- Reaction score
- 15.543
εμενα τι να με χαλασει αφου δεν χαλαει εσενα !!!Τι σε χάλασε σένα τώρα και είσαι τόσο γ@μιάς μωρέ;
εμενα τι να με χαλασει αφου δεν χαλαει εσενα !!!Τι σε χάλασε σένα τώρα και είσαι τόσο γ@μιάς μωρέ;
από τα συστήματά μου έχουν αναπαραχθείΣιγά βρε παρθένα που με το καλό στέρεο μου ακούς μόνο Μότσαρτ!
σε εναν χωρο ειδικα φτιαγμενο για πολυκαναλη μουσικη η ταινια ειναι λαθος στημενο το συστημα....Τί είδες, Κώστα; Πες και για εμάς τους λιγότερο παρατηρητικούς.
@stathis τσίτωσε το στα τζιμπιέλια...έχει και ηλεκτρική κιθάρααπό τα συστήματά μου έχουν αναπαραχθεί
μόνο κλασικά αριστουργήματα του παγκόσμιου 4γράμμου
Το ύψος της οθόνης θες να μας πεις; Δυστυχώς δεν είναι ηχοπερατή, και δε μπορεί να πάει πιο κάτω το κεντρικό. Και πολύ κάτω πήγε δηλαδή..σε εναν χωρο ειδικα φτιαγμενο για πολυκαναλη μουσικη η ταινια ειναι λαθος στημενο το συστημα....
...ετσι οπως ταχει να τα κανει στο σαλονι του που υπαρχουν υποχωρησεις...
να συνεχίσω?Psychedelic Trance
Electric Universe - The Prayer
1200 mics - Mescaline
Astral Projection - Time began with the Universe
Holyman - Last Universe
Astrix - Africa Sun
Το ύψος της οθόνης θες να μας πεις; Δυστυχώς δεν είναι ηχοπερατή, και δε μπορεί να πάει πιο κάτω το κεντρικό. Και πολύ κάτω πήγε δηλαδή..
Δε γίνεται αλλιώς. Θα χάσει ο ήχος, και προτιμώ να χάσει η εικόνα.
Ναι, στο ταβάνι! Χαχαχαχαχα
ειναι πολυ κατω το κεντρικο καημενε αυτια....
...ιδιο με τα αλλα πρεπει να το βαλεις και βαλε την εικονα πιο ψηλα...
Το απόλυτο για να δοκιμάσεις rt είναι αυτό το κλασσικό.....@stathis τσίτωσε το στα τζιμπιέλια...έχει και ηλεκτρική κιθάρα
δεν μπορώ να αποφασίσω τι θα ήταν πιο ψυχοφθόρο για τον στάθη...Το απόλυτο για να δοκιμάσεις rt είναι αυτό το κλασσικό.....
Αυτά τα έχω μόνο σε ΜΡ3, δεν παίζουν στο σύστημα!Μην βάζεις τέτοια στο σύστημα σου, θα παρεξηγηθεί και δεν θα ξαναπαίξει σωστά θρασοντεθια και σε βλέπω να γκρεμίζεις από την αρχή τον χώρο!!!!
Α, Cyan, μάλιστα! Έβαλα το "Alien", να βάλω άλλα δύο!To group του mike d λεγότανε cyan, ο ορισμός της καρέκλας.
Πάρε άδεια από τον @costas EAR!να συνεχίσω?
Έχεις ξέφυγ..;Το απόλυτο για να δοκιμάσεις rt είναι αυτό το κλασσικό.....
ναι καλά....ο Βορειο Βολιώτης σε πείραξε τώρα.... που έκανε ένα κλαρινογαμπριάτικο διάλειμμα...Έχεις ξέφυγ..;
Dahari βάλε τάξη τι πίνουν εκεί..