wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.694
@costas EAR: εάν θα κάνεις πράξη την πρόταση του @Petros_Dalipis για uplifting trance, έχω να σου προτείνω κάτι κομμάτια τεφαρίκια!
Θα το τσεκαρω να δω παίζουν οι 11 εδώ??
Στο 5:20 κατευθείαν..
Πολλά λάϊκ.
Στο τέλος, στα 46', έχει έναν ενδιαφέρον τόνο στους 11 κύκλους αν θυμάμαι καλά.
Το έχω λιώσει το φλακ, όλο το δίσκο, χωρίς διακοπές, άπειρες φορές.
Τα 310 κεντάνε Moby!
Ε, για πες! Μπορεί να είναι από αυτά που μου αρέσουν.@costas EAR: εάν θα κάνεις πράξη την πρόταση του @Petros_Dalipis για uplifting trance, έχω να σου προτείνω κάτι κομμάτια τεφαρίκια!
Ο θείος Αλβέρτος (έχει και τζάμι τρομάρα του) πρέπει να φύγει από κει μέσα. Θα τα κάνει όλα λίμπα. Εδώ έκανε μία χόρτα τον Νεύτωνα, στο αρτί θα κωλώσει??Ένα καρφί να το κρεμάσω ψάχνω...
Για τον @Petros_Dalipis και τον @costas EAR, μερικά από τα αγαπημένα μου χωρίς σειρά προτίμησης:Ε, για πες! Μπορεί να είναι από αυτά που μου αρέσουν.
Αυτά είναι! Δώσε "πόνο" κι άσε τον @daharis666 να παραπονιέται!
Στο τέλος, στα 46', έχει έναν ενδιαφέρον τόνο στους 11 κύκλους αν θυμάμαι καλά.
Μην βάζεις τέτοια στο σύστημα σου, θα παρεξηγηθεί και δεν θα ξαναπαίξει σωστά θρασοντεθια και σε βλέπω να γκρεμίζεις από την αρχή τον χώρο!!!!Psychedelic Trance
Electric Universe - The Prayer
1200 mics - Mescaline
Astral Projection - Time began with the Universe
Holyman - Last Universe
Astrix - Africa Sun
Σιγά βρε παρθένα που με το καλό στέρεο μου ακούς μόνο Μότσαρτ!Παναγία μου...θέτε και ντεντικειτιντ για αυτά...πάρτε ένα μεταχειρισμένο saxo,χώστε και ένα sony xplod με λαμπούδια και τραβάτε στις ραχούλες νατακούτεαμαπχια
Σωστά!...Ένας σωστός χώρος σε όλα τα είδη της μουσικής λάμπει!!
Εδώ π.χ. δεν ψάχνεις να δεις ακριβείς θέσεις όργανοπαιχτών, αλλά την αναπαραγωγή των ηλεκτρονικών ριβερσ εφέ με τις μικρότερες φασικες αλλοιώσεις...μπορει να είναι και ποιο εντυπωσιακο το αποτέλεσμα από αλλά είδη ...
Ε, εξαρτάται από τα κέφια!Σε τι στάθμες το ακούς αυτό ?
Όντως!@wizzy
Κάτι πήγες να κάνεις με astral και holyman αλλά άμα είναι να προτείνεις βάλτου τους ύμνους, όχι τα δεύτερα. Βάλε και mike d από Έλληνες.
Τι σε χάλασε σένα τώρα και είσαι τόσο γ@μιάς μωρέ;καλες ακροασεις αυτια
γ@μω τα αυτια σου τα πετσινα, αυτια
...ο ανθρωπος που φωναζει να κανετε σωστα στησιματα ....!!!!!!!!!
Θενκς!Πάντα τέτοια.
Καλές ακροάσεις (και θεασεις).
Σύγκριση με τον παλιό χωρο; είναι νωρίς ακόμα μάλλον ε;