To νεο Dune 3.0

Reaction score
0
Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Ναι και εκεί αναφέρει το "http://www.projecting-art.com" το οποίο έψαξα και δεν βρήκα κάτι σχετικό. Δεν αναφέρει καν την HDI ούτε στους αποκλειστικούς αντιπρόσωπους είτε στους dealers.

Να μου πεις θα μπορούσα να τους πάρω τηλέφωνο αλλά φαντάστηκα ότι θα μπορούσα να βρω πληροφορίες στο site τους.
Σου συνιστώ να πάρεις ένα τηλέφωνο ...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.135
Απάντηση: Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Σου συνιστώ να πάρεις ένα τηλέφωνο ...
Και εγώ αυτό σου λέω!

Άμα θες και έκπτωση, πες ότι είσαι παναθηναϊκός:144::138:

Reaction score
0

Και εγώ αυτό σου λέω!

E, oχι δα....

Προτιμω να δωσω κατι παραπανω.........

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

E, oχι δα....

Προτιμω να δωσω κατι παραπανω.........
Μολις εκανες το μεγαλυτερο λαθος που θα μπορουσες να κανεις.
Σφαγη στο γονατο!:142::143:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Και εγώ αυτό σου λέω!

Αν επιδείξω και τα δύο διαρκείας που έχω για την Πανάθα (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) παίρνω κι άλλη έκπτωση; :135: :135:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Αν επιδείξω και τα δύο διαρκείας που έχω για την Πανάθα (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) παίρνω κι άλλη έκπτωση; :135: :135:
Εσυ οτι πηρες, πηρες!
Για επιπλεον εκπτωσεις θα πρεπει να μου γνωρισεις...συγγενικο
σου προσωπο:121::137:

Reaction score
0
Άσχετο, να υποθέσω πως όπως τα υπόλοιπα NMT τα πάει καλά με τα ελληνικά, έτσι;

...θα μου πεις αυτά τα ρωτάνε πριν δώσουν προκαταβολή αλλά δε ρωτάω για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου ρωτάω που δεν ξέρει αγγλικά και είναι κάμποσες σειρές/ταινίες τις οποίες θέλω να της δείξω!

Αυτά!

Reaction score
0
Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Καλημερα σε ολους,

Εχω μια απορια που θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου λυσει.

Εστω οτι συνδεουμε το Dune μεσω ethernet με τον υπολογιστη και συνδεουμε κι εναν εξωτερικο σκληρο δισκο μεσω e-sata με το dune.
Αν σε μια δευτερη τηλεοραση συνδεσουμε καποιο αλλο ΝΜΤ, πχ popcorn ή egreat με δυνατοτητα wifi θα μπορουμε να εχουμε προσβαση στις ταινιες του σκληρου δισκου και απο αυτην την τηλεοραση?

Αν οχι, πως μπορει να γινει αυτο?

Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Ουσιαστικα αυτο που θελω ειναι να μπορω να εχω αποθηκευμενες σε ενα σημειο τις ταινιες μου και να εχω προσβαση απο δυο τηλεορασεις χωρις να χρειαζομαι να μεταφερω σκληρους δισκους

ΕΥχαριστω

Reaction score
222

@nickape--> Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις έναν δικτυακό σκληρό. Μετά, ό,τι συσκευή "βλέπει" δίκτυο, θα "βλέπει" και τον δίσκο και έτσι θα έχεις παντού διαθέσιμο ό,τι χρειάζεσαι.
@Anyone. Το σημαντικό για εμένα είναι να μπορεί να κάνει streaming bluray (είτε .iso είτε με ολόκληρη τη δομή) απροβλημάτιστα από NAS. Εννοώ χωρίς σπασίματα. Το ΝΜΤ που έχω τωρα ενώ από τον εσωτερικό σκληρό παίζει τα bluray (mt2s files) OK, από NAS κάνει τόσα σπασίματα που πρακτικά δε μπορείς να δεις.΄Δεν ξέρω κατά πόσο έχει να κάνει το ότι είναι 100Mbits και όχι Gigabit LAN.

Αυτή είναι η ερώτηση. Τo Dune Θα παίζει ΟΚ? Γιατί είναι επίσης ανέφικτο να κάνεις copy 40-50 GB στον εσωτερικό δίσκο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

@Anyone. Το σημαντικό για εμένα είναι να μπορεί να κάνει streaming bluray (είτε .iso είτε με ολόκληρη τη δομή) απροβλημάτιστα από NAS. Εννοώ χωρίς σπασίματα. Το ΝΜΤ που έχω τωρα ενώ από τον εσωτερικό σκληρό παίζει τα bluray (mt2s files) OK, από NAS κάνει τόσα σπασίματα που πρακτικά δε μπορείς να δεις.΄Δεν ξέρω κατά πόσο έχει να κάνει το ότι είναι 100Mbits και όχι Gigabit LAN.

Αυτή είναι η ερώτηση. Τo Dune Θα παίζει ΟΚ? Γιατί είναι επίσης ανέφικτο να κάνεις copy 40-50 GB στον εσωτερικό δίσκο.
Θα σου πω αυτο που εχω δει.
Απο NAS και με απλο Dune(διχως Gigabit) τα .iso blu ray επαιζαν
κανονικα, διχως σπασιματα μεν, αλλα σαν να υπηρχε καποιο
προβλημα στην κινηση(οπως οταν ο προβολεας σου δεν εχει
την καλυτερη δυνατη κινηση)
Ο Βαγγελης μου ελεγε πως αυτο το "προβλημα" δεν υφισταται
οταν χρησιμοποιεις το Gigabit.

Reaction score
222

...άμα παίζει bluray rip χωρίς σπασίματα...

...έχει και 7.1 out --> δεν χρειάζεται αλλαγή ενισχυτής για τα νέα Audio formats...

--> το κτύπησα πάραυτα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Aν παίζει έστω και μια μορφή αρχείων με σπασίματα,θα τρέχει και δεν θα φτάνει:116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.244
Αντρέα καλημέρα.
Έχοντας δει το προηγούμενο Dune στην έκθεσή σου, με την ευκαιρία της αγοράς της οθόνης Stewart, είχα πειστεί για την επόμενη αγορά του. Τώρα, βλέποντας το νέο Prime και την τιμή του, πρέπει να πώ ότι ενδιαφέρομαι άμεσα για την αγορά του.

Διαβάζοντας το τελευταίο τεύχος του Hitech και τη δοκιμή του PH C200, είδα ότι στη θέση του σκληρού χρησιμοποίησαν σκληρό SSD. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό στο dune, αντί της χρήσης σκληρού 2,5"? Επίσης, μιας και με τα επερχόμενα Windows 7, πρόκειται να αναβαθμίσω το λειτουργικό σε όλους τους υπολογιστές του σπιτιού, μιας και είναι πολύ ευκολότερη η δικτύωση με αυτά, θα μπορώ να βλέπω τα ριπαρισμένα bluray μου από τους άλλους υπολογιστές, μέσω του -δικτυωμένου- prime, ή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και θα πρέπει να μεταφέρω όλα τα αρχεία σε εξωτερικό σκληρό?

Υπολόγιζέ με οπωσδήποτε για ένα Prime

Ελπίζω να μην σε κούρασα

Γιάννης

Και κάτι ακόμα: Μπορεί να διαβάσει αρχεία από εξωτερικό σκληρό WD διαμορφωμένο κατά NTFS με χωρητικότητα μεγαλύτερη του 1ΤΒ ( 2 ή 4 ΤΒ)?

Reaction score
0

Καλα, δεν σας ταλαιπωρω αλλο.
Η τιμη θα ειναι 450.
Εκτος απο αυτους που διαβαζουν αυτο το νημα βεβαια οι οποιοι
θα πληρωσουν 390:126:
Το δε Base καμια 100στη πιο κατω.

Οι παραγγελιες ηδη επεσαν...
Αν έπεσαν, κι ένα prime για μένα

Staff online

• abcd