- Reaction score
- 10
Νταξει το ηχειο ειναι τελειο, με αριστες μετρησεις.
Εγώ θα πρότεινα να τα τυπώσεις κιόλας και να τα διαβάζεις κάθε τόσο μπας και μάθεις κάτι. Εκείνο το post του Κόγια είναι πραγματικά πολύ κατατοπιστικό. :happy_9:Ευτυχώς που σας έμαθα και ειδικά εσένα Νίκο και ήξερα τι θα αντιμετωπίσω με την εμπλοκή μου στο θέμα και πλέον δεν αγχώνομε δεν νευριάζω αλλά μόνο γελώ.Και μιας και πολύ φοβάμαι ότι θα καθαρίσετε το threat από τα τάχα άσχετα μηνύματα εγώ θα τα φυλάξω για να έχω να γελώ και να τα σχολιάζω όπου κρίνω εγώ σκόπιμο.
Το κατάλαβα:crazy_3:Εγώ θα πρότεινα να τα τυπώσεις κιόλας και να τα διαβάζεις κάθε τόσο μπας και μάθεις κάτι. Εκείνο το post του Κόγια είναι πραγματικά πολύ κατατοπιστικό. :happy_9:
Πάω τώρα να καθαρίσω το threat. :crazy_3:
...
Ε, μην υπερβάλεις.Νταξει το ηχειο ειναι τελειο, με αριστες μετρησεις.
Στο σπίτι σου? Χλωμό, έχως πολύ κίτρινο. Δέχομαι φωτογραφίες από μετρητικό. :happy_4:Νικο το 3.2 εχει αποκριση +-1.0 και σε ενα σημειο 1.5.
Αλήθεια ποιά 300 Hz, ας πούμε είναι καλύτερα? της κιθάρας ή του πιάνου?....τα μπάσα ενός ηχείου που κοστίζει 17 φορές το purity, είναι μάλλον χειρότερα. :happy_4:
...
Του CD. :happy_4:Αλήθεια ποιά 300 Hz, ας πούμε είναι καλύτερα? της κιθάρας ή του πιάνου?
Ε μα, ερώτημα ήταν αυτό? :happy_9:Αντε ρε εγκαθετε ντιτζιταλοφρικουλ ιασμενε.
Μωρέ άλλο είναι το «Εμφανες», αλλά μέχρι να γίνει «Προφανες» ..... θα γεράσουμε !SK ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις σου. Ειναι εμφανες οτι δεν καταλαβες τιποτα.
Απλά είναι ατυχής η σύγκριση.Γι'αυτό άλλος προτιμά κθάρα και άλλος πιάνο.
Μα είναι προφανές ότι δεν υπάρχει αντικειμενικό άκουσμα παρά μόνον σε ελάχιστες περιπτώσεις ανθρώπων που όμως γνωρίζουν πολύ καλά τι ακούν, αλλά και τι μετρούν. Γι αυτό και οι μετρήσεις είναι το μοναδικό αντικειμενικό κριτήριο μηχανών τεχνολογίας. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν και στα αυτοκίνητα ας πούμε δεν μετρούσαν το 0-100 αλλά έπαιρναν απλά την γνώμη των reviewers, περί οδηγικής ευχαρίστησης. "happy_1"Αλλού είναι το point μου.
Προσπαθώ να πω με άλλον τρόπο, ότι οι μετρήσεις που έχουμε μέχρι σήμερα ίσως τελικά να μην μπορούν να αποδώσουν αντικειμενικά την ευχαρίστηση του ακούσματος που δέχεται κάποιος reviewer. Επίσης άλλα τα αυτιά και τα γούστα του ριβιουερ και άλλα του καθενός.
Γι'αυτό άλλος προτιμά κθάρα και άλλος πιάνο.
Τώρα για το τι έχει ακούσει ο καθένας.....