Δυστυχώς τα έχασα αυτά.View attachment 309531
15€, ευχαριστώ
Έσκασα μάλλον σε διάστημα που δεν έπαιζε κάτι για κάποιο λόγο? Δε ξέρω. Αλλά τα έχασα δυστυχώς.
Αλλιώς από ο,τι διαβάζω, θα τα θυμόμουν...
εξού και ζήτησα φωτός.
Δυστυχώς τα έχασα αυτά.View attachment 309531
15€, ευχαριστώ
Βασικά έπαιζαν τα Franco Serblin.Δυστυχώς τα έχασα αυτά.
Έσκασα μάλλον σε διάστημα που δεν έπαιζε κάτι για κάποιο λόγο? Δε ξέρω. Αλλά τα έχασα δυστυχώς.
Αλλιώς από ο,τι διαβάζω, θα τα θυμόμουν...
εξού και ζήτησα φωτός.
Τι εννοείς; ήσουν εκεί; αμάν με τα σχόλια εξ' αποστάσεως, αηδία καταντήσατε κάποιοι.Βασικά έπαιζαν το πουλί τους
Που να πας και στο Bolivar όταν δε λειτουργούν τα POS γιατί "έχει πέσει το σύστημα", να δεις τιμές...ασχετο-σχετικο με την εκθεση ....στο καφε του ξενοδοχειου 2 φρεντο και ενα εσπρεσσακι ...μονο 12.5 ευρω
Αμάν με την μυξοπαρθένα ρε συ.Τι εννοείς; ήσουν εκεί; αμάν με τα σχόλια εξ' αποστάσεως, αηδία καταντήσατε κάποιοι.
πφφφ εμένα με κάνουν 15 χρόνια νεότερη...... χτες με ρωτησε μια φιλη μου, την ηλικια μου, με εκανε 4 χρονια μικροτερο..
-πιο πολυ φιλη μου-
Πήρε ο αδερφός μου. Χάλια λέει, δεν πινόταν ο espresso.ασχετο-σχετικο με την εκθεση ....στο καφε του ξενοδοχειου 2 φρεντο και ενα εσπρεσσακι ...μονο 12.5 ευρω
Παθητικό εισόδημα με επιχείρηση διασκέδασης δεν συνδυάζεταιΕγώ με αυτά τα λεφτά θα εστηνα μια clubbαρα με υπέροχα line array και θα είχα και παθητικό εισόδημα να πάρω ένα παραπάνω απο decent συστηματακι με 15-20K για το σπίτι.
MoFi SourcePoint 10 Speaker Review (erinsaudiocorner.com)Λοιπόν, το mofi μου άρεσε. Είχε πολύ αναλογικό ήχο, με το σύστημα που έπαιζε. Τελείως διαφορετικός ηχος από άλλα ομοαξονικά που ξέρουμε, π.χ. κεφ.
Μακάρι να παίζν έτσι και τα genelec the ones.
Όλα γίνονται αγαπητέ, τρόποι υπάρχουν, καταλαβαίνω ομως τον γενικό συνειρμό.Παθητικό εισόδημα με επιχείρηση διασκέδασης δεν συνδυάζεται
Αυτό είναι πρόβλημα σε όλες τις σχετικές εκθέσεις.Πόσο έχει το μεγάλο;
Πάντως αυτό που έλειπε από την έκθεση είναι οι συνθέσεις προσιτού κόστους.
Όταν κάθε κομμάτι της ξεκινά από τα 6, 7 χιλιάρικα, νομίζω ότι πολύ λίγοι θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν πραγματικά .
Για το μάτι, για την εμπειρία όλα καλά, μέχρι εκεί όμως...
Ανάλογα με ποια Genelec το συγκρίνει κανείς.Λοιπόν, το mofi μου άρεσε. Είχε πολύ αναλογικό ήχο, με το σύστημα που έπαιζε. Τελείως διαφορετικός ηχος από άλλα ομοαξονικά που ξέρουμε, π.χ. κεφ.
Μακάρι να παίζαν έτσι και τα genelec the ones.