MARTIN LOGAN PURITY ----REVIEW

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Άντε και μέχρι αύριο που ξέρεις τι γίνεται? Μπορεί να αλλάξει το διάγραμμα και να καρφωθούν τα λάθη που σοφά επισήμανες. :happy_9:

...

Reaction score
5
Καλημέρα

Απολογούμαι ...

Ψες την προσοχή μου την έκλεψε ο Λαζόπουλος γέλασα περισσότερο… :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

)( )( )( )(

Reaction score
10
Σου ξέφυγε 1db στην κάτω πράσινη οπόταν είναι -4db

Άσε που δεν μετράς από τα 40hz που ήταν το σημείο τις κύριας διαφωνίας το οποίο προσθετή αλλά 3db Σύνολο 7. Και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.

γκουχ γκουχ..

Εγω Νικο απο την αρχη ειπα οτι μπορει να φταει ο χωρος...
Σημερα το πρωι κοιταγα κατι αποκρισεις σε περιοδικα απο ηχεια του χιλιαρικου....Εχε χαρη που δεν εχω scanner.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Σημερα το πρωι κοιταγα κατι αποκρισεις σε περιοδικα απο ηχεια του χιλιαρικου....Εχε χαρη που δεν εχω scanner.
Σε ανηχοϊκό ή σε χώρο ακρόασης?
Την απόκριση του δικού σου ηχείου την έχεις?
Του Watt & Puppy σου άρεσε? :cool_4:

...

Reaction score
10
Στο χωρο ακορασης του περιοδικου.Που ειναι ενας τυπικος σχεδον θα ελεγα χωρος σπιτιου.
Την αποκριση του δικου μου ηχειου φοβαμαι να τη μετρησω.μπουχαχα
Αμφιβαλω αν η αυτη η αποκριση ειναι του watt puppy και υπο ποιες συνθηκες εγινε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Τώρα που ηρεμήσαμε, (μάθαμε να διαβάζουμε και διαγράμματα :happy_9: ), ας συνοψίσουμε:
...στο εύρος 45-20KHz +-3.5db, και δεδομένου των δηλώσεων του κατασκευαστή για απόκριση 41Hz-23KHz +-3db ο χώρος του Βασίλη κρίνεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ για να αποδώσει το εν λόγω ηχείο.
Προφανώς με την πρώτη ευκαιρία, θα πρέπει να καθαριστεί το review από τα άσχετα posts.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Στο χωρο ακορασης του περιοδικου.Που ειναι ενας τυπικος σχεδον θα ελεγα χωρος σπιτιου.
Την αποκριση του δικου μου ηχειου φοβαμαι να τη μετρησω.μπουχαχα
Αμφιβαλω αν η αυτη η αποκριση ειναι του watt puppy και υπο ποιες συνθηκες εγινε.
- Ωραία, αυτό αποδεικνύει ότι ο εν λόγω χώρος είναι ιδανικός γι αυτά τα ηχεία.
- Έλα λίγο τόλμη θέλει. Αν ασχοληθείς θα μπορείς να διορθώσεις πολλά (που ενδεχομένως δεν ξέρεις ότι χρειάζονται διόρθωση).
- Ορίστε το link του jpg: http://stereophile.com/images/archivesart/607Wilfig09.jpg

...

Reaction score
10
Λοιπον τωρα τυπωσα λιγο το διαγραμμα να το δω. Το ηχειο ειναι οντως +-3.5 σε ενα αρκετα μεγαλο ευρος συχνοτητων με μεγαλυτερες βυθισεις που φτανουν μεχρι και τα 6 db τουλαχιστον στα ακρα του φασματος.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Λοιπον τωρα τυπωσα λιγο το διαγραμμα να το δω. Το ηχειο ειναι οντως +-3.5 σε ενα αρκετα μεγαλο ευρος συχνοτητων με μεγαλυτερες βυθισεις που φτανουν μεχρι και τα 6 db τουλαχιστον στα ακρα του φασματος.
Όχι ρε γμτ. Δηλαδή τελικά συμφωνείς με την αρχική διατύπωση του Doctor Major Κωσταυτιά (Τάγμας δεν έγινες ρε bro)?
...στο εύρος 45-20KHz +-3.5db..., και δεδομένου των δηλώσεων του κατασκευαστή για απόκριση 41Hz-23KHz +-3db ο χώρος του Βασίλη κρίνεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ για να αποδώσει το εν λόγω ηχείο.
Να υποθέσω πως δεν είναι γελοίοι και ύποπτοι όσοι τον υποστήριξαν ΟΚ? Τώρα πως θα μαλώσουμε ρε ούστη μου... :happy_9:

Γειά σου ρε Μιχάλη! :happy_4:

...

Reaction score
3
Εγώ μιας και δεν έχω καμμία σχέση με τις διαγραμματικές αναλύσεις, θα ήθελα ευχαριστώντας τον κο Τσαντουλή για την εξαίρετη δουλειά του να κάνω και μία ερώτηση έξω από τα πλαίσια του High end.
Διάβασα όλα τα posts των αναλύσεων αλλά δεν είδα κάποια αναφορά που να καλύπτει τις δικές μου ανάγκες οι οποίες είναι πέρα από το άκουσμα μουσικής (κυρίως rock και jazz) και home theater. Αυτή τη στιγμή για μπροστά ηχεία έχω τα Bose 901 VI και πίσω/κεντρικό τα Bose Acoustimass 7. Τα 901 είναι δύσκολα ηχεία για home theater αλλά τουλάχιστον ομόσταυλα με το κεντρικό.
Επίσης ο ενισχυτής μου, είναι μάλλον λίγος για αυτά τα ηχεία, είναι ο Denon 3806

Reaction score
10
Φυσικα το +-3.5 εξακολουθει να ειναι μια πολυ κακη μετρηση (ναι το ξαναλεω μπορει να ειναι ο χωρος)....Επισης η συμπεριφορα τουτ ηχειου στις χαμηλες συχνοτητες ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν συμβαδιζει με τις ακουστικες εντυπωσεις του Βασιλη που μιλησε για απολυτως κορυφαιο μπασο, ο λογος για τον οποιο ξεκινησα την αντιπαραθεση (σχεση μετρησεων-ακουστικων εντυπωσεων).Οσο για τα πριμα ειναι αστα να πανε. Το ηχειο σιγουρα θα ακουγεται "ξεκουραστα" οπως συνηθιζεται να ονομαζεται.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Σε λίγο θα μας πει ότι και εγώ συμφωνώ μαζί του
Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον Κανακάκη. Εσύ αγόρι μ' ούτως ή άλλως είσαι τουρίστας σε όλα αυτά, είσαι εκτός συναγωνισμού, οπότε δεν με εκπλήσσουν όλα αυτά που κατά καιρούς έχεις... πει.
Από μένα έχεις το ελεύθερο. :cool_11: :cool_11:

...

Reaction score
10
O ear βεβαια συμφωνει οτι τα πριμα πρεπει να ειναι ετσι kαι οτι μονο ετσι μπορεις να ακουσεις μουσικη, αλλα στο χωρο του μετραει +-0.5 db......χαχαχααχαχ..Α ρε θεε EAR......

Reaction score
5
Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον Κανακάκη. Εσύ αγόρι μ' ούτως ή άλλως είσαι τουρίστας σε όλα αυτά, είσαι εκτός συναγωνισμού, οπότε δεν με εκπλήσσουν όλα αυτά που κατά καιρούς έχεις... πει.
Από μένα έχεις το ελεύθερο. :cool_11: :cool_11:

...
Ευτυχώς που σας έμαθα και ειδικά εσένα Νίκο και ήξερα τι θα αντιμετωπίσω με την εμπλοκή μου στο θέμα και πλέον δεν αγχώνομε δεν νευριάζω αλλά μόνο γελώ.:happy_8:

Και μιας και πολύ φοβάμαι ότι θα καθαρίσετε το threat από τα τάχα άσχετα μηνύματα εγώ θα τα φυλάξω για να έχω να γελώ και να τα σχολιάζω όπου κρίνω εγώ σκόπιμο. :crazy_3:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Φυσικα το +-3.5 εξακολουθει να ειναι μια πολυ κακη μετρηση (ναι το ξαναλεω μπορει να ειναι ο χωρος)....
Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή μέτρηση, γι αυτό και το ηχείο παίζει καλά. Άλλωστε είναι πολύ κοντά στα χαρακτηριστικά που δίνει ο κατασκευαστής (+-3dB). Αν ήταν κακή, τότε η μέτρηση του watt & puppy που είναι χειρότερη θα υποδείκνυε χειρότερο ηχείο. Όπως και να το κάνουμε όμως, για να κρίνεις μια απόκριση, πρέπει να έχεις άποψη για μετρήσεις και τις αποκρίσεις σε χώρους ακρόασης και φυσικά στον δικό σου. Μια απόκριση με μικρότερες αποκλίσεις (σε χώρο ακρόασης), αγγίζει το τέλειο.

Σε ότι αφορά στα άκρα, η οποιαδήποτε κριτική αφορά στις δυνατότητες του ηχείου. Τα μπάσα του, λόγω κατασκευής είναι προφανές ότι δεν είναι αβυσσαλέα, αλλά όπως τα περιέγραψε ο Βασίλης. Δεν χρειάζεται να δει κάποιος διάγραμμα για να το καταλάβει αυτό. Τα δε υψηλά, είναι μάλλον ιδανικά για αναπαραγωγή μουσικής και αυτό ίσως οφείλεται στην δουλειά του Βασίλη στον χώρο του.

...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads