Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εμένα τώρα...γιατί κάτι μου λέει ότι το Dune 3.0 μάλλον είναι καλύτερο?Είδα ότι υπάρχει και το PH-C200, ποιο είναι καλύτερο? Το νέο DUNE 3.0 ή το PH-C200?
Πολλοι λενε οτι η ανακοινωση της HDI-που μπορεις να δειςΕίδα ότι υπάρχει και το PH-C200, ποιο είναι καλύτερο? Το νέο DUNE 3.0 ή το PH-C200?
Αν εννοείς οτιδήποτε άλλη έξοδο εκτός από HDMI τότε όχι αφού ούτε το coaxial ούτε το SPDIF μπορούν να μεταφέρουν τόση πληροφορία (εκτός από κάτι μαγκιές με τριπλά SPDIF αλλά..).
Οπότε ή θα παίζει από HDMI και φυσικά μέτρια για πολλούς λόγους σε αυτη την τιμή που βγαίνει ή από τις αναλογικές επίσης μέτρια.
:137::138:Επίσης , επειδή στο link παραπάνω αναφέρονται στο Dune 3.0 prime σαν Universal HD player - λέω τώρα εγώ...- μήπως ..μήπως παιζει και DVD-Audio ? Δεν θάταν άσχημα να το μαθαίναμε κι αυτό. Γιατί έτσι το μηχάνημα "πετάει" πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό του....
Απολύτως λογικό. Τι να το κάνουν το USB 3;και κανένα δεν έχει USB 3.0 , παράξενο...
Καποιος ανοιξε στο networkmediatank.com νημα για το Dune 3!, φυσικα του το εκλεισαν αμεσως Ειδικα το Prime που ειναι πιο "ετοιμη" λυση με το ενσωματωμενο bluray drive τους εχει κατσει λιγο στραβα των κινεζων...
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=27853
WOW!:111::111::111:i am normally not to censor or delete anything here, but because HDI made bullshit talking to resellers and also reviewers and made wrong infos public with some special actions, i will close this here and because of that, if i see an other thread related to that Company i for sure will delete this Threads then.
Regards
Werner
Αυτό το "multichannel flac" ....με bold γράμματα το αναφέρει ο τύπος στο forum......Κρυφός πόθος διεθνώς .....Παντως απο τον ανταγωνισμο C-200 και Dune 3.0 εμεις μονο κερδισμενοι μπορουμε να βγουμε. Οι ισραηλινοι εριξαν σχετικα την τιμη στο Dune και σιγουρα τοσο αυτοι οσο και οι κινεζοι θα ξεπατωθουν να δωσουν bugfixes και features...
Καποιος ανοιξε στο networkmediatank.com νημα για το Dune 3!, φυσικα του το εκλεισαν αμεσως :137: Ειδικα το Prime που ειναι πιο "ετοιμη" λυση με το ενσωματωμενο bluray drive τους εχει κατσει λιγο στραβα των κινεζων:138:...
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=27853
Ανδρέα τελικά το Prime θα έχει χώρο και για τις 2 διαστάσεις σκληρών δίσκων?Θα παίρνει εσωτερικά 3,5" ή 2,5" ή και τα 2 το Prime?
Γιωργο το εχουμε ρωτησει ηδη και περιμενω απαντηση...Ανδρέα τελικά το Prime θα έχει χώρο και για τις 2 διαστάσεις σκληρών δίσκων?
Ετσι όπως το έχω καταλαβει εγώ πάντως......:Vs LG BD 390?
Eίναι το Dune ευκολο στην χρήση (γυναίκα) όπως ενα player?
1)ΔΞ/ΔΑ:137:Vs LG BD 390?
Eίναι το Dune ευκολο στην χρήση (γυναίκα) όπως ενα player?
Για αυτο εχουμε απαντηση σιγουρη ?Επιτέλους......Multichannel FLAC.....άρα σημαίνει ότι πρέπει να υποστηρίζει 24/96 και 24/192 στο audio. Για να δούμε....
:431:Εγώ τόχω πάρει απόφαση......και βράζω στο ζουμί μου μέχρι να έρθει ...............Για αυτο εχουμε απαντηση σιγουρη ?
Σ'ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου. Δεν αγχώνομαι ....απλά αναζητώ τις δυνατότητες και όταν δεν τις βρίσκω απογοητεύομαι. Προτιμώ ένα μηχάνημα που να έχει την δυνατότητα λοιπόν για να εξελίξω την κριτική και την αναζήτησή μου σε ψηλότερο επίπεδο...Βρε online μην αγχώνεσε χωρίς λόγο ειδικά για το multichannel flac. Αυτό που θέλω να πω με το "πως θα παίζει" λίγη σημασία έχει, εννοώντας την ποιότητα του, καθώς το πως θα αναπαράγεις πολυκάναλη μουσική εξαρτάται άμεσα και από άλλους κρίκους του συστήματός σου. Για μενα άκου τα πολυκάναλα αρχεία μουσικής σου και μη δίνεις σημασία αν σου αρέσει αυτό που ακούς.
Είναι όμως τεράστια συσζήτηση και το νήμα θα βγεί εκτός θέματος οπότε θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα δικό σου νήμα πάνω στο θέμα.