- Reaction score
- 13.390
Νόμιζα ότι δε θα χρειαζόταν να διευκρινίσουμε ότι το όλο ύφος ήταν στα πλαίσια μιας παρέας που κάνει ΚΑΙ χαβαλέ.Μήπως είστε υπερβολικά αυστηροί;
Μιας και νοιώθω την πολύ ωραία αίσθηση του "ανήκειν" σε μια ομάδα αν και όχι ως κάποιο ιδιαίτερο/σπουδαίο από άποψη γνώσεων μέλος αλλά σαν μάλλον μαθητευόμενος (και μάλιστα όχι από τους διαπρεπείς),
θα ήθελα να διατυπώσω την παρατήρηση πως θα ένοιωθα πολύ άσχημα αν (ακόμη και σε μη αμφισβητούμενο κατα γενική ομολογία λάθος μου) δεχόμουν τα ειρωνικά σχόλιά σας. Ίσως να ήταν και αιτία να διακόψω την συμμετοχή μου στις συζητήσεις.
Με όλο το θάρρος που μου δίνουν οι μέχρι τώρα ακριβές και δυσεύρετες απαντήσεις/συμβουλές σας σε όλα τα ερωτήματά μου ζητώ συγγνώμη απο τον GeorGe (που δεν γνωρίζω!) γιατί εξ'αιτίας του ερωτήματός μου (και στην προσπάθειά του να με διαφωτίσει) δέχθηκε ειρωνικά σχόλια.
Θα χαρώ αν κάνω λάθος και τα παραπάνω σχόλια ήταν πειράγματα φιλικής ατμόσφαιρας στα οποία ο GeorGe δεν πρόλαβε να απαντήσει ακόμη...
Από την άλλη... το μήνυμα του George το διάβασες καλά?
Είναι αυτό ύφος ατόμου με τεράστια κενά γνώσεων-καταστάσεων που ενδιαφέρεται να μάθει το κατιτίς?
Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη τις γνώσεις κάποιον άλλων και κάλο είναι να τις αναζητούμε χωρίς υπεροψία και ξερολισμό.