Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.189
Παράλληλα να επισημάνω κάποια πράγματα, και εσείς συνεχίζετε την συζήτησή σας...
1) Δύο μέλη ξεκίνησαν σε άσχετο νήμα να βρίζει ο ένας τον άλλον. Και τα δύο μέλη έλαβαν προειδοποιήσεις και αφού δεν συμμορφώθηκαν έλαβαν από ένα τριήμερο ban ο καθένας για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
Δεν ξέρω κατά πόσο εκφράσεις του τύπου "Της κοντής τσουτσούς της φταίνε οι τρίχες", "Μην σβήσεις τα μηνύματα γιατί θα το μετανοιώσεις" και συστάσεις περι ψυχοφαρμάκων κολλάνε σε ένα νήμα που ασχολείται με την έκθεση, πάντως σίγουρα θεωρούνται ειρωνικά και μπορούν να πυροδοτήσουν flames.
Σαν πολιτική του AvClub κόβουμε αυτά τα μηνύματα. Καλό ή κακό δεν θα το σχολιάσω, είναι ο τρόπος διαχείρισης του forum και σε όποιον δεν αρέσει μπορεί απλά να σταματήσει να γράφει εκεί.
Το να προσπαθεί κάποιος να αλλάξει τον τρόπο διαχειρισης ενός forum είναι τουλάχιστον χαζό από τη στιγμή που έχει αναλλακτικές.
2) Τόσες μέρες που πλακώνεστε στο ξύλο το ban του κυρίου Πυργαρούση έχει λήξει... :135:
3) Είναι κρίμα, ένα τεχνικό forum όπως αυτό να καταλήγει κυτίο παραπόνων. Όποιος μπαίνει σε ένα τέτοιο forum μπαίνει για να διαβάσει κάποια πράγματα σχετικά με το hoby του και όχι κουτσομπολιά και μαλιοτραβήγματα. Και με παραξενεύει το ότι υπάρχει τέτοιο νήμα στην κεντρική σελίδα, πράγμα που σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών ασχολείται πιο πολύ με τα κουτσομπολιά παρά με το χόμπυ τους.
4) Πρακτικά στο θέμα που σβήστηκαν τα μηνύματα συμφωνώ με την άποψη του κ. Πυργαρούση σχετικά με τα ηχεία του Μανώλη, χωρίς όμως να συμφωνώ με τον τρόπο που εκφράστηκε. Τα μηνύματα δεν σβήστηκαν λόγω γνώμης σχετικά με κάτι αλλά λόγω τρόπου έκφρασης. Δεν με απασχολεί αν συμφωνείτε με αυτό ή όχι, είναι θέμα κανόνων που όλοι αποδέχτηκαν κατά την εγγραφή τους και οφείλουν να σέβονται. Αν εδώ είναι πιο χαλαρά τα πράγματα θα συμβούλευα όποιον γουστάρει να μπινελικώνει τους συμμετέχοντες σε μία συζήτηση να γράφει πλέον εδώ. Ίσως να περνάω και εγώ που και που για να ξελαμπικάρω...
5) Δεν είμαι αυτός που έσβησε τα μηνύματα του Γιώργου. Όχι επειδή δεν θα τα έσβηνα, αλλά επειδή απλά πρόλαβε άλλος. Άρα καταλαβαίνετε ότι συμφωνώ απόλυτα με την κίνηση του συνάδελφου που τα έσβησε.
Best Regards
Ένας ακόμη κομπλεξικός
Ρε συ, με γειά σας και χαρά σας το πως διοικείτε το avclub. Εμείς τι φταίμε μου λες που γίναμε μάρτυρες τέτοιας επίθεσης, που μπήκαν μέσα και άρχισαν να ειρωνεύονται και να βρίζουν μέχρι και τις γυναίκες συντονίστριες χωρίς ίχνος ευθιξίας; Μήπως έπρεπε να τιμωρήσουμε κι εμείς τον Πύργα για ότι έκανε στο avclub; Το θέμα μάλιστα αυτό, δεν αναδείχθηκε από τους παροικούντες. Έγινε μεγάλο και τρανό όταν μπήκαν οι δύο υποστηρικτές (των δεν ξέρω κι εγώ ποιούς εννοεί ο Πυργαρούσσης), κι άρχισαν τα ευτράπελα και τις γηπεδικές συμπεριφορές. Αυτό εδώ, εσείς ρε φίλε το κάνατε "θέμα". Πεθαμένο ήταν. Μάλιστα συνεχίστηκε και σε προσωπικό επίπεδο, μεταφέροντας μηνύματα δικά μου στο avclub, και βάζοντας λόγια στο στόμα μου που ΔΕΝ είπα. Λες και εγώ είμαι το AVSite. Τιμή μου ρε παιδιά αλλά κάποιος πρέπει επιτέλους να σας ενημερώσει για το γεγονός ότι δεν αποφασίζω εγώ για όλα εδώ μέσα.

Επιπλέον, δεν κατανοώ την παρέλαση από εδώ διαφόρων "οργάνων" του avclub (ειδικά όταν έρχονται για να δημιουργήσουν φασαρίες ή να αναμοχλεύσουν παλιά πάθη). Φυσικά δεν θα τους αρνηθεί κανείς το δικαίωμα να λένε ότι θέλουν. Θα το ξαναπώ μπας και γίνει κατανοητό. Οι συμπεριφορές όσων μπήκαν για να κάνουν "θέμα" το θέμα, έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Λες και προσπαθείτε διακαώς να δικαιώσετε τον Πυργαρούσση. Άι να δούμε...

...

Reaction score
0
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Για την τάξη και μόνο, απ την διαχειριστική ομάδα του AVClub αποχώρησα χωρίς ν αφήσω περιθώρια.

Reaction score
23
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Αυτα ειναι δικα σου λογια προς σχηματισμο εντυπωσεων.

Στα δικα μου γραπτα και λογο δεν υπαρχουν.
Είναι γενικό σενάριο που πλανάτε χρόνια τώρα. Δεν αφορούσε το μήνυμα σου.
Χαίρομαι που στα αλλά είμαστε σύμφωνοι…
Βαρέθηκα να κάνουν κάποιοι την τρίχα τριχιά…
Κοντεύουμε να γίνουμε γραφικοί με την συνέχιση αυτού του θέματος. Θυμίζει βαρύγδουπο ανακοινωθέν. Φόνος μοναχικής σκνίπας δι΄ασήμαντο αφορμή. Πενθεί όλοι η Αττική. Πετούσε τόσο ανέμελα και ο παλιοχασάπης την πολτοποίησε με το άψυχο κορμί της γηραιάς γίδας. Κρίμα …

Reaction score
0

Πάντως το θέμα παραμένει...ένα τόπικ καλά κρατεί με βρισιές και ξεκατινιάσματα εκατέρωθεν. Και το λάθος δεν είναι ούτε του avclub ούτε του avsite. Για μένα το λάθος ήταν του κ. Πυργαρούση. Έτυχε μίας συμπεριφοράς στο avclub (δεν κρίνω αν ήταν δίκαιη ή άδικη) και αποφάσισε να εκφράσει τα παραπονά του σε ένα γειτονικό φόρουμ. Είχε πραγματικά νόημα αυτή η κίνηση? Τί σχέση έχει το avsite με το avclub. Άλλος χώρος ο ένας και άλλος ο άλλος. Με διαφορετικούς διαχειριστές το καθένα. Λόγω όμως (από ότι έχω καταλάβει τουλάχιστον) της ιστορίας μεταξύ των δύο site, το θέμα έγινε μία αρένα ξεκατινιάσματος και προσωπικών επιθέσεων από όλους προς όλους. Ούτε συμφωνώ με τα μέλη του avclub που μπήκαν εδώ και δεν είχαν κόσμια συμπεριφορά αλλά ούτε φυσικά και με τα μέλη του avsite που είχαν ανάλογη συμπεριφορά. Θα πρότεινα λοιπόν σιγά σιγά να αρχίσουν όλοι να σέβονται την προσωπικότητα του καθενός παρά την ανωνυμία (σε κάποιοες περιπτώσεις) και ασφάλεια που τους παρέχει το πληκτρολόγιο, να σεβαστούν τους κανόνες του κάθε φόρουμ και να λύνουν τις διαφορές τους εκεί που πρέπει και κυρίως στο χώρο που πρέπει.
Αυτά από μένα και καλή...συνέχεια γιατί δεν βλέπω να εκτονώνεται γρήγορα το θέμα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Μετα απο τουλαχιστον10000 χ 3 παρουσιες και στα 2 φορουμ, ενα θα πω.Ολα αυτα θα ειχαν γινει τροφη για την γομολαστιχα καπου αλλου.Και κατι ακομα η φαγωμαρα ειναι στο αιμα μας.Οταν την ξορκισμουμε θα παμε μπροστα , οσο εμεις εχουμε δικιο και οι αλλοι αδικο θα συνεχιζουμε ετσι.Κριμα η φαγωμαρα να μας κατατρωει.τιποτα αλλο:121:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Για ενημέρωση σας, έχει πέσει το "τοίχος του Βερολίνου"... :126:

Reaction score
0

Πάντως το θέμα παραμένει...ένα τόπικ καλά κρατεί με βρισιές και ξεκατινιάσματα εκατέρωθεν. Και το λάθος δεν είναι ούτε του avclub ούτε του avsite. Για μένα το λάθος ήταν του κ. Πυργαρούση. Έτυχε μίας συμπεριφοράς στο avclub (δεν κρίνω αν ήταν δίκαιη ή άδικη) και αποφάσισε να εκφράσει τα παραπονά του σε ένα γειτονικό φόρουμ. Είχε πραγματικά νόημα αυτή η κίνηση? Τί σχέση έχει το avsite με το avclub. Άλλος χώρος ο ένας και άλλος ο άλλος. Με διαφορετικούς διαχειριστές το καθένα. Λόγω όμως (από ότι έχω καταλάβει τουλάχιστον) της ιστορίας μεταξύ των δύο site, το θέμα έγινε μία αρένα ξεκατινιάσματος και προσωπικών επιθέσεων από όλους προς όλους. Ούτε συμφωνώ με τα μέλη του avclub που μπήκαν εδώ και δεν είχαν κόσμια συμπεριφορά αλλά ούτε φυσικά και με τα μέλη του avsite που είχαν ανάλογη συμπεριφορά. Θα πρότεινα λοιπόν σιγά σιγά να αρχίσουν όλοι να σέβονται την προσωπικότητα του καθενός παρά την ανωνυμία (σε κάποιοες περιπτώσεις) και ασφάλεια που τους παρέχει το πληκτρολόγιο, να σεβαστούν τους κανόνες του κάθε φόρουμ και να λύνουν τις διαφορές τους εκεί που πρέπει και κυρίως στο χώρο που πρέπει.
Αυτά από μένα και καλή...συνέχεια γιατί δεν βλέπω να εκτονώνεται γρήγορα το θέμα
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω σε ολα!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.514
Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Εμένα δε με νοιάζει ποιος έχει δίκιο, αρκεί να μην είναι αριστερός! :142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Εμένα δε με νοιάζει ποιος έχει δίκιο, αρκεί να μην είναι αριστερός! :142:
Εσύ δεν θα μπείς στο μεσαίο κόμμα που φτιάχνω, γιατί θα μου διώξεις τους κεντροδεξιούς... :143:

Reaction score
5

Συνελόντι ειπείν, είναι προς το συμφέρον του AVClub να αλλάξει διαχειριστική ομάδα εκ θεμελίων, κι αυτό είναι θέμα κοινού νοός και συνειδητής επιλογής, κι όχι επειδή το λέει ο Κόγιας ή ο οποιοσδήποτε Κόγιας. Αν θέλουν οι του σωματείου να το καταλάβουν, ας το καταλάβουν. Αλλά τί λέω τώρα! Και στο σωματείο και στη διαχειριστική ομάδα του AVClub, οι ίδιοι είναι...
Eιναι πραγματι ενδιαφερον πως κοπτεστε για την συνθεση της Διαχειριστικης ομαδας οπως και για την συνθεση του Σωματειου του AVclub και του ιδιοκτησιακου του καθεστωτος.

Θυμαμαι οτι το ιδιο ενδιαφερον δειχνατε σε ποστ σας στο AVclub πριν συσταθει το Σωματειο και διαρρηγνύατε τα ιματια σας οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ σωματειο και οτι η πιατσα βοουσε οτι το φορουμ ανηκει στους κυριους Οικονομου-Σωτηροπουλο.

Φυσικα οταν το Σωματειο εξαγγελθηκε δεν βγηκατε να ζητησετε συγνωμη για τις συκοφαντιες που δημοσια εκτοξευατε.
Στην επανω επισημανση βλεπω οτι ποιεις την νησσαν..

Και το πρόβλημά τους και βασική διαφορά μας ξέρεις ποιο είναι; Ότι στο AVSite υπήρχε κατασκευαστής και συγχρόνως διαχειριστής που έπαψε να είναι διαχειριστής, επειδή έφυγε από τη ζωή. Στο AVClub υπήρχε διαχειριστής εξαίρετος, αξιοπρεπής άνθρωπος επιπέδου, όχι κανένα τυχαίο τσόλι, που παραιτήθηκε επειδή έγινε κατασκευαστής, και δεν βρέθηκε ούτε ένας να του πει από μέσα "κάτσε εδώ ρε Μανώλη, πού πας, εμείς σε θέλουμε". Όστις θέλει νοείν, νοείτω.

Για την τάξη και μόνο, απ την διαχειριστική ομάδα του AVClub αποχώρησα χωρίς ν αφήσω περιθώρια.

Για την νεα αυτη προσπαθεια συκοφαντιας θα απαντησετε κε Κογια η αστο κι αυτο να ξεχαστει οπως τα ψεματα που ελεγες παλιοτερα για το ιδιοκτησιακο καθεστως του Avclub?

υγ

Για την ακριβεια ο Μανωλης (Morfeas) δεν ειναι πλεον διαχειριστης του ΑVclub κατοπιν δικης του επιθυμιας αλλα ειναι μελος του Σωματειου (και ιδρυτικο του μελος) .

Reaction score
0
Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Δεν είχα σκοπό να τοποθετηθώ για τη διαμάχη σας με το άλλο site.
Διαβάζοντας όμως διαπίστωσα πόσο χαμηλά έπεσαν μερικοί από σας σε επίπεδο με τα ανόητα video που ανεβάσατε και με άλλες δήθεν κοροϊδίες που δεν ταιριάζουν όχι σε Διαχειριστή ενός σοβαρού φόρουμ, αλλά ούτε στα Προνήπια.
Κρίμα που είχα επιλέξει τη πλευρά σας να ενημερώνομαι.

Όλα τα παραπάνω ως ουδέτερος (ή μάλλον ως μέλος σας που δεν σεβαστήκατε συμπεριφερόμενοι ως χαύνοι).

Κάθε σελίδα και μια επιβεβαίωση για όσα είπα χτες.
Τελικά δεν ήταν τυχαίο που η παρουσία του avsite στην Έκθεση ήταν αποδυναμωμένη σε σχέση με τη γειτονιά... Ίσως να μην το είχα σκεφτεί ποτέ, αλλά κάποια στιγμή τα πάντα αποκαλύπτονται και τακτοποιούνται.

συνεχίστε έτσι, πάω απέναντι που δεν υπάρχει το παραμικρό οικονομικό όφελος.
εδώ είναι τίγκα στα ΤΣΙΡΑΚΙΑ.:138:

Reaction score
5

Ε μονο αυτο ?

Και η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ και ολα τα "ωραια" καποτε τελειωνουν....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Για σκέψου να κέρδιζε το ΚΚΕ τότε ε? τι ωραία θα ήταν... :142:

Στα γράφω επειδή σε τρώει ο κώλος σου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.189

Για την ακριβεια ο Μανωλης (Morfeas) δεν ειναι πλεον διαχειριστης του ΑVclub κατοπιν δικης του επιθυμιας αλλα ειναι μελος του Σωματειου (και ιδρυτικο του μελος) .
Μπαίνοντας στην δική σου λογική λοιπόν, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Πως γίνεται σε ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο να ανήκει σε επαγγελματίες του χώρου; Έχετε και άλλους επαγγελματίες στο σωματείο; Ποιούς; Είχα μείνει με την αίσθηση ότι δεν επιτρεπόταν η είσοδός τους στο σωματείο για λόγους... δεν ξέρω, έτσι του κατέβηκε κάποιου.

Προφανώς ποσώς με ενδιαφέρει, αλλά το σημειώνω για να σου δείξω πόσο μπάζει η σημαία που σηκώνετε μερικοί για το φόρουμ του επαγγελματία Καφάτου, (ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν είναι επιχειρηματίας ή κατασκευαστής, αλλά υπάλληλος). :605:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.189
Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

εδώ είναι τίγκα στα ΤΣΙΡΑΚΙΑ.:138:
Καλώς το ανώνυμο σκουπίδι και πάλι. Καλά, ούτε ένας από την γνωστή κλίκα δεν έχει δουλειά να κάνει στη ζωή του; :114::114:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ρε πως το 'λεγε ο Χάρρυ Κλύνν

"εμπρός σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, με rolex στα χέρια και γούνες στους ώμους..."

Reaction score
0
Πραγματικά είναι λυπητερό να διαβάζω τέτοιες αντιπαραθέσεις απο ανθρώπους που "υποτίθεται" αγαπάνε τον πολιτισμό, απο την στιγμή που τους συναντάω φυσικά εδώ μέσα και όχι στο skyladiko.gr. Anyway πραγματικά δεν έχει καμμία σχέση εαν είσαι εδώ ή εκεί, έχει σημασία τον λόγο για τον οποίο είσαι και απο οτι βλέπω κάποιοι πραγματικά μεταφέρουν την καθημερινή άσχημη πραγματικότητα τους και στο Internet γιατι πολλη απλά δεν μπορούν να την αποφύγουν ή να την αποβάλουν. Ευχαριστώ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.177
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Αυτο πρεπει να το αξιωσετε απο τον συντονιστη σας Κο Κογια που εχει προβλημα με το ιδιοκτησιακο καθεστως του AVclub.

Γιατι αραγε?

Ακομα δεν απαντησε σε οσα του καταμαρτυρω.....

Καλα φτανουν οι τεμεναδες.

Δεν απαξιωσε κανεις τον Κο Καφατο.

Τονισαμε την διαφορετικοτητα μας την οποια ο Κος Κογιας απαξιωνει με τις τοποθετησεις του εναντι του Σωματειου του AVclub.

Ειναι δυο διαφορετικοι δρομοι.

Το ποιος ειναι καλυτερος η αποδοτικοτερος (ως προς το χομπυ οχι ως προς τα κερδη) θα το δειξει το μελλον.

Εγω ευχομαι σε ολους το καλυτερο παντως.
Απαξιώνω εγώ τη διαφορετικότητά σας; Διαφορετικότητα το λέμε τώρα; Αμ δεν είδες τίποτα. Τώρα θα δεις απαξίωση! Λοιπόν άκου!

Όταν ο Καφάτος αποχώρησε από το avforum, το οποίον ο ίδιος είχε ιδρύσει, μου πρότεινε να τον ακολουθήσω, αλλά δεν το έκανα και παρέμεινα εκεί γενικός διαχειριστής, διότι έκρινα πως έτσι έπρεπε. Όταν μετά από κάποιους μήνες παραιτήθηκα από το avforum, αναγκασμένος γαρ, μιας κι αυτός που το είχε πλέον στα χέρια του ήθελε να το κάνει σαν τα μούτρα του - και το έκανε!- ήρθα και γράφτηκα στο AVSite, ο πρώτος που με καλωσόρισε ήταν ο Καφάτος και ο πρώτος που μου έδειξε τα δόντια του, μιας και προερχόμουν από το -και καλά ντεμέκ- αντίπαλο avforum, ήταν - ποιος λες; - ο Τσαρουχάς! Για να δεις δηλαδή πόσο υποτακτικός είναι του Καφάτου.

Σήμερα, μετά από τέσσερα χρόνια, είμαι ο πρώτος που έχει πει δημοσίως, πως αν φύγουν από το AVSite ο Τσαρουχάς κι ο zoglair, θα φύγω κι εγώ μαζί. Με τον Τσαρουχά ταιριάζουν πολύ τα χνώτα μας, θα μπορούσε να είναι αδερφός μου. Τον zoglair ούτε σε φωτογραφία δεν τον έχω δει, κι έχουμε σκοτωθεί επανειλημμένως στην κρυφή κατηγορία των συντονιστών, για διαφόρους λόγους. Γιατί; Του Καφάτου του τα έχω ψάλλει επανειλημμένως, τόσο που αν ήταν σαν το δικό σας δερβέναγα, θα με είχε διώξει από το AVSite εκατό φορές. Αλλά ξέρεις τι μου λέει; “Όχι σε μένα, στο zoglair. Τεχνικό το ζήτημα; Στο zoglair! Άλλο ζήτημα; Στον Ακρατόπουλο. Λείπει ο Ακρατόπουλος; Στον Τσαρουχά”.

Τι εννοώ; To σωματείο που φτιάξατε, καλά κάνατε και το φτιάξατε, μπράβο σας, να το χαίρεστε, και να γράφετε και στη side bar και την ιδιότητά σας, να χαίρεστε τα αστέρια σας και τα χρυσά κορδόνια σας σε εφταπλή σειρά, αλλά το σωματείο σας είναι μια ιδιωτική λέσχη και τίποτε παραπάνω. Το AVClub όμως, ανεξαρτήτως εάν αυτό ανήκει στην ιδιωτική λέσχη σας, είναι ένα δημόσιο βήμα, ορατό στο Πανελλήνιο, είτε σας αρέσει είτε δε σας αρέσει. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, τουλάχιστον εγώ προσωπικά, και θα σας διαβάζω, και με ενοχλεί ο τρόπος που το διαχειρίζεστε, και θα σας "τη λέω", εδώ που το φτάσατε. Εκεί μέσα στο σωματείο σας, πρέπει να κάνετε την υπέρβαση και να τελειώνετε μια και καλή μ’ αυτούς τους κομπλεξικούς που απαξιώνουν το δημόσιο βήμα που έχετε φτιάξει, μ’ αυτή τη γάγγραινα. Γιατί μετά τη γάγγραινα έρχονται οι αράχνες. Δες εδώ αράχνες, κι εδώ. Έτσι θα καταντήσετε.

Και, για να μη λέτε πως κάνω στείρα κριτική, κάνω δημοσίως μια πρόταση. Μέσα στο AVClub υπάρχει συντονιστής που μπροστά του οι κομπλεξικοί σας δεν είναι άξιοι ούτε για το μικρό του δαχτυλάκι. Είχα προ πολλού καιρού την ιδέα να του κάνω μια κρούση να έρθει στο AVSite, αλλ’ απ ό,τι έμαθα υπάρχει ένα κώλυμμα, και δεν τον ενόχλησα τον άνθρωπο. Μαζευτείτε λοιπόν στο σωματείο σας, πλακωθείτε, βριστείτε, και κάντε την υπέρβαση και εμπιστευθείτε και αναθέστε τη γενική διαχείριση του AVClub στον Βλάση. Στην ανάγκη, παρακαλέστε τον. Δεν μπορεί μόνος του; Να έχει και τον Παναγιωτίδη μαζί. Ο ένας να αναπληρώνει τον άλλο. Και όχι μόνον αυτό. Να του ζητήσετε να εκθεμελιώσει τη διαχειριστική ομάδα και να διαλέξει ανθρώπους που να έχουν το πνευματικό επίπεδο και την καλλιέργεια και τις γνώσεις και την παιδεία που απαιτούνται. Εν λευκώ! Χωρίς γιατί! Αυτός μένει, εκείνος φεύγει, ο άλλος έρχεται. Χωρίς προσωπικές γνωριμίες και τα τοιαύτα. Το σωματείο κρατήστε το για σας. Το φόρουμ, όμως, είναι ένα δημόσιο βήμα, όπου συμμετέχουν άγνωστοι, απομακρυσμένοι, και οι οποίοι στο κάτω της γραφής δε δίνουν δυάρα για το σωματείο σας. Άλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο. Διαφορετικά, το πράγμα δεν τραβάει, κι αυτό είναι Ηλίου φαεινότερον. Δεν μπορούν οι άνθρωποι, δεν τους φτάνει το μυαλό, δεν έχουν την παιδεία, δεν τους αφήνει το κόμπλεξ τους, πώς το λένε.

Εδώ στο AVSite, σας το λέω στα ίσια, στην κρυφή κατηγορία, εγώ προσωπικά, αμόρφωτους σας ανεβάζω, κομπλεξικούς σας κατεβάζω. Φανταστείτε το déjà vu που μου ήρθε όταν άνοιξε ο Πύργας αυτό το θέμα. Και μη μου πείτε ότι πλήρωσα εγώ τον Πύργα να διαμαρτύρεται δημοσίως. Ούτε όλους τους άλλους που σας έβγαλαν τα άπλυτα στη φόρα, ειδικά μ’ αυτό το γερο-λαδάδικο γυφτιλίκι με τα μηνύματα και τις αγγελίες. Είναι η μόνη εφαρμόσιμη λύση που έχετε, μπας και αυτό το φόρουμ γίνει κάποια μέρα ένας χώρος, όπου κάποιος θα γράφει ένα μήνυμα χωρίς να του έρχεται κόμπος στο λαιμό. Μέσα στο ιδιωτικό σωματείο σας σκοτωθείτε μεταξύ σας, κάντε ό,τι θέλετε. Στο φόρουμ όμως χρειάζονται μόνον άτομα που να έχουν διακεκριμένες ικανότητες και υψηλό πνευματικό επίπεδο. Γιατί, η χειρότερη πλευρά ενός ατόμου έρχεται στην επιφάνεια όταν του δώσεις εξουσία.

Έξω οι κομπλεξικοί από το AVClub! Όλοι τους! Έξω! Τώρα!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Από 3 άτομα εδώ στο AVSite έχει ανοιχθεί θέμα:

ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΠΕΣΕ

Η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως (και παιδείας)

Reaction score
0

Από 3 άτομα εδώ στο AVSite έχει ανοιχθεί θέμα:

ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΠΕΣΕ

Η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως (και παιδείας)

Τα συγχαρίκια μου στους προγόνους σου εσένα, τελευταίε...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.540
Members
38.339
Νεότερο μέλος
Blueworld