- Reaction score
- 136.742
Την ταινία λες ή το δίσκο;The Wall από τους Pink Floyd,
Τα έχω και τα δύο με ήχο High definition και τα γνωστά.
Αν λες το δίσκο, τι πολυκάναλο ακριβώς έχεις;
Την ταινία λες ή το δίσκο;The Wall από τους Pink Floyd,
Τα έχω και τα δύο με ήχο High definition και τα γνωστά.
Σωστος ο Γιαννης. Για να κανουμε κι ένα λογαριασμο ετσι προχειρο.Αφού βάλεις τα πολλαπλά ίδια σαμπ που λες, τότε θα βάλεις και άλλη μια τετράδα σαμπ κατάλληλα για κάτω από 20Hz.
Μήπως ήταν στο 5/7stereo;Κάτι έχει γίνει λάθος αν το κάνει αυτό. Κανονικά το κεντρικό πρέπει να παίζει ότι ακούγεται από το κέντρο σε μια στερεοφωνική ηχογράφηση, τα LR ότι παίζουν και κανονικά, τα SR βγάζουν σε πολύ μικρότερη ένταση καποιο περιεχόμενο από LR χωρίς να γινεται αντιληπτη η θέση του ήχου λόγω μικροτερης εντασης και παίζουν επίσης ambient noise. Τα SR back ουσιαστικά παραγουν μόνο ήχους περιβάλλοντός.
Όχι την ταινία.Την ταινία λες ή το δίσκο;
Αν λες το δίσκο, τι πολυκάναλο ακριβώς έχεις;
Ε;Μήπως ήταν στο 5/7stereo;
Πρόγραμμα DSP του ενισχυτή.
Χε χε.Ψάχνω τη μουσική του the wall σε πολυκάναλο φορματ, όπως αυτό, αλλά και άτμος αν υπάρχει..
Ιδέαν δεν έχω τι κυκλοφορεί σε πολυκάναλο από Floyd...
Έχουν βγει πολλές νέες αναβαθμίσεις στα ντόλμπι αυτά.Όχι καλέ έτσι ακριβώς δουλεύει το dts neo6 και περίπου έτσι το dolby pliix music
Δεν είναι έτσι.Κανονικά το κεντρικό πρέπει να παίζει ότι ακούγεται από το κέντρο σε μια στερεοφωνική ηχογράφηση, τα LR ότι παίζουν και κανονικά, τα SR βγάζουν σε πολύ μικρότερη ένταση καποιο περιεχόμενο από LR χωρίς να γινεται αντιληπτη η θέση του ήχου λόγω μικροτερης εντασης και παίζουν επίσης ambient noise. Τα SR back ουσιαστικά παραγουν μόνο ήχους περιβάλλοντός.
που ειναι ο κωσταυτιας να ρωτησει για rt60Ναι αλλά π.χ. τα ντραμς που είναι εκεί πίσω, όταν τα ακούς και από πίσω δεξιά αριστερά και από πάνω, κάτι χαλάει την μανέστρα.
Υπάρχει βιβλιογραφία για τις συναρτήσεις; (τις ποσοτικές σχέσεις μεταξύ των αρχικών καναλιών στα τελικά κανάλια; )Το κεντρικό παίζει το άθροισμα των 2 καναλιών, κι όχι μόνο τα κοινά στοιχεία τους. Δεν πρόκειται βέβαια για απλό άθροισμα,
Το δεξί κυρίως ηχείο, δεν παίζει ότι έπαιζε κανονικά, αλλά παίζει μια διαφορά του με το αριστερό, δηλαδή αφαιρείται μικρό ποσοστό του αριστερού, το οποίο γίνεται με πρόσθεση των 2 καναλιών με διαφορετικό ποσοστό, απλώς το απέναντι κανάλι είναι σε ανάποδη φάση.
Για αυτό είπα ότι όποιος το ακούσει θα μπει σε μπελάδες!Δυστυχώς όμως, όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα, απαιτούν εντελώς όμοια ηχεία σε εντελώς όμοιες αποστάσεις γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Μανώλης... Κάθε μικρή διαφοροποίηση από ηχείο σε ηχείο, και κάθε διαφορά απόστασης, χαλάει την ιστορία....
Έχω απαντήσει. Περισσότερα, μη περιμένετε.Υπάρχει βιβλιογραφία για τις συναρτήσεις; (τις ποσοτικές σχέσεις μεταξύ των αρχικών καναλιών στα τελικά κανάλια; )
Το έχω τονίσει κατ'επανάληψιν, εδώ και χρόνια.Για αυτό είπα ότι όποιος το ακούσει θα μπει σε μπελάδες!
Όχι, δεν είναι.Καλά και εσυ μπενεις σε τεχνικές λεπτομέρειες . Ο αλγοριθμος έτσι κι αλλιώς σίγουρα είναι αρκετά πιο περιπλοκος. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν ακούς ντραμς η φωνητικα από πλάγια η πίσω. Το κεντρικό είναι σίγουρα πιο τονισμένο παντως από τα LR