Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.189
Ρε συ, με γειά σας και χαρά σας το πως διοικείτε το avclub. Εμείς τι φταίμε μου λες που γίναμε μάρτυρες τέτοιας επίθεσης, που μπήκαν μέσα και άρχισαν να ειρωνεύονται και να βρίζουν μέχρι και τις γυναίκες συντονίστριες χωρίς ίχνος ευθιξίας; Μήπως έπρεπε να τιμωρήσουμε κι εμείς τον Πύργα για ότι έκανε στο avclub; Το θέμα μάλιστα αυτό, δεν αναδείχθηκε από τους παροικούντες. Έγινε μεγάλο και τρανό όταν μπήκαν οι δύο υποστηρικτές (των δεν ξέρω κι εγώ ποιούς εννοεί ο Πυργαρούσσης), κι άρχισαν τα ευτράπελα και τις γηπεδικές συμπεριφορές. Αυτό εδώ, εσείς ρε φίλε το κάνατε "θέμα". Πεθαμένο ήταν. Μάλιστα συνεχίστηκε και σε προσωπικό επίπεδο, μεταφέροντας μηνύματα δικά μου στο avclub, και βάζοντας λόγια στο στόμα μου που ΔΕΝ είπα. Λες και εγώ είμαι το AVSite. Τιμή μου ρε παιδιά αλλά κάποιος πρέπει επιτέλους να σας ενημερώσει για το γεγονός ότι δεν αποφασίζω εγώ για όλα εδώ μέσα.Παράλληλα να επισημάνω κάποια πράγματα, και εσείς συνεχίζετε την συζήτησή σας...
1) Δύο μέλη ξεκίνησαν σε άσχετο νήμα να βρίζει ο ένας τον άλλον. Και τα δύο μέλη έλαβαν προειδοποιήσεις και αφού δεν συμμορφώθηκαν έλαβαν από ένα τριήμερο ban ο καθένας για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
Δεν ξέρω κατά πόσο εκφράσεις του τύπου "Της κοντής τσουτσούς της φταίνε οι τρίχες", "Μην σβήσεις τα μηνύματα γιατί θα το μετανοιώσεις" και συστάσεις περι ψυχοφαρμάκων κολλάνε σε ένα νήμα που ασχολείται με την έκθεση, πάντως σίγουρα θεωρούνται ειρωνικά και μπορούν να πυροδοτήσουν flames.
Σαν πολιτική του AvClub κόβουμε αυτά τα μηνύματα. Καλό ή κακό δεν θα το σχολιάσω, είναι ο τρόπος διαχείρισης του forum και σε όποιον δεν αρέσει μπορεί απλά να σταματήσει να γράφει εκεί.
Το να προσπαθεί κάποιος να αλλάξει τον τρόπο διαχειρισης ενός forum είναι τουλάχιστον χαζό από τη στιγμή που έχει αναλλακτικές.
2) Τόσες μέρες που πλακώνεστε στο ξύλο το ban του κυρίου Πυργαρούση έχει λήξει... :135:
3) Είναι κρίμα, ένα τεχνικό forum όπως αυτό να καταλήγει κυτίο παραπόνων. Όποιος μπαίνει σε ένα τέτοιο forum μπαίνει για να διαβάσει κάποια πράγματα σχετικά με το hoby του και όχι κουτσομπολιά και μαλιοτραβήγματα. Και με παραξενεύει το ότι υπάρχει τέτοιο νήμα στην κεντρική σελίδα, πράγμα που σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών ασχολείται πιο πολύ με τα κουτσομπολιά παρά με το χόμπυ τους.
4) Πρακτικά στο θέμα που σβήστηκαν τα μηνύματα συμφωνώ με την άποψη του κ. Πυργαρούση σχετικά με τα ηχεία του Μανώλη, χωρίς όμως να συμφωνώ με τον τρόπο που εκφράστηκε. Τα μηνύματα δεν σβήστηκαν λόγω γνώμης σχετικά με κάτι αλλά λόγω τρόπου έκφρασης. Δεν με απασχολεί αν συμφωνείτε με αυτό ή όχι, είναι θέμα κανόνων που όλοι αποδέχτηκαν κατά την εγγραφή τους και οφείλουν να σέβονται. Αν εδώ είναι πιο χαλαρά τα πράγματα θα συμβούλευα όποιον γουστάρει να μπινελικώνει τους συμμετέχοντες σε μία συζήτηση να γράφει πλέον εδώ. Ίσως να περνάω και εγώ που και που για να ξελαμπικάρω...
5) Δεν είμαι αυτός που έσβησε τα μηνύματα του Γιώργου. Όχι επειδή δεν θα τα έσβηνα, αλλά επειδή απλά πρόλαβε άλλος. Άρα καταλαβαίνετε ότι συμφωνώ απόλυτα με την κίνηση του συνάδελφου που τα έσβησε.
Best Regards
Ένας ακόμη κομπλεξικός
Επιπλέον, δεν κατανοώ την παρέλαση από εδώ διαφόρων "οργάνων" του avclub (ειδικά όταν έρχονται για να δημιουργήσουν φασαρίες ή να αναμοχλεύσουν παλιά πάθη). Φυσικά δεν θα τους αρνηθεί κανείς το δικαίωμα να λένε ότι θέλουν. Θα το ξαναπώ μπας και γίνει κατανοητό. Οι συμπεριφορές όσων μπήκαν για να κάνουν "θέμα" το θέμα, έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Λες και προσπαθείτε διακαώς να δικαιώσετε τον Πυργαρούσση. Άι να δούμε...
...