- Reaction score
- 103.095
Ενώ τώρα ακούνε!Να ανέβουν και άλλο οι εντάσεις... θα κουφαθουν στο τελος![]()
![]()
![Roflmao :roflmao: :roflmao:](/forum/images/smilies/basic/roflmao.png)
Ενώ τώρα ακούνε!Να ανέβουν και άλλο οι εντάσεις... θα κουφαθουν στο τελος![]()
![]()
Πόσο δίκιο έχει το ραμολιμεντο ο abcdΕίσαι τυχερός Κωστάκη που μένουν Αθήνα ο Κεφάλας και ο ΜΗ!![]()
Σε αντίθετη περίπτωση θα είχαμε παραμείνει στα Sony καί στα B&W φορεβα ...
Mακάρι να είχες μείνει στα sony. Τώρα τα b&w είναι γνωστά χρέπια.Πόσο δίκιο έχει το ραμολιμεντο ο abcd
Αλλά απέχουμε κάτι ...
Σε αντίθετη περίπτωση θα είχαμε παραμείνει στα Sony καί στα B&W φορεβα ...
Δε λες που δε γράφει πια και είμαστε εμείς ήσυχοι!Αφήστε ήσυχο τον ΜΗ.
Όχι βέβαια, αλλά καλύτερα από σένα κι ας είσαι πιλότος!Γιατί ρε κουφάλογο εσύ ακούς?
@ abcd
Αν ακούς 17 εγώ θα γίνω πιλότος F-35!Εγω ακούω από 20 έως 17κ
........δεν ξέρω τι ακούω αλλά ξέρω τι θέλω !!!!!!!!!!!!!....πιλότος στα F35......ΚαληΗμερα απο την Σαλονικα.Αν ακούς 17 εγώ θα γίνω πιλότος F-35!
Όσον αφορά τα σαμπ:Η δική μου απορία είναι μόνο για ποιο λόγο δεν πήρες 4 ίδια σαμπς της neumann και επίσης γιατί επέλεξες ως δορυφόρους τα 310 και όχι ας πούμε τα 120 της neumann, άλλωστε με 4 σαμπς το μπάσο βγαίνει, δηλαδη 4 σαμπς με μικρότερους δορυφόρους.
Δεν εξέθεσες το πλέον κρίσιμο στοιχείο σε τέτοια κατασκευή.Την παράμετρο του group delay:Υπάρχει ζωή και με ένα σαμπ. Μην αγχώνεστε. Αλλά, όχι με όποιο κι όποιο, με αυτό.
Αγχωθείτε τώρα.
ΥΓ. Το ανωτέρω σαμπ, δίνει ολικές παραμορφώσεις κάτω από 1%, μετρημένες σε στάθμη 105 ντεσιμπέλ...
View attachment 138641
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέραν της πλάκας πάντως, αυτό το σαμπ δείχνει να έχει τις καλύτερες μετρήσεις εβερ.
Το τερμάτισαν....
Ένα τέτοιο εντοιχισμένο, κι έχεις μπάσο αναφοράς, ανεξαρτήτως στάθμης και αριθμού δορυφόρων..
Άπειρο ρισπεκτ για το θηρίο των 150 κιλών της μεγάλης τζενελεκ...
Καταλαβαίνω τον καημό σου, και προσυπογράφω.Και οπως εχω ξαναγραψει, σχωρεμενο το σωστα σχεδιασμενο bass reflex σε σαμπ. Σε δορυφορους ειναι ...ασυγχωρητο ;-) Αμην, αδερφια.