To νεο Dune 3.0

Reaction score
0
Πωπω, διάβασα το manual και έχω πωρωθεί... για να μην αναφέρω το Battlestar Galactica: The Complete Series - Limited Edition [Blu-ray] που πήρα πριν ένα μήνα από το Amazon και περιμένω πως και πως να το δω (πρέπει να είναι η πέμπτη φορά που θα δω το BSG, lol)

Δεν περνάνε οι μέρες λέμε!

Reaction score
0
Στο μονο που διαφωνω ειναι που δεν υποστηριζει NTFS στον σκληρο δισκο
Η υποστήριξη NTFS στο linux έχει γίνει μέσω reverse engineering γιατί η microsoft κρατάει τα specs κλειστά. Υπό αυτό το πρίσμα, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το mounting γίνεται read-only. Για να γίνει read/write πρέπει να το κάνει ο χρήστης με το χεράκι του, υποδηλώνοντας έτσι ότι λαμβάνει την ευθύνη να τα κάνει μαντάρα.

Γενικά ο ntfs linux driver έχει ωριμάσει και ο κίνδυνος να χάσεις τα δεδομένα σου έχει γίνει πολύ μικρός αλλά σε κάθε περίπτωση όχι ανύπαρκτος, οπότε δεν είναι παράλογο που καταναλωτικές συσκευές ακολουθούν αυτό το δρόμο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Παιδια, δεν μου αρεσει καθολου αυτο που κανω αλλα εχω την εντυπωση
πως πρεπει να ξεκαθαριστουν καποια πραγματα.
Ο λογος ειναι πως βλεπω διαφορα παιδια να γραφουν πως
ενδιαφερονται κλπ
Για να εξασφαλισετε καποιο απο τα πρωτα Dune θα πρεπει να
επικοινωνησετε με την αντιπροσωπεια και να γινει κανονικη παραγγελια.
Και απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω τα περιθωρια(τεμαχιων) εχουν στενεψει...

Αυτα διοτι προβλεπω παρεξηγησεις και δεν θα ηθελα να δω κατι τετοιο.

Reaction score
0

γεια χαρα σε ολους, επειδη ειμαι λιγο μπερδεμενος γενικα με την αγορα media center παρολο που ειναι αμετρητες οι ωρες ψαξιματος.....δεν εχω καταφερει να αποφασισω ποια θα ειναι η καταληλη αγορα..οι αναγκες συνεχιζουν να παραμενουν σε σταθερα επιπεδα και αυτα ειναι αναπαραγωγη 1080p,mkv,upscaling,greek subs απροβληματιστα.,dts, κτλ..αυτονοητα προς ολους... οσο αφορα την δικτυωση του dune ? αυτο που θ ηθελα να κανω ειναι να βλεπω το dune σε δυκτιο ασυρματo και να στελνω ολες τις ταινιες απο το laptop σε αυτο αυρματα χωρις καλωδια usb,ethernet,κτλ..(οχι αλλα καλωδια βρε παιδια) απο usb στικακι κανει copy paste στον δικο του σκληρο? Και βεβαια ποιο μοντελο dune καλυπτει ολα αυτα!!(θα συνδεθει με rotel 1570,b&w m1,και tv δεν εχω αποφασισει ακομα!!θα σας πρηξω στο μελλον..(ηδη υπαρχουσα sharp aquos 38'..)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Καλώς ήρθες στο AVSite (επαναστάτη?) popolare!
Οσον αφορά την ασύρματη αναμετάδωση γενικά κανενα media player δεν μπορεί να στείλει ασύρματα real time αναπαραγωγή.Αν θές να στέλνεις την ταινία απ τον σκληρό του pc στον σκληρό του dune ασύρματα(και να το βλέπεις απ το dune)νομίζω ότι γίνεται.

Reaction score
0

οκ..καταλαβα..real time αναπαραγωγη δεν κανει!!λογικο ειναι..!!εχει καλυτερο upscaling απο samsung bd p2500(υπαρχει ηδη.)και τελικα ποιο μοντελο να διαλεξω?τμη? ποια η διαφορα απο Dune BD Prime σε Dune BD Prime + Ethernet 1000 Mb/s
και το πρωτο εχει ethernet απο οτι ειδα..στη φωτο..το ethernet 1000Mb/s χρειαζεται για γρηγοροτερη αποστολη δεδομενων ΣΕ ΤΙ?? τη ταχητητα μεταφορας εχει το πρωτο?
ευχαριστω gstriftos.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Κεφαλας και Βογιατζακης εχουν παρατησει το πλακωμα στους
βιντεοπροβολεις και πλακωνονται πλεον για το...Dune.:405:

Αιτια της διαμαχης τους?
Για το εαν βγαζει 7.1 αναλογικες η οχι.
Κυριε Πανο μας, μαλλον χασατε.:136:
Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να ριξετε μια ματια στην
"οπισθια οψη" εδω

Reaction score
15.543

Κεφαλας και Βογιατζακης εχουν παρατησει το πλακωμα στους
βιντεοπροβολεις και πλακωνονται πλεον για το...Dune.:405:

Αιτια της διαμαχης τους?
Για το εαν βγαζει 7.1 αναλογικες η οχι.
Κυριε Πανο μας, μαλλον χασατε.:136:
Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να ριξετε μια ματια στην
"οπισθια οψη" εδω
Aυτο το παιδι ειναι χαμενο.......(ανεκαθεν..!!!)
Του ελεγα οτι εχει 7.1 αναλογικες εξοδους και δεν το πιστευε..!!!

Τον βλεπω να πεταει απο το σαλονι την κουμουτσα(pc)και να παιρνει το dune...:116:

Επιτελους ενα μηχανακι για ολη την οικογενεια....
Ο πιτσιρικας μου θα παθει σοκ,μιας και κατεβαζει διαφορα απο το ιντερνετ και θελει να τα βλεπει στον προβολεα....
Μονο καφε δεν κανει ....!!!!!!
Και απο οτι διαβασα οι επιδωσεις του ειναι πολυ καλες.....
Ο χρονος ειναι χρημα (dune)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

LG BD 390 ή DUNE 3.0 ή αλλα αντ' αλλων συγκρινω; (περαν του σκληρου)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

LG BD 390 ή DUNE 3.0 ή αλλα αντ' αλλων συγκρινω; (περαν του σκληρου)
Θα ήταν ενδιαφέρων ένα συγκριτικό,για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για blu ray iso.
Ε κυρ Ανδρεα?
:137:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Θα ήταν ενδιαφέρων ένα συγκριτικό,για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για blu ray iso.
Ε κυρ Ανδρεα?
:137:
Εαν νομιζετε πως υπαρχει συγκριση, εγω δεν εχω την παραμικρη
αντιρρηση...:126:

Reaction score
0

Παιδια επειδη ειμαι νεος στο αθλημα των midiaboxes, θα ηθελα να μου πειτε αν το Dune συνδεεται ασυρματα με το δικτυο ωστε να παιζει internet radio, και αν ασυρματα παλι μπορει να παιξει απο τον σκληρο ενος PC ριπαρισμενα BLURAY η τα παιζει μονο απο τον ενσωματωμενο σκληρο?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.606
Members
38.209
Νεότερο μέλος
Pogol