Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.000
Τα "σοβαρα" clubs όταν παίζουν πολύ δυνατά και κουδουνιζουν τα αυτιά σου σε πόσα dB παιζουν; Μετά από πολύ ώρα επανέρχεται η ακοη.
Συνήθως στα "hot spots" έχουμε 100db+ ( με αρκετά να παίζουν μέχρι και 110db ) [ όλα αυτά παράνομα, αλλά ποιός ελέγχει και τι κάνει για αυτό ? ].

Δεν θες να μάθεις...
Όπως επίσης, επανέρχεται η ακοή λες.
Δυστυχώς όχι ακριβώς έτσι.
Κάθε φορά που εκτίθεσαι σε ήχους εντάσεων άνω αυτών που αντέχουν τα αυτιά σου ( έχουμε ο καθένας μια μικρή διαφορά στα όρια ανοχής, αλλά υπάρχει ξεκάθαρα μέσος όρος με επιστημονικές έρευνες ιατρών, θα βρείς αρκετό ύλικο, noise induced hearing loss - google it ) πεθαίνουν και μερικές τριχούλες που έχουμε στο μέσα αυτί... σιγά σιγά αν είσαι τύπος που πάει πρώτες σειρές σε συναυλίες metal συχνά πυκνά 1% κάθε φορά π.χ. ζημιά, γερνάς το αυτί πιο γρήγορα, φτάνεις νωρίτερα σε προβληματική ακοή.

Ακόμα και τα 100db continuous για πάνω από 15 λεπτά κάνουν ζημιά ( η οποία δεν γίνεται να επανέλθει, if they die, they die ).

Reaction score
30.452
υπαλληλος μου - τον πληρωνω να γελαμε λιγο ...
(κανει δουλιτσα ομως ε ?)
:biggrin:
Τον πληρώνεις που τον πληρώνεις.. Δεν τον στέλνεις και μέχρι το ταχυδρομείο, να δει μήπως έφτασε η..... :whistling:

Reaction score
15.466
Τον πληρώνεις που τον πληρώνεις.. Δεν τον στέλνεις και μέχρι το ταχυδρομείο, να δει μήπως έφτασε η..... :whistling:
πολυ επιτυχημενο ιμοσιον
:drinks:

υ.γ.
τελικα ο ιποτης τσι δεκαρας εκαβαλικεβε μουλαρι για γαϊδαρο ?

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.458
Τα "σοβαρα" clubs όταν παίζουν πολύ δυνατά και κουδουνιζουν τα αυτιά σου σε πόσα dB παιζουν; Μετά από πολύ ώρα επανέρχεται η ακοη.
Σχετικά με τα όρια, απώλεια ακοής κ.α.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.612
Παντως ,κατι ασχετο τωρα, σορρυ κιολας, επειδη παρατηρω τα ιδια και τα ιδια απο καποιο ισως παρεακι, να προτεινω αν θελετε , ν ανοιξετε καποιο θεμα και να γραφετε εκει και υποσχομαι κι εγω κι ολοι ακομα, πως δε μπει κανενας, δε θα πει τιποτα, κιχ, δε θα αμφισβητησει, δε θα ρωτησει, δε θα αμφιβαλλει, τιποτα, κιχ!

αρκει να το πειτε,ευκολο ειναι ρε σεις !

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.522
Παντως ,κατι ασχετο τωρα, σορρυ κιολας, επειδη παρατηρω τα ιδια και τα ιδια απο καποιο ισως παρεακι, να προτεινω αν θελετε , ν ανοιξετε καποιο θεμα και να γραφετε εκει και υποσχομαι κι εγω κι ολοι ακομα, πως δε μπει κανενας, δε θα πει τιποτα, κιχ, δε θα αμφισβητησει, δε θα ρωτησει, δε θα αμφιβαλλει, τιποτα, κιχ!

Αυτό αλλιώς λέγεται "κοινοποίηση pm"... :roflmao:

Reaction score
890

Με το χαμένο στο δάπεδο χαμηλό λόγω τριχόπτωσης ΕΓΏ, τι να κάνω; Πως την παλεύετε όλοι εσείς οι υπόλοιποι φαλακροί; Ποτέ επιτέλους θα μάθω αν τα ηχεία μου παίζουν κάτω από τα 08,56hz σε στάθμες ρήξης τυμπάνου;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.612
Με το χαμένο στο δάπεδο χαμηλό λόγω τριχόπτωσης ΕΓΏ, τι να κάνω; Πως την παλεύετε όλοι εσείς οι υπόλοιποι φαλακροί; Ποτέ επιτέλους θα μάθω αν τα ηχεία μου παίζουν κάτω από τα 08,56hz σε στάθμες ρήξης τυμπάνου;
παψε, αν θες, ανοιξε κι εσυ ενα θεμα, κι αν το ζητησεις δε θα ενοχλησω ποτε! κι ελπιζω κανενας, αρκει να το πεις! γραψε οτι θες.!

,

(γραψε ρε παιδι μου τη γνωμη σου, την αποψη σου, τα δικα σου, τη δικη σου αληθεια και τετοια.)

Reaction score
890
παψε, αν θες, ανοιξε κι εσυ ενα θεμα, κι αν το ζητησεις δε θα ενοχλησω ποτε! κι ελπιζω κανενας, αρκει να το πεις! γραψε οτι θες.!

,

(γραψε ρε παιδι μου τη γνωμη σου, την αποψη σου, τα δικα σου, τη δικη σου αληθεια και τετοια.)
Μα... Μα τόσο φαλακρός και τόσο άκαρδος; Περίμενα περισσότερα από έναν ομοιοπαθή... Τεσπα... 🤣😂

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.556
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM