπει να απευθύνεται στην ΟΝ και μόνο.
Η ΟΝ με τη σειρά της έχει υποχρέωση να κυνηγήσει τον ΟΤΕ για την επίλυση του προβλήματος.
Ποτέ δεν έχω στείλει τον πελάτη στον ΟΤΕ για να λύσει το πρόβλημα του. Από την άλλη όμως, του αναφέρω που είναι το πρόβλημα για να ξέρει τι γίνεται.
Αν σήμερα π.χ. πρέπει να μου συνδέσει ο ΟΤΕ 800 πελάτες, όπου είναι υποχρεωμένος σύμφωνα με το RUO και δεν το κάνει, πρέπει να ενημερώσω τον πελάτη γιατί δεν έγινε η σύνδεση του.
Αν μου έδινε τη δυνατότητα ο ΟΤΕ να έμπαινα στα Α/Κ και να έκαναν δικοί μου τεχνικοί τις μικτονομήσεις, θα είχα επιλύσει ένα 80% των προβλημάτων.
Όπως είπε και ο Goergema, το δίκτυο του ΟΤΕ είναι από το 1940.
Οι πάροχοι ξεκίνησαν πριν 5 χρόνια.
Είναι αδύνατον να σκάψεις όλη την Αθήνα και να περάσεις καλώδια σε όλες τις πολυκατοικίες.
Αυτή είναι και η έννοια της απελευθέρωσης της τηλεφωνίας.
Θα φτιάξω εγώ τον κόμβο μου εκεί που έχεις κόμβο και θα μου δώσεις το last mile.
Σου πληρώνω μηνιαίο πάγιο για αυτό το χαλκό και πρέπει να μου παρέχεις εξυπηρέτηση σύμφωνα πάντα με το RUO.
Όλοι οι πάροχοι είναι πελάτες του ΟΤΕ και η εξυπηρέτηση αυτών είναι μηδαμινή.
Κρασιά, ουίσκι και κινητά ακόμα έχουμε κάνει δώρα σε αρκετούς συνάδελφους σου για να έχουμε όσον το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση.
Το ξέρεις ότι το καταστατικό λέει ότι πρέπει να υπάρχει ένας υπάλληλος του ΟΤΕ αρμόδιος στο Α/Κ που να απαντάει στο τηλέφωνο και να με εξυπηρετεί;
Από τους 60 κόμβους της ΟΝ μόνο 4 με εξυπηρετούν και αυτό επειδή έχω κάνει φιλικές σχέσεις με τους συγκεκριμένους ανθρώπους.
Από τους άλλους μέχρι και βρισιές έχουμε ακούσει που τους «ενοχλούμε».
Το όλο το πρόβλημα λοιπόν ξεκινάει από το ότι μία ιδιωτική εταιρεία χρησιμοποιεί για την διεκπεραίωση των συνδέσεων-βλαβών ένα δημόσιο φορέα.
Πάλι καλά που τον τελευταίο καιρό έχουν μπει νέοι άνθρωποι στον ΟΤΕ και υπάρχει μεράκι από την πλευρά τους να κάνουν δουλειά.
Φταίει πάντα ο ΟΤΕ;
Όχι. Γίνονται λάθη και από εμάς.
Η απότομη αύξηση των πελατών έφερε και κάποια προβλήματα στην επιφάνεια.
Μην νομίζετε όμως ότι δεν κάνουμε κάτι γι αυτό.
Κανείς μας δεν κάνει κέφι να ακούει τις φωνές των υπευθύνων και να κάθεται στη δουλειά μέχρι τις 10 το βράδι.
Το internet έχει πρόβλημα. Δεν είναι τόσο τραγικό όπως το αναφέρεις Georgema, αναφέρομαι στο dial up που είπες.
Κι εγώ από 1.2Mb που κατέβαζα, τώρα παίζω 600Κb. Το μισό μεν αλλά κάνω υπομονή. Μην νομίζεις ότι θα μείνει έτσι. Ήδη αναμένεται η αύξηση του bandwidth.
Οι φίλοι που δεν μπορούν να κλειδώσουν σε αυτές τις ταχύτητες, δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Ο χαλκός τους δεν αντέχει αυτές τις ταχύτητες. Γι αυτό και όλοι οι πάροχοι λένε ΜΕΧΡΙ 10Mb, 12Mb, 16Mb 24Mb κοκ.
Δεν υπάρχει κανένα quality of service στο πρωτόκολλο DSL. Ούτε η British Telecom δεν παρέχει QoS για να μην νομίζεται ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό.
Και τα 16Mb κατά κάποιο τρόπο, αναγκαστικά τα έβαλε η ΟΝ λόγω ανταγωνισμού βλέπεις.
Από την αρχή ξέραμε ότι οι περισσότεροι χαλκοί στην Αθήνα θα αδυνατούσαν να υποστηρίξουν αυτές τις ταχύτητες.
Για να μην σας κουράζω, σας λέω ότι από την πλευρά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ.
Όχι για την ΟΝ και καλά. Επειδή ως καταναλωτής κι εγώ, είμαι υπέρ αυτών.

Reaction score
0
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Βασικά να σας θυμίσω ότι δεν βρίσκομαι σε αυτό το site σαν απεσταλμένος της ON και δεν την εκπροσωπώ με τα γραφόμενα μου.
Γράφω και μιλάω ως πελάτης και καταναλωτής.
BMW ο πελάτης που ανήκει στην ΟΝ πρέπει να απευθύνεται στην ΟΝ και μόνο.
Η ΟΝ με τη σειρά της έχει υποχρέωση να κυνηγήσει τον ΟΤΕ για την επίλυση του προβλήματος.
Ποτέ δεν έχω στείλει τον πελάτη στον ΟΤΕ για να λύσει το πρόβλημα του. Από την άλλη όμως, του αναφέρω που είναι το πρόβλημα για να ξέρει τι γίνεται.
Αν σήμερα π.χ. πρέπει να μου συνδέσει ο ΟΤΕ 800 πελάτες, όπου είναι υποχρεωμένος σύμφωνα με το RUO και δεν το κάνει, πρέπει να ενημερώσω τον πελάτη γιατί δεν έγινε η σύνδεση του.
Αν μου έδινε τη δυνατότητα ο ΟΤΕ να έμπαινα στα Α/Κ και να έκαναν δικοί μου τεχνικοί τις μικτονομήσεις, θα είχα επιλύσει ένα 80% των προβλημάτων.
Όπως είπε και ο Goergema, το δίκτυο του ΟΤΕ είναι από το 1940.
Οι πάροχοι ξεκίνησαν πριν 5 χρόνια.
Είναι αδύνατον να σκάψεις όλη την Αθήνα και να περάσεις καλώδια σε όλες τις πολυκατοικίες.
Αυτή είναι και η έννοια της απελευθέρωσης της τηλεφωνίας.
Θα φτιάξω εγώ τον κόμβο μου εκεί που έχεις κόμβο και θα μου δώσεις το last mile.
Σου πληρώνω μηνιαίο πάγιο για αυτό το χαλκό και πρέπει να μου παρέχεις εξυπηρέτηση σύμφωνα πάντα με το RUO.
Όλοι οι πάροχοι είναι πελάτες του ΟΤΕ και η εξυπηρέτηση αυτών είναι μηδαμινή.
Κρασιά, ουίσκι και κινητά ακόμα έχουμε κάνει δώρα σε αρκετούς συνάδελφους σου για να έχουμε όσον το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση.
Το ξέρεις ότι το καταστατικό λέει ότι πρέπει να υπάρχει ένας υπάλληλος του ΟΤΕ αρμόδιος στο Α/Κ που να απαντάει στο τηλέφωνο και να με εξυπηρετεί;
Από τους 60 κόμβους της ΟΝ μόνο 4 με εξυπηρετούν και αυτό επειδή έχω κάνει φιλικές σχέσεις με τους συγκεκριμένους ανθρώπους.
Από τους άλλους μέχρι και βρισιές έχουμε ακούσει που τους «ενοχλούμε».
Το όλο το πρόβλημα λοιπόν ξεκινάει από το ότι μία ιδιωτική εταιρεία χρησιμοποιεί για την διεκπεραίωση των συνδέσεων-βλαβών ένα δημόσιο φορέα.
Πάλι καλά που τον τελευταίο καιρό έχουν μπει νέοι άνθρωποι στον ΟΤΕ και υπάρχει μεράκι από την πλευρά τους να κάνουν δουλειά.
Φταίει πάντα ο ΟΤΕ;
Όχι. Γίνονται λάθη και από εμάς.
Η απότομη αύξηση των πελατών έφερε και κάποια προβλήματα στην επιφάνεια.
Μην νομίζετε όμως ότι δεν κάνουμε κάτι γι αυτό.
Κανείς μας δεν κάνει κέφι να ακούει τις φωνές των υπευθύνων και να κάθεται στη δουλειά μέχρι τις 10 το βράδι.
Το internet έχει πρόβλημα. Δεν είναι τόσο τραγικό όπως το αναφέρεις Georgema, αναφέρομαι στο dial up που είπες.
Κι εγώ από 1.2Mb που κατέβαζα, τώρα παίζω 600Κb. Το μισό μεν αλλά κάνω υπομονή. Μην νομίζεις ότι θα μείνει έτσι. Ήδη αναμένεται η αύξηση του bandwidth.
Οι φίλοι που δεν μπορούν να κλειδώσουν σε αυτές τις ταχύτητες, δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Ο χαλκός τους δεν αντέχει αυτές τις ταχύτητες. Γι αυτό και όλοι οι πάροχοι λένε ΜΕΧΡΙ 10Mb, 12Mb, 16Mb 24Mb κοκ.
Δεν υπάρχει κανένα quality of service στο πρωτόκολλο DSL. Ούτε η British Telecom δεν παρέχει QoS για να μην νομίζεται ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό.
Και τα 16Mb κατά κάποιο τρόπο, αναγκαστικά τα έβαλε η ΟΝ λόγω ανταγωνισμού βλέπεις.
Από την αρχή ξέραμε ότι οι περισσότεροι χαλκοί στην Αθήνα θα αδυνατούσαν να υποστηρίξουν αυτές τις ταχύτητες.
Για να μην σας κουράζω, σας λέω ότι από την πλευρά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ.
Όχι για την Οn και καλα. Επειδή ως καταναλωτής κι εγώ, είμαι υπέρ αυτών.

Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη ...Ειμαι σε εναν Κ.Κ και γνωριζω αρκετα καλα τα πραγματα (θεωρω)...Οι εντολες που μας ερχονται καθημερινα ειναι απαραδεκτα ταξινομημενες με αποτελεσμα την δευτερα να εχω 70 μικτονομησεις για την ΟΝ και τιν τριτη 2 , που εχει ως συνεπεια ισως και να μην προλαβω (γιατι στην τελικη πρεπει να κοιταξω και τα δικα μας DSL , νεες συνδεσεις , βλαβες κτλ) ...
Μετα οσο αφορα τα λαθη , ναι το παραδεχομαι , οτι μπορει να κανω και εγω λαθος στην μικτονομηση οταν καρφωνω 100 καλωδια την μερα...Αλλα για το μονο πραγμα που ειμαι σιγουρος ειναι οτι ολοι παροχοι δεν πληρωνουν τον οτε για το υποτιθεμενο ενοικιο , αν τον αφηναν τον οτε να ζητησει αυτα που του χρωστανε θα ειχαν κλεισει πολλες εταιρειες...Ο οτε απλα τρωει προστιμα αν δεν κανει τις μικτονομησεις στην ημερομηνια που πρεπει (αυτο ισχυει μονο για τις εντολες με πληρη προσβαση , οχι για μεριζομενες)...
Οσο αφορα εκεινο που ειπες οτι σταον Κ.Κ πρεπει να υπαρχει ατομο για να απανταει στα τηλεφωνα για τους παροχους δεν ισχυει σιγουρα (εχουμε εντολες απο το μεγαρο οτι αν δεν εχουμε δουλεια και μπορουμε τοτε εξυπηρετουμε)...Και πιστευω οτι ξερεις οτι στον Κατανεμητη απαγορευεται να μπαινουν οι παροχοι γιατι υπαρχει το απορρητο...
Και ναι ο ΟΤΕ ειναι δημοσιος και θα ειναι γιατι θα το παλεψουμε , και εμεις που μπηκαμε τωρα εχουμε ορεξη για δουλεια..
Γιατι οι παροχοι δεν μου βαζουν τηλ κοντα στη σαρωνιδα που ειναι το εξοχικο μου??γιατι μου λενε οτι δεν γινεται γιατι δεν υπαρχει δικτυο??γιατι ο ΟΤΕ μου φερνει τηλ ακομα και στα συνορα??που ειναι τα ιδιοκτητα δικτυα??Ποιος φταιει για αυτο το χαλι που ταλαιπωρουνται οι συνδρομητες (οχι καταναλωτες)??Καποιοι βολεμενοι θεσιτες ισως??Πουθενα στην ευρωπη δεν εχω ακουσει για συνεγκατασταση...Ειμαστε προτουποι οι Ελληνες παντως...
Φιλικα , χωρις να εχω τιποτα με κανεναν , Νικος!!:happy_4:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Γιατί είναι αδύνατον;;;;

Αρκεί όλοι (και ο ΟΤΕ και οι εναλλακτικοί...) να δείξουν έμπρακτα ότι έχουν την θέληση.

Αν υπάρξει αυτή η θέληση όλα τα υπόλοιπα μπορούν να βρεθούν και να συντονιστούν...

Σήμερα "τρέχει" ήδη ένα πρόγραμμα που θα συνδέσει 75 πόλεις της Ελλάδας με οπτικές ίνες παρέχοντας υψηλές ταχύτητες και στην Περιφέρεια. Το πρόγραμμα αυτό κυρίως το έχουν αναλάβει εναλλακτικοί πάροχοι...

Όλα γίνονται αρκεί όντως να υπάρχει θέληση και απόφαση της Πολιτείας να βοηθήσει σε ένα τέτοιο έργο...

Reaction score
620

Σήμερα "τρέχει" ήδη ένα πρόγραμμα που θα συνδέσει 75 πόλεις της Ελλάδας με οπτικές ίνες παρέχοντας υψηλές ταχύτητες και στην Περιφέρεια. Το πρόγραμμα αυτό κυρίως το έχουν αναλάβει εναλλακτικοί πάροχοι...
Και ο ΟΤΕ απέφυγε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα αυτό διότι θεώρησε ότι θα είναι ζημιογόνο. Άλλωστε σε κάποιες περιπτώσεις οι εναλακτικοί που έχουν αναλάβει προτείνουν αντί οπτικών ινών ασυρματικές ζεύξεις...

Και κάτι σχετικά με το RUO που ανέφερε ο sothoms παραπάνω. Το RUO δεν περιλαμβάνει και διαδικασία αποδοχής του βρόχου από τον εναλλακτικό μετά από εξέταση της ποιότητας του? Γιατί τότε οι εναλλακτικοί που αιτούνται νέο βρόχο τον παραδίδουν στον πελάτη όταν η ποιότητα του είναι μη αποδεκτή? Μήπως γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η βραχυπρόθεσμη αύξηση του πελατολογίου τους υποσχόμενοι στους παραπονούμενους πελάτες τους ότι θα το δηλώσουν ως βλάβη στον ΟΤΕ?

Reaction score
0
Κι όμως φίλε μου το πρόβλημα μου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι. Το πρωί ταχύτητες 600-700 και όσο περνάει η ώρα πέφτει και φτάνει 17-30!!! Αυτό με ένα download από firefox/explorer. Αν βάλω DM με >8 συνδέσεις ανεβάζει πάλι.
Αλλά πάλι παραμένει το πρόβλημα στη πλοήγηση. Υπάρχουν και σχετικές αναφορές στο adsl.gr από όπου ετοιμάζουν και σχετική επιστολή. Πρέπει να ενημερώνεστε. Και μη ρωτήσεις τι είναι το adsl.gr όπως ένας τεχνικός σας.
οσο γιά τα υπόλοιπα μαζί σας είμαστε. Θέλουμε απεγνωσμένα να ξεφύγουμε από τον ΟΤΕ και μας στέλνετε πίσω. Πολύ φοβάμαι πως αν δε διορθωθούν τα πράγματα μόλις κλείνουν οι 12μηνες συμβάσεις θα επιστρέφουν μαζικά στον ΟΤΕ.
Τέλος δε σε θεωρούμε ούτε υπεύθυνο γιά τη κατάσταση ούτε ότι εσυ δημιουργείς η λύνις τα προβλήματα. Πάντα με καλή πίστη και με την αποδεδειγμένη σου διάθεση να βοηθήσεις όσο μπορείς. Αυτό κάνουμε και εμείς. Σας βοηθάμε όσο μπορούμε. Γι'αυτό να τα ακούτε εκεί στην ON.
Πάντα φιλικά.

Reaction score
24.167

Γιατι οι παροχοι δεν μου βαζουν τηλ κοντα στη σαρωνιδα που ειναι το εξοχικο μου??γιατι μου λενε οτι δεν γινεται γιατι δεν υπαρχει δικτυο??γιατι ο ΟΤΕ μου φερνει τηλ ακομα και στα συνορα??που ειναι τα ιδιοκτητα δικτυα??Ποιος φταιει για αυτο το χαλι που ταλαιπωρουνται οι συνδρομητες (οχι καταναλωτες)??Καποιοι βολεμενοι θεσιτες ισως??Πουθενα στην ευρωπη δεν εχω ακουσει για συνεγκατασταση...Ειμαστε προτουποι οι Ελληνες παντως...
Φιλικα , χωρις να εχω τιποτα με κανεναν , Νικος!!:happy_4:

τωρα δεν κρατιεμαι ομως.

που ειναι ο ΟΤΕ που βαζει τηλεφωνα σε ολο τον κοσμο?????
που για να βαλει στο δικο μου εξοχικο θελει 4500 ευρω για την συνδεση επειδη ειναι 1500 μετρα απο το χωριο - ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΤΕ (που αντικατασταθηκε απο ασυρματες ζευξεις) ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ??
αν μιλαγαμε για δημοσια επιχειρηση κοινης ωφελειας (γιατι ετσι τιτλοφορειται ο οτες) τοτε ασυζητητει θα επρεπε να εγκαταστησει γραμμη σε λογικο - αν οχι συμβολικο κοστος- και οχι γιατι το λεω εγω, αλλα γιαιτ το λεει η κοινη λογικη, γιατι αν εγω γλυστρυσω και σπασω κανα ποδι εκει πρεπει να μπορω να παρω ενα γαμωτηλεφωνο στο εκαβ για να με μαζεψει.

οι τηλεπικοινωνιες στην ελλαδα πασχουν βαρια. και το κομματι του ΟΤΕ (οπου ακομα πληρωνουμε τα καταλοιπα του μαυρου παρελθοντος - τηλεφωνο με λαδοσημο, βολεψηματιες κλπ)
αλλα και των εναλλακτικων που ναι μεν απο τη μια εχουν να αντιμετωπησουν εναν δυσκινητο οργανισμο (και με εμπαθη νοοτροπια ορισμενων υπαλληλων που ξαφνικα απεκτησαν ισχυ) αλλα απο την αλλη κανουν δουλεις του ποδαριου , ειτε αφηνωντας φεσια στον συντηρητη του last mile (τον οτε στην προκειμενη) ειτε φεσονοντας τους πελατες τους που περιμενουν 40 και 50 λεπτα (αν οχι ωρες) στην ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ αναμονη για το τμημα εξυπηρετησης (ουτε εταιριες κινητης τηλεφωνιας δεν το κανουν αυτο) και να μην λυνονται τα προβληματα.

για να μην πουμε για κατι παραδειγματα που πχ ζητας διακοπη της υπηρεσιας τον σεπτεμβριο και σου στελνουν λογαριασμο μεχρι το νοεμβριο (η vivodi στην περιπτωση μου)

το θεμα εινια οτι οι καταναλωτες ειναι πλεον πολυ πιο απαιτητικοι και με περισσοτερη δυναμη, συντομα τετοιες νοοτροπιες θα βλεπουν πορτα θελω να πιστευω

Reaction score
0

τωρα δεν κρατιεμαι ομως.

που ειναι ο ΟΤΕ που βαζει τηλεφωνα σε ολο τον κοσμο?????
που για να βαλει στο δικο μου εξοχικο θελει 4500 ευρω για την συνδεση επειδη ειναι 1500 μετρα απο το χωριο - ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΤΕ (που αντικατασταθηκε απο ασυρματες ζευξεις) ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ??
αν μιλαγαμε για δημοσια επιχειρηση κοινης ωφελειας (γιατι ετσι τιτλοφορειται ο οτες) τοτε ασυζητητει θα επρεπε να εγκαταστησει γραμμη σε λογικο - αν οχι συμβολικο κοστος- και οχι γιατι το λεω εγω, αλλα γιαιτ το λεει η κοινη λογικη, γιατι αν εγω γλυστρυσω και σπασω κανα ποδι εκει πρεπει να μπορω να παρω ενα γαμωτηλεφωνο στο εκαβ για να με μαζεψει.

οι τηλεπικοινωνιες στην ελλαδα πασχουν βαρια. και το κομματι του ΟΤΕ (οπου ακομα πληρωνουμε τα καταλοιπα του μαυρου παρελθοντος - τηλεφωνο με λαδοσημο, βολεψηματιες κλπ)
αλλα και των εναλλακτικων που ναι μεν απο τη μια εχουν να αντιμετωπησουν εναν δυσκινητο οργανισμο (και με εμπαθη νοοτροπια ορισμενων υπαλληλων που ξαφνικα απεκτησαν ισχυ) αλλα απο την αλλη κανουν δουλεις του ποδαριου , ειτε αφηνωντας φεσια στον συντηρητη του last mile (τον οτε στην προκειμενη) ειτε φεσονοντας τους πελατες τους που περιμενουν 40 και 50 λεπτα (αν οχι ωρες) στην ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ αναμονη για το τμημα εξυπηρετησης (ουτε εταιριες κινητης τηλεφωνιας δεν το κανουν αυτο) και να μην λυνονται τα προβληματα.

για να μην πουμε για κατι παραδειγματα που πχ ζητας διακοπη της υπηρεσιας τον σεπτεμβριο και σου στελνουν λογαριασμο μεχρι το νοεμβριο (η vivodi στην περιπτωση μου)

το θεμα εινια οτι οι καταναλωτες ειναι πλεον πολυ πιο απαιτητικοι και με περισσοτερη δυναμη, συντομα τετοιες νοοτροπιες θα βλεπουν πορτα θελω να πιστευω
Δεν συζηταμε για αυτους που ηταν παλια..τωρα εχει μπει νεος κοσμος με αλλη νοοτροπια και ορεξη για δουλεια...Οσο για το 4500 ευρω δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο...παραλογο μου ακουγεται...σε πιο μερος εισαι ?

Θεωρεις οτι αν ο οτε γινει πληρως ιδιωτικος θα σου βαλουν τηλ τσαμπα??η μηπως νομιζεις οτι θα φτηνηνουν οι υπηρεσιες??σε καμια χωρα της ευρωπης δεν πετυχε η αποκρατικοποιηση και γιαυτο γινεται χαμος παντου..γιατι ολοι μονο για το κερδος νοιαζονται...

Reaction score
24.167
ευβοια περιοχη αλιβεριου

οχι θεωρω οτι ο ΟΤΕ σαν επιχειρηση κοινης ωφελειας ειναι υποχρεωμενος να παρεχει οπουδηποτε στην χωρα τηλεφωνικη συνδεση για λογους ασφαλειας
αυτη λοιπον τη στιγμη ο οτε δεν λειτουργει ως τετοια επιχειρηση αλλα σαν μια κοινη ιδιωτικη - δηλαδη το οτι θα ιδιωτικοποιηθει καποια στιγμη καμια απολυτως επιπτωση δεν μπορει να υπαρχει πλεον. (το απορρητο των συνομιλιων το εχουμε προπολλου ξεπερασει , ενω το θεμα του στρατιωτικου απορρητου το εχει ξεπερασει ηδη ο στρατος με δικο του εναλλακτικο δικτυο)

ο νεος κοσμος συμφωνω εχει αλλη νοοτροπια (που εν μερει τροφοδοτειται απο τον οποιο ανταγωνισμο) αλλα δεν εχει εκλειψει ακομα το παρελθον (ξερω ενα παλικαρι 25ετων υπαλληλο του οτε που πουλαει και εξυπηρετηση - μεροκαματακι - λογω γνωριμιας του με καποιον που μπορει να σλρωξει καποιες συνδεσεις πιο γρηγορα, δεν ειναι ο κανονας αλλα ακομα τετοιοι υπαρχουν)

Reaction score
0

ευβοια περιοχη αλιβεριου

οχι θεωρω οτι ο ΟΤΕ σαν επιχειρηση κοινης ωφελειας ειναι υποχρεωμενος να παρεχει οπουδηποτε στην χωρα τηλεφωνικη συνδεση για λογους ασφαλειας
αυτη λοιπον τη στιγμη ο οτε δεν λειτουργει ως τετοια επιχειρηση αλλα σαν μια κοινη ιδιωτικη - δηλαδη το οτι θα ιδιωτικοποιηθει καποια στιγμη καμια απολυτως επιπτωση δεν μπορει να υπαρχει πλεον. (το απορρητο των συνομιλιων το εχουμε προπολλου ξεπερασει , ενω το θεμα του στρατιωτικου απορρητου το εχει ξεπερασει ηδη ο στρατος με δικο του εναλλακτικο δικτυο)

ο νεος κοσμος συμφωνω εχει αλλη νοοτροπια (που εν μερει τροφοδοτειται απο τον οποιο ανταγωνισμο) αλλα δεν εχει εκλειψει ακομα το παρελθον (ξερω ενα παλικαρι 25ετων υπαλληλο του οτε που πουλαει και εξυπηρετηση - μεροκαματακι - λογω γνωριμιας του με καποιον που μπορει να σλρωξει καποιες συνδεσεις πιο γρηγορα, δεν ειναι ο κανονας αλλα ακομα τετοιοι υπαρχουν)
Ποιο στρατιωιτικο εναλλακτικο δικτυο φιλε μου??αυτα που τα ακουτε???Εκει που ειμαι εγω περνανε οι γραμμες απο δυο στρατοπεδα...τεσπα ασχετο αυτο...
ο οτε φιλε μου εχει προβληματα αλλα εχει και 5.000.000 συνδρομητες , ενω ο καθε παροχος εχει πολλαπλασια προβληματα με κατι χιλιαδες...Δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο και ανθρωπινος δυνατο να ειναι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ευχαριστημενοι...Και επειδη εγω βλεπω τα πραγματα απο μεσα και ξερω ποσες συνδεσεις παροχων και ποσες καταργησεις περναω τη μερα αλλα βλεπω...Οτι ο κοσμος σιγα σιγα γυρναει γυρω γυρω απο τον οτε-παροχο α - παροχο β - παροχο γ - και εχουν αρχισει τα γαιτανακια...
Για να μην πω το τραγικο περιστατικο οπου τεχνικος παροχου της ΟΝ εκανε κατι απαραδεκτο , εχει δωσει το τηλ του κατανεμητη σε συνδρομητες..κατι που απαγορευεται..
Οσο για τα παιδια που παιρνουν μεροκαματο οπως λες αυτο δεν γινεται για πολλους λογους...1ον αμα ειναι τεχνιτης εξω πρεπει να ζητησει απο τον κατανεμητη να το συνδεσει γρηγορα , οποτε σιγα μη το κανει ...2ον αμα ειναι τεχνιτης μεσα δεν εχει επαφη με κοσμο...
Τωρα αν καποιος παρει μια ηλεκτρολογικη δουλεια αυτο ειναι αλλο..οπως το κρινει ο καθενας...

Reaction score
24.167
και εγω απο κει που ημουνα ξερω οτι εκτος απο το δικτυο του οτε , ο στρατος χρησιμοποιει δικο του που εχει εγκαταστησει με δικα του εργα (αρμοδιο τμημα υπαρχει αλλωστε) και ενωνει τουλαχιστον τις μεγαλες στρατιωτικες μοναδες (απο συνταγμα και πανω). σε καθε περιπτωση ακομα και στο δικτυο του οτε οι συνομιλιες οταν χρειαζεται εινια κρυπτογραφημενες. περισσοτερες λεπτομεριες δεν γινεται να δωθουν (αλλωστε τα παραπανω ειναι λιγο πολυ γνωστα)
οσο για το μεροκαμματο αυτο σιγουρα εχει γινει και γινεται. οχι κατα κανονα φυσικα ουτε οπως παλιοτερα, αλλα γινεται και εχει τυχει και σε συγγενη μου να του ζητησουν λαδοσημο.

βεβαια το θεμα το τραβηξαμε αλλου πλεον...

Reaction score
0
και εγω απο κει που ημουνα ξερω οτι εκτος απο το δικτυο του οτε , ο στρατος χρησιμοποιει δικο του που εχει εγκαταστησει με δικα του εργα (αρμοδιο τμημα υπαρχει αλλωστε) και ενωνει τουλαχιστον τις μεγαλες στρατιωτικες μοναδες (απο συνταγμα και πανω). σε καθε περιπτωση ακομα και στο δικτυο του οτε οι συνομιλιες οταν χρειαζεται εινια κρυπτογραφημενες. περισσοτερες λεπτομεριες δεν γινεται να δωθουν (αλλωστε τα παραπανω ειναι λιγο πολυ γνωστα)
οσο για το μεροκαμματο αυτο σιγουρα εχει γινει και γινεται. οχι κατα κανονα φυσικα ουτε οπως παλιοτερα, αλλα γινεται και εχει τυχει και σε συγγενη μου να του ζητησουν λαδοσημο.

βεβαια το θεμα το τραβηξαμε αλλου πλεον...

φιλε Παναγιωτη μην εισαι τοσο σιγουρος για τον στρατο το οτι εχει κανει δικα του εργα ......κ.τ.λ
Και στο λεω αυτο γιατι ο πατερα μου (συνταξιοδοτημενος ποια) ηταν στον ΟΤΕ ακριβως σε αυτο το τμημα ... στα κυκλωματα ΟΤΕ - ΣΤΡΑΤΟΥ :prof:

Reaction score
5
Ιστορια με ΟΝ...
Αφου εχω πρηξει τον Sothoms και ντρεπομαι πλεον για το καθε "μου" προβλημα που τον ενοχλω... ειπα απο δω και περα να τα λυνω μονος μου μεσω του CC...
Το μονο που ειχε μεινει σαν προβλοημα ειναι η χαμηλη ταχυτητα του ON rec που εκανε σπασιματα. Ολα τα αλλα επαιζαν καλα και γρηγορα...

Τους παιρνω ενα τηλ, μιλαω με καποιον, περιμενω για "ειδικο" service που μου μιλαει (μετα απο 1:50λεπτα συνολικης αναμονης) λες και μιλαει σε γρια που δε ξερει να βαλει μια μπριζα ρευματος... και αφου καταλαβαινομαστε οτι ολα ειναι οκ και πιανω 15Mbps DOWN και 1Mbps UP σταθερα χωρις κοψιματα 24/7 μου λεει οτι θα κανει αιτημα για ελεγχο γραμμης λογω χαμηλης ταχυτητας (οτι να΄ναι δηλαδη...)
Ε, τι ηθελα και το εκανα... τωρα εχω 9Mbps Down και 300Kbps UP και ΟΛΑ πανε σκ@τα...
Θελω να σφηξω το χερι στον τεχνικο που το καταφερε αυτο!!!

Μετα απο τοσους μηνες λειτουργιας... εχω να πω οτι... ΝΑΙ η forthnet εριξε τις τιμες περσι αλλα ειχε και την υποδομη και σε ταχυτητες με εξωτερικο και σε αρτια λειτουργια να υποστηριξει τα "μεχρι" 24mbps που εδινε εδω και κανα χρονο...
Η ΟΝ... πουλαει τα καλυτερα... αλλα δινει οτι σου κατσει... και αν δε κατσει... την εκατσες γιατι ειναι αχρηστοι... να μην πω για την ταχυτητα του εξωτερικου που η forthnet εχει φτασει τα ~8Gbps και η ΟΝ μας δουλευει με 1-2 και ταζει λαγους... Η forthnet οταν πηγε σε ADSL2+ η ταχυτητα με εξωτερικο ηταν ΑΡΧΙΚΑ 4Gbps... κατι που η ΟΝ δεν το εχει ουτε στα πλανα τις απο οτι βλεπω για μεσα στο 2007...
Το να εχει προβληματακια το καταλαβαινα και το ανεχομουν τους 2 πρωτους μηνες ως νεα εταιρια... το να ξεπερνας 1 και να βγαινουν αλλα 3 ειναι απαραδεκτο και ανευθυνο και λυπαμαι τα αλλα 5-6 ατομα που τους την συνεστησα... (πχ η κοπελα μου 2μηνες τωρα εχει μονο τηλ και το ιντερνετ και κανει reset καθε 30sec η συσκευη και ακομη περιμενει τηλ απο τεχνικο για επιλυση...!!!)
Κριμα...

Reaction score
5
Μην ξεχνάς ότι στο UK έχουν και πολλά σπίτια με cable. Δηλαδή οι συνδέσεις δεν είναι χαλκού. Τα 50Mbps είναι δεδομένα για 2008.
Βέβαια, οι περισσότερες χώρες είναι πίσω από π.χ Κορέα ή Ιαπωνία.

Reaction score
14
ενας χαρούμενος, 3 στην μαύρη μαυρίλα. Δυστυχώς εγώ εχω συμβιβασθεί.

Εχω αψογη γραμμή στον Πειραιά στην δουλειά, 12μβιτ ακατέβαστα, 3 γραμμές τηλεφωνικές που μου έχουν γλιτώσει πολλά χρήματα σε διεθνή τηλέφωνα, και φυσικά είμαι μέτρια πρός το χάλια στο σπίτι, και αναγκάζομαι να καταφύγω στην λύση των 2 x 4mbit γραμμών. Για την ακρίβεια εχω 5.5Mbit με ΟΝ και τα τζάμπα τηλεφωνα, και αλλα 4Mbit με ΟΤΕ/ΟΤΕΝΕΤ δεμμένα με ενα Linux router (Combined)

Πληρώνω αρκετά αλλά απο την μία κάνω οικονομία στην τηλεφωνία με ΟΝ και με τα λεφτά που γλιτώνω εβαλα και τον ΟΤΕ για ενίσχυση του bandwidth

Βeggers can't be choosers, λένε οι Αγγλοι που εχουν και δίκιο. Αφού το δίκτυο μου είναι πεπαλαιωμένο και δεν περνάνε πάνω απο 4Mbit τι άλλο να κάνω? Πέραν του κλαματος...

Το οτι είναι για τα κλάμματα η CC της ΟΝ δυστυχώς δεν πρεπει να το εχουν πάρει χαμπάρι και οι ίδιοι οι υπέυθυνοι της και αυτό μονο κακό της κάνει. Μεγάλωσε ίσως Out of proportion, και καλά θα κάνουν αμεσα να διορθώσουν πολλά μέσα στο μαγαζί της Μεταμόρφωσης...!!!

Reaction score
14

Θέλω να πάω στην Τζαπάν αυριο μπορώ????

δηλαδή για να εχουν average 90mbits τι σημαίνει οτι ενας εχει 4Mbit και άλλος 180mbit?? Η απλά όλοι έχουν 90 θέλουν δεν θέλουν????

Reaction score
24.167
στην ιαπωνια μου εκανε εντυπωση το οτι δεν εχουν ασυρματα δικτυα στα ξενοδοχεια.
μαλλον ο λογος ηταν οτι δεν ειναι αξιοπιστα στις μεγαλες ταχυτητες.
απο δωματιο ξενοδοχειου κατεβασα (και μαλιστα χωρις χρεωση οπως στην ευρωπη) μεχρι και με 800KB/s (σα να λεμε 8αρα ιδιοκτητη) και φανταζομαι δεν ημουν ο μονος. συνεπως μαλλον γιαννη μου εχουν ολοι 90αρες!

Reaction score
0
Δηλαδη ολα τα αλλα σε αυτη τη ρημαδο-χωρα που ζουμε πανε καλα και μας ξυνιζει το Internet???Μηπως ειμαστε πουθενα πρωτοι σε κατι??και δεν εννοω σε τροχαια η στις κομπινες...εννοω θετικη πρωτια...

Reaction score
5
Ναι αλλα εδω μιλαμε για την ON τι σχεση εχουν οι πρωτιες και η "καταντια"...?

ΥΓ. Εχω βαρεθει τους αντιδραστικους "αντι-ελληνες" που δε κανουν απολυτως τιποτα για βελτιωση αλλα φωναζουν συνεχως...

Reaction score
0

Ναι αλλα εδω μιλαμε για την ON τι σχεση εχουν οι πρωτιες και η "καταντια"...?

ΥΓ. Εχω βαρεθει τους αντιδραστικους "αντι-ελληνες" που δε κανουν απολυτως τιποτα για βελτιωση αλλα φωναζουν συνεχως...

Απλα δεν καταλαβες τι ειπα...Αυτο ακριβως λεω και εγω...Δεν μπορω να βλεπω να φωναζουν....
Φιλικα , Νικος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90