- Reaction score
- 11.246
Στεναχωρήθηκα, τα Mag τυλιγμένα με μεμβράνη.... (ξέρω, για να προστατέψεις το ribbon από ριπές αέρα)
Έλα συ, το μακάλαν σε περιμένει, κι οι μπύρες στο μαγαζί έχουν απίστευτη ποικιλία..Σορρυ ρε φίλε αλλά άμα θέλουμε να πιούμε ένα ουισκάκι (είχαμε και στο χωριό μας) που θα πάμε?
Αν δεν δω κάβα ο χώρος δεν τελειώνει. Άντε μην έρθω και το κάνω το σινεμά θερινό.
Πρέπει να περάσει άλλη μια βόλτα μπογιατζής, για μερεμέτια. Μετά από αυτόν θα ξετυλιχτούν τα γλυκά, είναι ευαισθητούλια τα καημένα μου, τα άλλα δε τα φοβάμαι.Στεναχωρήθηκα, τα Mag τυλιγμένα με μεμβράνη.... (ξέρω, για να προστατέψεις το ribbon από ριπές αέρα)
Εννοείται! Είμαστε έτοιμοι, ας χιονίσει όσο θέλει, ξύλα για το τζάκι υπάρχουν, δε μασάμε.και αν χιονίσει ... να μην έχουμε μερικά βαρελάκια Μπύρας
Θα μειωθεί. Έχει προβλεφθεί.Kαλό θα ήταν να μειωνόταν η διαφορά ύψους μεταξύ κεντρικού και LR.
50 ευρώ.
Δεν είναι μικρός ο χώρος, νορμάλ μέγεθος.... φαινοταν μικροτερος στην αρχη ο χωρος...!!! καλα δε παιζεσαι !!
rewind,erase οκαυ! συντονιστηκα!Δεν είναι μικρός ο χώρος, νορμάλ μέγεθος.
Το πανί είναι 106", από κει καταλαβαίνεις.
Διαστάσεις χονδρικά 6,10*5,60 με φαγωμένες τις εμπρός γωνίες, βγαίνει περίπου 30-31τμ.
Θέση ακρόασης σχεδόν στο κέντρο του δωματίου, και αποστάσεις όλων των ηχείων από τη θέση ακρόασης ~ 2,20 τώρα. Θα δείξει..
Απόσταση από το πανί περίπου 2,8μ.
Εσένα να δω τι και πού θα το στήσεις, φιλαράκι!Σορρυ ρε φίλε αλλά άμα θέλουμε να πιούμε ένα ουισκάκι (είχαμε και στο χωριό μας) που θα πάμε?
Αν δεν δω κάβα ο χώρος δεν τελειώνει. Άντε μην έρθω και το κάνω το σινεμά θερινό.
Αυτά τα Χριστούγεννα επιστρέφει κινηματογραφικά και η...Mary Poppins με την Emily Blunt στον ομώνυμο ρόλο.ευκολάκι....
αρπάζεις ένα μαγνέπαν έτσι με το νάυλον (ούτε τραπεζομάντιλο θέλει...)το σωριάζεις καταής και απλώνεσαι....
και αν τραβάς και γκειμινγκ για χώνεψη...ενώνεις και το δεύτερο και παίζεις από σουμπούτεο μέχρι πινγκπονγκ
Θέλω μέτρηση από ντεσιμπελομετρο άμεσα.
Στο 5:20 κατευθείαν..
Πολλά λάϊκ.
Στο τέλος, στα 46', έχει έναν ενδιαφέρον τόνο στους 11 κύκλους αν θυμάμαι καλά.
Το έχω λιώσει το φλακ, όλο το δίσκο, χωρίς διακοπές, άπειρες φορές.
Τα 310 κεντάνε Moby!
Ο μηχανικός των Metallica δοκιμαζει τα Meyer με το Vicious Delicious των Infected Mushroom, 8 και 9 κομματι.Βάλε και λίγο uplifting Trance και λίγο Italo disco new generation και πες εντυπώσεις.
ετούτοι δω μόνο με anissa kate στρώνουν...Αυτά τα Χριστούγεννα επιστρέφει κινηματογραφικά και η...Mary Poppins με την Emily Blunt στον ομώνυμο ρόλο.
Μιλάς με γρίφους γέροντα!ετούτοι δω μόνο με anissa kate στρώνουν...
Μη βγιάζεσαι. Πρέπει να συνδεθούνε όλα πρώτα, να ρυθμιστούν και τα 3 σαμπ, και μετά θα σε πω. Κρατάω μεγάλο καλάθι πάντως.@costas EAR Τι spl έχεις στην θέση ακρόασης;
Μιλάς με γρίφους γέροντα!
Αποκρυπτογράφηση...Τώρα:ετούτοι δω μόνο με anissa kate στρώνουν...