To νεο Dune 3.0

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: To νεο Dune 3.0

Βρε online μην αγχώνεσε χωρίς λόγο ειδικά για το multichannel flac. Αυτό που θέλω να πω με το "πως θα παίζει" λίγη σημασία έχει, εννοώντας την ποιότητα του, καθώς το πως θα αναπαράγεις πολυκάναλη μουσική εξαρτάται άμεσα και από άλλους κρίκους του συστήματός σου. Για μενα άκου τα πολυκάναλα αρχεία μουσικής σου και μη δίνεις σημασία αν σου αρέσει αυτό που ακούς.

Είναι όμως τεράστια συσζήτηση και το νήμα θα βγεί εκτός θέματος οπότε θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα δικό σου νήμα πάνω στο θέμα.
Εχω τον Jargon μαζι μου και μου λεει πως "θα αγορασει ενα Dune"
Αααχ, απολαυση....:143:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Και πότε θα μας έρθει Ανδρέα;
Αχιλλεα, καθως εδωσα μια ημερομηνια που γνωριζω σε εναν απο
εσας νομιζω πως το σωστο ειναι να την δωσω σε ολους.
Αυτο που ξερω λοιπον ειναι 4/11:126:
Τωρα απο εκει και περα...

Reaction score
0

Καλα, δεν σας ταλαιπωρω αλλο.
Η τιμη θα ειναι 450.
Εκτος απο αυτους που διαβαζουν αυτο το νημα βεβαια οι οποιοι
θα πληρωσουν 390:126:
Το δε Base καμια 100στη πιο κατω.

Οι παραγγελιες ηδη επεσαν...
Αντρέα ξέρουμε αν ακολουθήσει εκτός από Base-Prime και το Center 3.0;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Η τιμη θα ειναι 450.

Επεσαν ? έρχομαι να ρίξω την δικιά μου αμέσως!!!!! ( για το Prime βέβαια!!)

Reaction score
0

Η τιμη θα ειναι 450.

Κι εγώ θέλω ένα prime... :136:
Δεν μπορώ να έρθω από εκεί γιατί είμαι λίγο μακριά, οπότε να το κανονίσουμε αλλιώς... :126:

Reaction score
33

Η τιμη θα ειναι 450.

Wi-Fi option θα είναι διαθέσιμο?
Σκληρό δίσκο της επιλογής μας?
2,5'" ή 3,5"?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Wi-Fi option θα είναι διαθέσιμο?
Σκληρό δίσκο της επιλογής μας?
2,5'" ή 3,5"?
1)Στο πεδιο που δωσαμε την παραγγελια δεν υπηρχε ακομα
επιλογη "wi fi"
1)Απο οσο γνωριζω μονο 2,5''

Reaction score
33

1)
1)Απο οσο γνωριζω μονο 2,5''
Εαν μπορέσεις ενόχλησε τους, διότι στα specs:
# Media sources: internal HDD (SATA 3.5"), external HDD (eSATA, USB), external optical drive (eSATA, USB), USB devices (USB fl ash drive, USB card reader, etc), PC and NAS in local network (SMB, NFS, UPnP, HTTP).
Μια ακόμη ερώτηση. Τι κάνει το παρακάτω?
Access to network: browser of network shares (SMB, UPnP), user-defined shortcuts to network shares (SMB, NFS), links to HTTP media streams

Reaction score
0

Καλησπερα. Ειμαι νεος στο site και νεος στο αθλημα των mediaboxes. Διαβαζοντας, προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως μηχανημα χρειαζομαι που να καλυπτει τις αναγκες μου αλλα οπως συμβαινει συνηθως καταληγω σε ενα μηχανημα που καλυπτει περισσοτερες απο τις αναγκες που προκειται ποτε να αποκτησω....

Η αληθεια ειναι οτι το Dune Base 3.0 μου φαινεται καταπληκτικο και για εναν επιπλεον λογο: θα μπορεσω να αξιοποιησω και τον εξωτερικο σκληρο δισκο με e-SATA που ηδη εχω, κατι που δε μπορω να κανω π.χ. με το egreat M34.

Παρ'ολ'αυτα η διαφορα τιμης ειναι μεγάλη και αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο για καποιον που αυτο που κυριως τον ενδιαφερει ειναι να κατεβαζει ταινιες mkv απο το internet και να τις βλεπει χωρις προβληματα, κολληματα, ασυμβατοτητες κλπ.

Πραγματικα θα ηθελα ενα σχολιο απο καποιους με την εμπειρια σας, λαμβανοντας υπ'οψη οτι μεχρι πριν 3 μερες δεν ηξερα καν τι θα πει media player

Θα ηθελα επισης μια πληροφορια σχετικά με το απο που μπορω να αγορασω το μηχανημα της Dune

Ευχαριστω....

Νίκος

Reaction score
1

Κοίτα το dune είναι μια λύση του τύπου όλα σε ένα (πλην hd-dvd βέβαια, το οποίο μας άφησε χρόνους). Αν σ' ενδιαφέρει να έχεις οδηγό δίσκων bluray, τότε το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει ένα πλεονέκτημα που δεν θα το βρεις στα υπόλοιπα nmt. Εγώ είχα το e-great και το πούλησα μόλις πήρα το dune. Επίσης ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του dune είναι ότι παίζει bluray rip είτε σε iso μορφή είτε σε δομή δίσκου bluray κατευθείαν. Κάτι που για να το πετύχεις με τα άλλα nmt θα πρέπει να πας χειροκίνητα στο φάκελο stream και να επιλέξεις το αρχείο m2ts που περιέχει το κύριο θέμα της ταινίας. Όταν η ταινία περιλαμβάνεται σε περισσότερα του ενός m2ts, τότε τη βλέπεις με διακοπές μεταξύ των αρχείων. Για μένα που είναι σημαντικό να έχω όσο το δυνατόν λιγότερα κουτιά στο rack μου, λύσεις τύπου dune είναι μονόδρομος. Ιδίως όταν δεν υστερούν, αλλά μάλλον υπερτερούν, σε θέματα εικόνας και ήχου.
Όσο για την αγορά του dune δες στον ιστοχώρο http://www.projecting-art.com/el.html

Reaction score
0

Η αληθεια ειναι οτι το Dune Base 3.0 μου φαινεται καταπληκτικο και για εναν επιπλεον λογο: θα μπορεσω να αξιοποιησω και τον εξωτερικο σκληρο δισκο με e-SATA που ηδη εχω, κατι που δε μπορω να κανω π.χ. με το egreat M34.
Αυτο το προβλημα λυνεται ευκολα με ενα esata female σε sata male ανταπτορα:
http://estore.circuitassembly.com/products/Female-eSATA-to-Male-SATA-Adapter.html#
http://cgi.ebay.com/eSATA-I-Female-...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a4be6f185
http://www.monoprice.com/products/p...=10226&cs_id=1022603&p_id=3750&seq=1&format=2

Reaction score
0

Ένα και για μένα αγαπητε μου κύριε. (Αν και από βδομάδα θα σου σκάσω από εκεί)

Reaction score
0

Κοίτα το dune είναι μια λύση του τύπου όλα σε ένα (πλην hd-dvd βέβαια, το οποίο μας άφησε χρόνους). Αν σ' ενδιαφέρει να έχεις οδηγό δίσκων bluray, τότε το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει ένα πλεονέκτημα που δεν θα το βρεις στα υπόλοιπα nmt. Εγώ είχα το e-great και το πούλησα μόλις πήρα το dune. Επίσης ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του dune είναι ότι παίζει bluray rip είτε σε iso μορφή είτε σε δομή δίσκου bluray κατευθείαν. Κάτι που για να το πετύχεις με τα άλλα nmt θα πρέπει να πας χειροκίνητα στο φάκελο stream και να επιλέξεις το αρχείο m2ts που περιέχει το κύριο θέμα της ταινίας. Όταν η ταινία περιλαμβάνεται σε περισσότερα του ενός m2ts, τότε τη βλέπεις με διακοπές μεταξύ των αρχείων. Για μένα που είναι σημαντικό να έχω όσο το δυνατόν λιγότερα κουτιά στο rack μου, λύσεις τύπου dune είναι μονόδρομος. Ιδίως όταν δεν υστερούν, αλλά μάλλον υπερτερούν, σε θέματα εικόνας και ήχου.
Όσο για την αγορά του dune δες στον ιστοχώρο http://www.projecting-art.com/el.html
Πού είναι βρε παιδιά; Έχω φάει το site αλλά δε βλέπω που μπορείς να βρεις πληροφορίες -πόσο μάλλον να παραγγέιλεις- το Dune Prime 3.0

Reaction score
0

Ναι και εκεί αναφέρει το "http://www.projecting-art.com" το οποίο έψαξα και δεν βρήκα κάτι σχετικό. Δεν αναφέρει καν την HDI ούτε στους αποκλειστικούς αντιπρόσωπους είτε στους dealers.

Να μου πεις θα μπορούσα να τους πάρω τηλέφωνο αλλά φαντάστηκα ότι θα μπορούσα να βρω πληροφορίες στο site τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000