Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.638
Βάλε 5..Δημητρη να βαλω ενα μουσικον τεμαχιον απ αυτα που αρεσουν στον ντοκτορα;;
Βάλε 5..Δημητρη να βαλω ενα μουσικον τεμαχιον απ αυτα που αρεσουν στον ντοκτορα;;
Αυτό έχει μόνο δεξιά στροφή.SCHURTER Connector IEC C13 angled Ø8mm - Audiophonics
connector iec c13 schurter 4785 3x2.5mm² rohs elbowwww.audiophonics.fr
Αυτά είναι μετατροπείς, δεν πρόκειται για βύσμα που βιδώνεις καλώδιο..
Αυτός μου θυμίζει εμένα πριν κάτι μήνες όταν καθάριζα την αποθήκη. Ότι καλώδιο υπήρχε το είχα .Νταξ' δεν είσαι μόνος..
Μα ειναι ροδίου.Ρε πας καλά και σύ? 89e το γαμωβύσμα?
Τι πίνετε ρε γμτ ?
Και μετά σου φταίνε τα παλιά , πάσης φύσεως.
Μπράβο βρε, τα βρήκες τα βύσματα αυτά σκέτα. Ωραία μου φαίνονται, με βιδακια, μια χαρά.IEC-LOCK IEC MAINS CONNECTOR C13 type, female, cable, locking, horizontal left/right, rewireable
42-3640 | IEC-LOCK IEC 60320 (CEE22) AC MAINS POWER CONNECTORS | These patented design, IEC 60320 connectors have an internal locking mechanism which mates with and locks to any male C14 (inlet), to provide a simple way of securing a power cable to any electrical…www.canford.co.uk
Αυτά είναι μετατροπείς, δεν πρόκειται για βύσμα που βιδώνεις καλώδιο..
Είδα αυτά που έβαλες νόμιζα ήθελες και τέτοια ανταπτοράκια ,της audioquest είναι τα εχω πολύ καλό το υλικό που έχουν όχι το ξερό πλαστικό των φτηνών.View attachment 193315
View attachment 193316
Στα εδώ ηλεκτρονικά έχει άθλια βύσματα, εντελώς της πλάκας.
Για δώστε κάνα λινκ..
Ασ’τονε ρε μαστορα, το πηρε το καρουλι τωρα.Τι να το κάνεις το 2,5 χιλ καλώδιο ρε μάστορα?
Πόσο καίνε τα βρωμοηχεία σου? τραβάνε 2-3Α ρεύμα?
Ασε μας τώρα.
είναι για ...ψυχολογικούς λόγους βρε... για να πει μέσα του "από δω τελειώσαμε, δεν ξανασχολούμαι"!!!Τι να το κάνεις το 2,5 χιλ καλώδιο ρε μάστορα?
Πόσο καίνε τα βρωμοηχεία σου? τραβάνε 2-3Α ρεύμα?
Ασε μας τώρα.
13 δορυφόροι , με τους δυο νέους , 4 σαμπς ,trinov, προβόλι , καμιά πηγή , δεν θυμάμαι κάτι άλλο.Ασ’τονε ρε μαστορα, το πηρε το καρουλι τωρα.
Τι θα το κανει το καλωδιο?
Και δεν μπορουμε και να του πουμε να παει να το τεντωσει στην αυλη, να απλωνει τη μπουγαδα.
Εχει στεγνωτηριο λεει.
Ασ’τον να φαει τα δαχτυλα του να τσακιζει το 2,5αρι στα γωνιακα βυσματα.
Ποσα βυσματα Κωστα? Για πες νουμερο