Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.700
Αλλονών τους βγάζεις την ψυχή ·βλ. Μελλιδη) και σε άλλους αφήνεις το ... ελεύθερο
:drinks:
Mε ένα λ παρακαλώ. :D
[DOUBLEPOST=1544294737][/DOUBLEPOST]
Εδειξα και γω, τις αλλες που λες οτι ειναι ........ " πιο απλες " και μου πρότειναν κατι ακομα "πο απλο " ................Αυτες...................
View attachment 112287 View attachment 112288
Ωραίες είναι και εύκολες!
Μπορώ να τις κάνω και τηλεχειριζόμενες. :D

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Ένα ...φτηνό. :p

Επιλογή ζαπάντη θα είναι, το άφησα ελεύθερο το θέμα. Στείλε κουλούρα καλώδιο του είπα, μογκάμι μου είπε, οκ του είπα, μετά μιλούσαμε για τον καιρό, δε δώθηκαν (ούτε απαιτήθηκαν) περαιτέρω διευκρινίσεις ένθεν κι ένθεν. :D
:lol::lol::lol:

A

AKARL

Guest
Δγυό σενάρια παίζουν:

1) Οι χρόνοι αντήχησης είναι επιπέδου καθεδρικού ναού οπότε ο ΕΑΡ τραβάει τα μαλλιά του, κλαίει και οδύρεται... :cry::cry:
ή
2) Οι χρόνοι αντήχησης είναι οι προβλεπόμενοι/αναμενόμενοι οπότε ο ΕΑΡ έχει χώσει Μόμπυ στο πιονέρ και χοροπηδά... :party:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.321
Γύρω απο το 0.3, δεν εχουν τακτοποιηθεί ακόμα τα μηχανήματα και επικρατεί ήπιο μετακομισιακό χάος, υπάρχουν διαφορά μπλακεντεκερ, κουτιά με βίδες, άκυρα παρωχημένα μπερινγκερ στα πατώματα κτλ κτλ. Και κάτι μάγκνεπαν...
Μια ιδέα πείραμε, μετρησεις ακρίβειας δεν μπορούσαν να γίνουν μεσα στον πανικό, και μου τελείωσε και η μπαταρία απο το MacBook λόγω Αρτέμη. Και γκρίνιαζε και η γυναίκα πως λείπω πολλές ώρες.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.980
Γύρω απο το 0.3, δεν εχουν τακτοποιηθεί ακόμα τα μηχανήματα και επικρατεί ήπιο μετακομισιακό χάος, υπάρχουν διαφορά μπλακεντεκερ, κουτιά με βίδες, άκυρα παρωχημένα μπερινγκερ στα πατώματα κτλ κτλ. Και κάτι μάγκνεπαν...
Μια ιδέα πείραμε, μετρησεις ακρίβειας δεν μπορούσαν να γίνουν μεσα στον πανικό, και μου τελείωσε και η μπαταρία απο το MacBook λόγω Αρτέμη. Και γκρίνιαζε και η γυναίκα πως λείπω πολλές ώρες.
δεν φτάνει που δεν της είπες να πεταχτεί να σου φέρει τον φορτιστή...μιλάει κιόλας?:p:lol:

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.321
spec.jpg
rt ear.jpg

Τα ανεβοκατεβάσματα γύρω απο το crossover region δεν τα δίνω σημασία, ήταν εκτός φάσης το σαμπ και δεν υπήρχε χρόνος-διάθεση και χώρος για ρύθμιση. Αρα η μέτρηση χρόνων εκεί γύρω απο τα 60-100Hz είναι ανακριβής. Μάλλον έπρεπε να μετρήσουμε μόνο με τα 310 ως Large.

Το συμπέρασμα που ήθελε ο Εαρ πάντως βγήκε,συνολικά είναι μια χαρά, και δεν θα χρειαστεί μεγάλες παρεμβάσεις στο τελικό στήσιμο. Θα ξαναμετρήσουμε όταν στηθεί το δωμάτιο για να φέρουμε τις τελικές λεπτομέρειες.

Reaction score
11.246
Άντε ωραία. Πολύ θα ήθελα να ακούσω την αγαπημένη μου μουσική εκεί, έτσι να δω πώς είναι.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell