- Reaction score
- 5
χρειαζεσαι ενα καλο οφθαλμιατρο
Χμμμ, ποίον μου θυμίζεις ποίον μου θυμίζεις... )(
χρειαζεσαι ενα καλο οφθαλμιατρο
Κουφός είμαι ρε στραβός όχι :happy_8:Στου Κουν Φου την πόρτα, έχει μια τρύπα από κλωτσά. :cool_11::cool_11:
...
Σου ξέφυγε 1db στην κάτω πράσινη οπόταν είναι -4db
Άσε που δεν μετράς από τα 40hz που ήταν το σημείο τις κύριας διαφωνίας το οποίο προσθετή αλλά 3db Σύνολο 7. Και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.
Σε ανηχοϊκό ή σε χώρο ακρόασης?Σημερα το πρωι κοιταγα κατι αποκρισεις σε περιοδικα απο ηχεια του χιλιαρικου....Εχε χαρη που δεν εχω scanner.
Προφανώς με την πρώτη ευκαιρία, θα πρέπει να καθαριστεί το review από τα άσχετα posts....στο εύρος 45-20KHz +-3.5db, και δεδομένου των δηλώσεων του κατασκευαστή για απόκριση 41Hz-23KHz +-3db ο χώρος του Βασίλη κρίνεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ για να αποδώσει το εν λόγω ηχείο.
- Ωραία, αυτό αποδεικνύει ότι ο εν λόγω χώρος είναι ιδανικός γι αυτά τα ηχεία.Στο χωρο ακορασης του περιοδικου.Που ειναι ενας τυπικος σχεδον θα ελεγα χωρος σπιτιου.
Την αποκριση του δικου μου ηχειου φοβαμαι να τη μετρησω.μπουχαχα
Αμφιβαλω αν η αυτη η αποκριση ειναι του watt puppy και υπο ποιες συνθηκες εγινε.
Όχι ρε γμτ. Δηλαδή τελικά συμφωνείς με την αρχική διατύπωση του Doctor Major Κωσταυτιά (Τάγμας δεν έγινες ρε bro)?Λοιπον τωρα τυπωσα λιγο το διαγραμμα να το δω. Το ηχειο ειναι οντως +-3.5 σε ενα αρκετα μεγαλο ευρος συχνοτητων με μεγαλυτερες βυθισεις που φτανουν μεχρι και τα 6 db τουλαχιστον στα ακρα του φασματος.
Να υποθέσω πως δεν είναι γελοίοι και ύποπτοι όσοι τον υποστήριξαν ΟΚ? Τώρα πως θα μαλώσουμε ρε ούστη μου... :happy_9:...στο εύρος 45-20KHz +-3.5db..., και δεδομένου των δηλώσεων του κατασκευαστή για απόκριση 41Hz-23KHz +-3db ο χώρος του Βασίλη κρίνεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ για να αποδώσει το εν λόγω ηχείο.
Σε λίγο θα μας πει ότι και εγώ συμφωνώ μαζί του :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:Αυτο καταλαβες???χαχαχαχαχα
Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον Κανακάκη. Εσύ αγόρι μ' ούτως ή άλλως είσαι τουρίστας σε όλα αυτά, είσαι εκτός συναγωνισμού, οπότε δεν με εκπλήσσουν όλα αυτά που κατά καιρούς έχεις... πει.Σε λίγο θα μας πει ότι και εγώ συμφωνώ μαζί του
Ευτυχώς που σας έμαθα και ειδικά εσένα Νίκο και ήξερα τι θα αντιμετωπίσω με την εμπλοκή μου στο θέμα και πλέον δεν αγχώνομε δεν νευριάζω αλλά μόνο γελώ.:happy_8:Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον Κανακάκη. Εσύ αγόρι μ' ούτως ή άλλως είσαι τουρίστας σε όλα αυτά, είσαι εκτός συναγωνισμού, οπότε δεν με εκπλήσσουν όλα αυτά που κατά καιρούς έχεις... πει.
Από μένα έχεις το ελεύθερο. :cool_11: :cool_11:
...
Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή μέτρηση, γι αυτό και το ηχείο παίζει καλά. Άλλωστε είναι πολύ κοντά στα χαρακτηριστικά που δίνει ο κατασκευαστής (+-3dB). Αν ήταν κακή, τότε η μέτρηση του watt & puppy που είναι χειρότερη θα υποδείκνυε χειρότερο ηχείο. Όπως και να το κάνουμε όμως, για να κρίνεις μια απόκριση, πρέπει να έχεις άποψη για μετρήσεις και τις αποκρίσεις σε χώρους ακρόασης και φυσικά στον δικό σου. Μια απόκριση με μικρότερες αποκλίσεις (σε χώρο ακρόασης), αγγίζει το τέλειο.Φυσικα το +-3.5 εξακολουθει να ειναι μια πολυ κακη μετρηση (ναι το ξαναλεω μπορει να ειναι ο χωρος)....