To νεο Dune 3.0

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Παιδια επειδη ειμαι νεος στο αθλημα των midiaboxes, θα ηθελα να μου πειτε αν το Dune συνδεεται ασυρματα με το δικτυο ωστε να παιζει internet radio, και αν ασυρματα παλι μπορει να παιξει απο τον σκληρο ενος PC ριπαρισμενα BLURAY η τα παιζει μονο απο τον ενσωματωμενο σκληρο?
Τακη, η απαντηση στο πρωτο σου ερωτημα ειναι "ναι".
Στο δευτερο ομολογω πως δεν γνωριζω, αν και τα παιζει
σιγουρα απο τους εξωτερικους σκληρους καθως και τον ενσωματωμενο
σκληρο...:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Kανένα mediaplayer(τουλάχιστον από όσα ξέρω) δεν μπορεί να παίξει ασύρματα αρχεία υψηλής ανάλυσης.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: To νεο Dune 3.0

Kανένα mediaplayer(τουλάχιστον από όσα ξέρω) δεν μπορεί να παίξει ασύρματα αρχεία υψηλής ανάλυσης.
Ακομη κι αν ειναι απεναντι; (οπτικη επαφη δηλ)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Λακή δεν είμαι σίγουρος αν τα ασύρματα δίκτυα που υπάρχουν αυτή την στιγμή μπορούν να υποστηρίξουν πρακτικά τον ρυθμό διαμεταγωγής δεδομένων.Θεωτητικά το g ή το n μπορούν,αλλά επί του πρακτέου δεν!
Θα προσπαθήσω να ρίξω μια ανάλυση με το γιατί,αλλά αργότερα γιατί φέυγω για 15 μέρες λόγω δουλειάς και επειδή έχει πάρει φωτιά ο πισινός μας είναι δύσκολο αυτή την στιγμή.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.663
Αντρέα,
αύριο είναι 4 Νοεμβρίου. Αναμένεται κάτι νεότερο με την άφιξη του... πολυπόθητου Dune, γιατί μας έφαγε η αγωνία?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: To νεο Dune 3.0

Αντρέα,
αύριο είναι 4 Νοεμβρίου. Αναμένεται κάτι νεότερο με την άφιξη του... πολυπόθητου Dune, γιατί μας έφαγε η αγωνία?
Οχι ακομα, Γιαννη.
Και σας ειπα, δεν θα με "πρηξετε", ετσι?:142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Παρεπιπτοντως θα εχω ενα κομματι νωριτερα για δοκιμη.
Θελει κανεις να αναλαβει την δοκιμη-παρουσιαση?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.663
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι μας κάνατε την καρδιά έτσι κύριε Αντρέα μας:443:
:142::142::142:

Reaction score
1.457

Παρεπιπτοντως θα εχω ενα κομματι νωριτερα για δοκιμη.
Θελει κανεις να αναλαβει την δοκιμη-παρουσιαση?
Μπορώ να αναλάβω εγώ την παρουσίαση και να αγοράσω φυσικά το κομμάτι (base ή prime είναι?) και μιας κι έχω και το hd center να γίνει και σύγκριση μεταξύ τους (δύσκολα αρχεία,ταχύτητα μενού,stream από δίκτυο υπολογιστών,δικτυακό σκληρό δίσκο κλπ).Ακόμη αν θέλετε, μπορεί να γίνει και σύγκριση και με το hdx 1000 που επίσης έχω.Εννοείται βέβαια ότι μετά το hdx 1000 (ενός μηνός) φεύγει προς πώληση.Υπ' όψιν ότι έχω mac υπολογιστές,αλλά εν ανάγκη θα εγκαταστήσω windows με το boot camp για τη δοκιμή.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μπορώ να αναλάβω εγώ την παρουσίαση και να αγοράσω φυσικά το κομμάτι (base ή prime είναι?) και μιας κι έχω και το hd center να γίνει και σύγκριση μεταξύ τους (δύσκολα αρχεία,ταχύτητα μενού,stream από δίκτυο υπολογιστών,δικτυακό σκληρό δίσκο κλπ).Ακόμη αν θέλετε, μπορεί να γίνει και σύγκριση και με το hdx 1000 που επίσης έχω.Εννοείται βέβαια ότι μετά το hdx 1000 (ενός μηνός) φεύγει προς πώληση.Υπ' όψιν ότι έχω mac υπολογιστές,αλλά εν ανάγκη θα εγκαταστήσω windows με το boot camp για τη δοκιμή.
Ok, θα επικοινωνησουμε για τα περαιτερω:126:

Reaction score
1.457

Ευχαριστώ πολύ Ανδρέα,μόλις έχεις νέα στείλε pm.
Οσοι φίλοι θέλουν ας στείλουν pm με links από απαιτητικά αρχεία ώστε να αρχίσω να τα κατεβάζω όσα δεν έχω και να είναι έτοιμα για τεστ με το νέο Dune 3.0

Reaction score
0

Τακη, η απαντηση στο πρωτο σου ερωτημα ειναι "ναι".
Στο δευτερο ομολογω πως δεν γνωριζω, αν και τα παιζει
σιγουρα απο τους εξωτερικους σκληρους καθως και τον ενσωματωμενο
σκληρο...:126:
Ανδρεα στον ενσωματωμενο σκληρο πως τα ριπαρουμε τα BLU RAY? Εχει μοντελο και με οδηγο BLU RAY μαζι ωστε να τα μεταφερουμε απο αυτον στον σκληρο?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

LG BD 390 ή DUNE 3.0 ή αλλα αντ' αλλων συγκρινω; (περαν του σκληρου)
Θα στο θέσω με μπασκετική αναλογία:

LG BD 390 ~ Πανελλήνιος.
Popcornhour C-200 ~ Σιέννα
Dune 3.0 ~ Παναθηναϊκός.

Νομίζω ότι ήμουν σαφής! :116::116::116::116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.100
Απάντηση: Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Dune 3.0 ~ Παναθηναϊκός.
Εεεεε...τότε είναι μάπα το καρπούζι!:136::137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

LG BD 390 ~ Πανελλήνιος.
Dune 3.0 ~ Παναθηναϊκός.

Νομίζω ότι ήμουν σαφής! :116::116::116::116:
Ε ναι, ειναι φανερο κι απο τις προδιαγραφες ακομη, οτι το Dune ειναι ενα σκαλι παραπανω - κυριως λογω επι πλεον δυνατοτητων - αλλα και 150€ σκριβοτερο. Εχω την "υποψια" οτι οι απλοι χρηστες (κατεβαζω και παιζω) θα ικανοποιηθουν και με το ...μπασκετακι του Πανελληνιου. Αλλα ιδου πεδιον δοξης (τεστ) λαμπρον!

Reaction score
1.842

LG BD 390 ~ Πανελλήνιος.
Dune 3.0 ~ Παναθηναϊκός.

Νομίζω ότι ήμουν σαφής!
Η Σιέννα δεν κολλάει :601: , είναι φραγκολεβαντίνικη. Μπορούσες να πεις μια γνωστή ελληνική ομάδα, π.χ Ολυμπιακός :119: , να κάνεις την καρδιά περιβόλι του abcd! :125:
... Εχω την "υποψια" οτι οι απλοι χρηστες (κατεβαζω και παιζω) θα ικανοποιηθουν και με το ...μπασκετακι του Πανελληνιου ...
Οι χρήστες "κατεβαζωκαιπαιζω", ικανοποιούνται και με λύση των 130 ευρώ. Τα παραπάνω χρειάζονται σε όσουν θέλουν να αναπαράγουν και blue-ray disks. :126:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Οι χρηστες "κατεβαζωκαιπαιζω", ικανοποιούνται και με λύση των 130 ευρώ. Τα παραπάνω χρειάζονται σε όσουν θέλουν να αναπαράγουν και blue-ray disks. :126:
Επρεπε να το πω κι αυτο, απο τη στιγμη που ξερουμε τι κανει; ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ και των δυο δυνατοτητων αγοραζουμε (θα...), οποτε κρινω πως το LG, ως πιο "απλο" κανει για πιο "απλη" δουλεια! Αλλα επειδη μας αρεσει να "παιζουμε" με τα δυσκολα (κι ας σκονταφτουμε!) προβλεπω οτι στο Dune θα στραφουν αρκετοι, αρκει να υπαρξει διαθεσιμοτητα και εντονη αναφορα σ΄αυτο, κατι που οι Κορεατες το κανουν ευκολοτερα (ως αλλου μεγεθους εταιρεια)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Η Σιέννα δεν κολλάει , είναι φραγκολεβαντίνικη. Μπορούσες να πεις μια γνωστή ελληνική ομάδα, π.χ Ολυμπιακός , να κάνεις την καρδιά περιβόλι του abcd!
Ήθελα να είμαι δίκαιος με το Popcorn 2.0 γιατί είναι καλό μηχανάκι :136::136::136:

Ουφ, δεν περνάει ο καιρός, το περιμένω πως και πως!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000