ΑΜΟΙ 37΄ HD Αποτελέσματα καί εντυπώσεις στό σπίτι σας

Reaction score
0
GTXTC και hatzik βολευει καποιον απ τους δυο σας να ερθω με το δικο μου htpc (vga Ati X800XT) να δοκιμασουμε μηπως δουμε καποια διαφορα ?

GTX

Reaction score
39
npapagri said:
GTXTC και hatzik βολευει καποιον απ τους δυο σας να ερθω με το δικο μου htpc (vga Ati X800XT) να δοκιμασουμε μηπως δουμε καποια διαφορα ?
Κανένα πρόβλημα! Έχεις pm :wink:

Reaction score
4
GTXTC said:
Με dvd player πρέπει να πω οτι έχω παίξει ελάχιστα και αυτό ήταν για να διαπιστώσω κάτι για το DVE αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει. Όταν πήγα να παίξω με το DVE μέσω HTPC στα patterns για το contrast και το brightness (και του DVE αλλά και του ΤΗΧ optimizer) δεν τα έπαιζει καλά, ξεκαθαρίζω οτι ήταν αργά και δεν ασχολήθηκα να δοκιμάσω με άλλο player, decoder κτλ. νομίζω οτι έπαιξα με windvd. Για να καταλάβεται στο pattern του ΤΗΧ για το contrast δε φαινότανε κανένα τετράγωνο, φαινόντουσαν όλα σαν ένα μεγάλο άσπρο παραλληλόγραμο και τα τετράγωνα δεν εμφανιζόντουσαν όπου και να βάλω το contrast ή το brightness :roll: :roll: Στο δε DVE το ίδιο συνέβαινε με τις 6 μπάρες δεξιά και αριστερά δε φαινότανε καμία!!!
Περιμενωντας το DVE δεν εχω εμπειρια με αυτο, ομως με τα Patterns που εχει η Nvidia πραγματα τα 3-4 προς το σκουρο και 1-2 προς το ανοιχτο των χρωματων και του ασπρου δεν φαινεται καμμια διαφορα οποια ρυθμιση και αν κανω σε brightness/contrast.
Δεν μου αρεσε καθολου αυτο.. :(

Reaction score
0
  Μήν σας ανησυχεί το θέμα των patterns από το HTPC, πολλοί software players δεν τα αποδίδουν σωστά (είναι φτιαγμένα για video levels). Δοκίμασα από component 576i απο DVD player και τα δείχνει μία χαρά (τα settings που χρειάζεται η καθε είσοδος είναι όντως ΠΟΛΥ διαφορετικά για να δούμε σωστή εικόνα...). Επίσης με το DVD αναφοράς κακών flags (Starwars Ep 1-2) διαπίστωσα ότι ο ενσωματωμένος deinterlacer/scaler κάνει όντως 2:2 pulldown detection και δεν βασίζεται στα flags του DVD  :) (Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό, σίγουρα καλύτερο απο τα χαμηλής κατηγορίας DVD players). Την καλύτερη εικόνα βέβαια την έχω πάρει απο το HTPC στα 1080p (όχι οτι το 720p δείχνει άσχημα σε ταινίες... :?).

Reaction score
0
TEΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟVΑ ΑΠΟ SCART ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ?ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PLAYSTATION.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
manos76 said:
TEΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟVΑ ΑΠΟ SCART ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ?ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PLAYSTATION.
Με τι το συγκρίνεις; Είναι χειρότερο από την επίγεια τηλεόραση; Προσπάθησε από NOVA να δώσεις RGB στο scart και θα δεις καλύτερη εικόνα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
hatzik said:
Μήν σας ανησυχεί το θέμα των patterns από το HTPC, πολλοί software players δεν τα αποδίδουν σωστά (είναι φτιαγμένα για video levels). Δοκίμασα από component 576i απο DVD player και τα δείχνει μία χαρά (τα settings που χρειάζεται η καθε είσοδος είναι όντως ΠΟΛΥ διαφορετικά για να δούμε σωστή εικόνα...). Επίσης με το DVD αναφοράς κακών flags (Starwars Ep 1-2) διαπίστωσα ότι ο ενσωματωμένος deinterlacer/scaler κάνει όντως 2:2 pulldown detection και δεν βασίζεται στα flags του DVD :) (Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό, σίγουρα καλύτερο απο τα χαμηλής κατηγορίας DVD players). Την καλύτερη εικόνα βέβαια την έχω πάρει απο το HTPC στα 1080p (όχι οτι το 720p δείχνει άσχημα σε ταινίες... :?).
Αν έχεις dvd player με upscaling μπορείς να μας πεις αν και πόσο μεγάλη είναι η διαφορά μεταξύ 1080i και 1080p?

Reaction score
0
Χρήστο το δοκίμασα με ένα 375 Yamakawa απο component, το οποίο δέν παιζει 1080p. Επίσης απο την component ενω κλείδωσε 1080i 60Hz ΔΕΝ τα κατάφερε σε 1080i 50Hz !!! Επειδή για αυτό θεωρώ πολύ πιθανό να φταίει το 375, εάν κάποιος έχει player που να δίνει στην component 1080i 50Hz ας μας πεί άν κλειδώνει η TV ή οχι... DVI απο το 375 δέν δοκίμασα, αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται ειδικά για Yamakawa ας το ζητήσει και θα το δοκιμάσω.

Reaction score
0
hatzik said:
     santon έγραψες οτι την έχεις συνδέσει με HTPC, το ίδιο έχω κάνει και εγώ και όντως με Nvidia drivers κλειδώνει μιά χαρά τόσο σε 60 αλλά και σε 50Hz. Επίσης με μικρές ρυθμίσεις σε Bright/Contr και R-G-B Temp το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ καλό. Το ζήτημα είναι άλλο όμως, υποπτεύομαι ότι το software της τηλεόρασης ίσως έχει κάποιο bug. Το πρόβλημα είναι εύκολο να το δεί κάποιος με HTPC κατεβάζοντας το Pixperan (http://www.prad.de/download/pixperan_english.zip) και παρατηρώντας την οριζόντια κίνηση (τα αυτοκίνητα) στην αρχική οθόνη. Εκεί ενώ βλέπουμε οτι η οθόνη έχει κλειδώσει κανονικά στα 60Hz, παρατηρώ οτι κάθε 3-4 δευτερόλεπτα έχω ένα "σπάσιμο" στην κίνηση ΧΩΡΙΣ να έχω drop frames στο PC ! (τρέξτε το ίδιο σε TFT/CRT PC monitor και θα δείτε εντελώς ομαλή κίνηση, επίσης το πρόβλημα μπορεί να το δεί κανεις και με το Flicker test-F9 αλλά σε 2 λεπτά θα θέλει depon...). Στα 50Hz είναι σαφώς χειρότερο αλλά εκεί ίσως φταίει και το πρόγραμμα που ζητάει 60Hz για την σωστή του λειτουργία στα test.
     Πρέπει να πώ ότι το ίδιο ακριβώς "φαινόμενο" έχω παρατηρήσει τόσο σε τηλεοπτικό σήμα (και για αυτό μιλάω για πιθανό bug της TV, αλιώς θα ήθελα να ελπίζω σε κακό "κλείδωμα" του driver της Nvidia), όσο και σε σήμα απο RGB SCART κατά την εμφάνιση τίτλων που scrolάρουν όριζόντια (όχι πάντα, έχει να κάνει με την ταχύτητα τους ! ). Εκτός των τίτλων πάλι υπάρχει, αλλα είναι τυχαίο χρονικά και αρκετά δύσκολο να το παρατηρήσει κανείς.
     Όσον αφορά το HTPC πάλι, να πω οτι το γεγονός πως τα διάφορα aspect modes αλλά ΚΑΙ το sharpness επηρεάζουν την εικόνα στην native ανάλυση του πάνελ, με κάνουν να υποθέτω οτι τελικά το σήμα της HDMI περνάει ΠΑΝΤΑ μέσα απο τον scaler  :(  Άν είχαμε mode για "καθαρό" 1:1 pixel mapping ΟΛΑ αυτά θα έπρεπε να είναι απενεργοποιημένα στην HDMI και για παράδειγμα όταν δίναμε ανάλυση 1280χ720 60/50hz θα έπρεπε να βλέπουμε εικόνα ΜΟΝΟ στα αντίστοιχα pixels της οθόνης και όχι scaled στο full 1080 πάνελ οπως συμβαίνει.
    Πάντως δίνοντας 1080p τόσο σε 50 όσο και σε 60Hz και έχοντας το sharpness στο 7, η εικόνα απο την HDMI είναι τόσο καλη που θα ορκιζόμουνα οτι έχω 1:1 mapping χωρίς καμία παρέμβαση των "ηλεκτρονικών" της TV!  Άν δέν υπήρχε το "σπασιματάκι" που βλέπω στην κίνηση πραγματικά δεν θα με ένοιαζε καθόλου το απο πού τελικά περνάει το σήμα της HDMI  :)
    Για καθαρά στατιστικούς λόγους να προσθέσω ότι 2 τηλεοράσεις που τσεκάραμε είχαν μηδενικά προβληματικά pixels και γενικά τα μέχρι τώρα ποσοστά σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ θετικά  :D.
νωριτερα ημουν στο σπιτι του hatzik για να δω το σπασιμο στην κινηση που ανεφερε στο ποστ του. πρωτα απ ολα θα πω με τις απλες ρυθμισεις που εκανε στην τηλεοραση η εικονα απ το pc ηταν απιστευτη. στο θεμα τωρα.
συνδεσαμε το δικο μου htpc και εκανε ακριβως το ιδιο. το δικο μου μηχανημα ειναι ati vga με intel cpu και chipset. του hatzik ειναι nvidia vga με amd cpu και λογικα nforce4 chipset. το αναφερω για να δειξω οτι ειναι εντελως διαφορετικα τα μηχανηματα. σε hd video που ειδα δεν παρατηρησα καποιο προβλημα' η κινηση φαινοταν ομαλοτατη. δυστυχως δεν ειχαμε αρκετο χρονο για παραπανω δοκιμες (πχ με Powerstrip και καποια αλλα utilities). αυτα τα λιγα απο μενα. ο hatzik ισως αργοτερα να αναφερει παραπανω λεπτομερειες που δεν θυμαμαι εγω.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Mετά από 4 ώρες παρέα με την ΑΜΟΙ τα συμπεράσματά μου...

1. Πολύ καλό tuner... πολύ κακή η λήψη που έχω αλλά είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη τηλεόραση... (παρεπιπτόντως την θέλει κανείς;;;)
2. Με NOVA και Humax 5400 την καλύτερη εικόνα την πήρα από το s-video!!! Mε RGB έπαιρνα λίγο περισσότερο λεπτομέρεια αλλά έδειχνε και το πρόβλημα συμπίεσης της NOVA. Στα Γερμανικά κανάλια π.χ. η εικόνα απογειωνόταν με RGB σύνδεση... Θα δοκιμάσω πάλι αύριο με καλύτερο scart... και σύντομα με hd δέκτη...
3. Η τηλεόραση είναι εντυπωσιακή σαν design!
4. Στο κρυφό menu έχει πολλές ρυθμίσεις που πρέπει να φτιάχνουν πολύ την εικόνα... οι ρυθμίσεις του Λάμπρου προυποθέτουν ρύθμιση και στο κρυφό menu, κατά συνέπεια σύντομα θα σας έρθουν αναλυτικές οδηγίες... αυτό αφορά φυσικά μόνο όσους πήραν μέρος στο power-buy!
5. Πάω να συνδέσω το yamakawa με dvi και να τεστάρω το 1080i
6. Aύριο θα συνδέσω και pc αλλά έχω μια ati 9550 οπότε δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για 1080p
7. Αύριο θα κάνω και ένα συγκριτικό μεταξύ yamakawa και Kiss DP-600 στην τηλεόραση...
8. Ακόμα και στην άθλια εικόνα της NOVA δεν διακρίνεται pixelation ούτε από τα 20 εκατοστά απόσταση!

Έχω και εξετάσεις την άλλη εβδομάδα οπότε έχω διάβασμα αύριο... το review θα συνεχιστεί το επόμενο Σ/Κ...

Από ότι είδα δεν έχει καμμένο pixel... (είναι και 2 εκατομμύρια... άντε να τσεκάρεις ένα-ένα...)

Το be continued...

GTX

Reaction score
39
Μπορώ να επιβεβαιώσω και γω οτι με το Pixperan κάνει αυτό το κοληματάκι, έβαλα κι άλλα βίντεο HD και μπορώ να πω οτι το παρατηρώ και σε αυτά κυρίως οταν παίζει γρήγορη κίνηση, δε μπορώ να πω πάντως οτι είναι ενοχλητικό. Σε γενικές γραμμές τα παίζει πολύ καλά και δεν κολάνε.
ψάχνω να βρώ σχετικά μακρύ καλώδιο scart για να δοκιμάσω το sky με RGB γιατί είναι μακρυά το κουτί απο την TV, το πρόβλημα με τα πρόσωπα παραμένει, κανένας άλλος δε το βλέπει??? Με Nova ίσως και Svideo? Το παρατηρώ πάντως και στην επίγεια αλλά σε πολύ λιγότερο βαθμό.
Να πω οτι έκανα και πειραματάκια με διάφορα players στο HTPC και το πρόβλημα με το DVE και το ΤΗΧ optimiser παραμένει. Στο ΤΗΧ κατάφερα πάντως να πάρω όλα τα τετράγωνα στο test του contrast με zoomplayer και purevideo της Nvidia. Το THX ομως στο τεστ του brightness και οι 6 πλαϊνές μπάρες στο DVE εξακολουθούν να μη φαίνονται καθόλου. Επαναλαμβάνω οτι στο κανονικό DVD player (pioneer 757) φαίνονται όλα κανονικά με svideo απο τον AV και στο DVE και στο ΤΗΧ optimiser.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δείτε ZDF SAT1 ή τα Multivision με Humax 5400 και RGB σύνδεση... ΣΟΟΟΟΚΚΚΚΚ!!!!

Και μετά από όλα αυτά σήμερα το πρωί με παίρνουν τηλ. από εταιρία δημοσκοπήσεων να με ρωτήσουν την άποψή μου για την NOVA!!!! Υπάρχει θεός Κύριοι....

Περιττό να σας πω τι απάντησα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δείτε επίσης τηλεόραση πρωί... με όλα τα παράθυρα ανοιχτά... στην crt που είχα δύσκολα έβλεπα... Η ΑΜΟΙ είναι ότι πρέπει για Mundial το απόγευμα στο μπαλκόνι!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Χωρίς να έχω καταφέρει να ασχοληθώ πολύ με την νέα TV μου, οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι οι παρακάτω:
Εμφάνιση πολύ όμορφη (αν και είναι υποκειμενικό - στην σύζυγο ευτυχώς άρεσε επίσης!)
Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή για τα εμφανή προς τον χρήστη μέρη τουλάχιστον.
Και τώρα τα σημαντικότερα:
Στο τηλεοπτικό σήμα είναι σαφώς υποδεέστερη από μία αρχαία CRT SONY την οποία αντικατέστησε. Αυτό βέβαια ήταν αναμενόμενο. Στην περιοχή που μένω το τηλεοπτικό σήμα είναι άθλιο και πάντως καμία LCD που έχω δει να παίζει στη γειτονιά σε φίλους δεν παίζει καλύτερα (SONY, PHILIPS, TOSHIBA). Πάντως, όταν είδα TV μέσω του δέκτη του DVDR SONY 1010 με upscaling στα 1080 μέσω HDMI, η εικόνα που πήρα ήταν σε μεγάλο βαθμό καλύτερη. Τα χρώματα out of the box ήταν ψιλοχάλια, βάζοντας όμως τις ρυθμίσεις του φίλου sw1ivr η εικόνα άλλαξε άρδην προς το καλύτερο!!! (και πιθανότατα με τις ρυθμίσεις του Λάμπρου αλλά και με δικό μου περισσότερο ψάξιμο να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο). Πάντως, ενώ πίστευα πως θα επιβαλλόταν να βάλω NOVA, αυτή την στιγμή δεν με απασχολεί άμεσα.
Εικόνα από DVD (DVDR SONY και OPPO με upscaling στα 1080i και για τα δύο) ΤΕΛΕΙΑ!!! (και αυτό με τις μη-Λάμπρου ρυθμίσεις. Αρα ελπίζω για ακόμη καλύτερα).
Εικόνα από KISS με σύνδεση COMPONENT ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Νομίζω δε (αν αυτό δεν οφείλεται στον ενθουσιασμό μου) ότι η εικόνα που είδα σε HD ήταν καλύτερη και από αυτή που είδαμε στην παρουσίαση της ΑΜΟΙ στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ. Αυτά βέβαια για την εικόνα που πήρα από το KISS και όχι για την γενικότερη απόδοση του KISS. Αυτουνού του τα σούρνω σε άλλο topic.
Α, επειδή το ανέφερε και ένας φίλος (ο GTX.. sorry δεν θυμάμαι το nick του), σε κάποια κανάλια (ΑΝΤ1 και ALPHA) χωρίς τον δέκτη του SONY όμως, είδα ακριβώς αυτό που τελικά περιέγραψε πολύ καλά για τα πρόσωπα σε κοντινά πλάνα με κίνηση. Στην αρχή τρόμαξα μήπως και φταίει η TV. Οταν όμως είδα ότι το πρόβλημα δεν υφίσταται σε όλα τα κανάλια (και ειδικότερα σε αυτά τα οποία πιάνω αρκετά καλα), αλλά και πως στα "προβληματικά' αυτό διορθώνεται με την χρήση του δέκτη του SONY ησύχασα. Μάλλον έχει να κάνει με την ποιότητα του σήματος και την ευαισθησία του δέκτη.
Συμπερασματικά, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ΑΜΟΙ πολύ χαρούμενος που την έχω στο σαλόνι μου!!! Σε φίλους που με ρωτάνε τους την προτείνω ανεπιφύλακτα και τους συμβουλεύω να μην χάσουν χρόνο (αλλά και χρήμα) ψάχνοντας από εδώ και από εκεί βλέποντας άλλες TV (για αυτή την περίοδο τουλάχιστον).
Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν για να αποκτήσουμε την ΑΜΟΙ (Ανδρέα, Χρήστο, Νάσο και άλλους που ίσως δεν γνωρίζω)

NLS

Reaction score
1
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
dream_GR said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Μετά τα 2 πρώτα reviews από απλούς χρήστες χαίρομαι ιδιαίτερα μιας και ουσιαστικά εγώ πίεσα τόσο πολύ γι' αυτό το power-buy...

Είχαμε διαβάσει τα χαρακτηριστικά της, κριτικές από Γερμανούς που την είχαν, μιλήσαμε απ' ευθείας με τους Κινέζους, την είδαμε από κοντά, την τεστάραμε αλλά ο τελικός κριτής είναι πάντα ο καταναλωτής...

Περιμένω με ανυπομονησία και την δικιά μου!!!
Κύριε Γενικέ γιατί σε ρίχνουνε πάντα.... όλο στο τέλος σε έχουνε!!!
Τελευταίος πήρα το Κiss τελευταίος θα πάρω και την ΑΜΟΙ...
μπα, πιο τελευταίος από μένα αποκλείεται

NLS

Reaction score
1
nick2day said:
Α, ξέχασα... Το εξωτερικό usb hard disc drive (Toshiba 320GB) μου δεν κατάφερε να το δεί η amoi... δεν πειράζει μικρό το κακό.
είναι FAT32, single partition;

GTX

Reaction score
39
Τέλος καλό όλα καλά! Ο φίλος Ανδρέας Καφάτος για άλλη μια φορά έδωσε λύση και τον ευχαριστώ :wink:. Μου έδωσε ένα καλώδιο scart αρκετά μακρύ (χρειάστηκε να μεταφέρω την τηλεόραση σε άλλο σημείο και πάλι βέβαια) για να δοκιμάσω να δώσω RGB απο το κουτί του sky και είδα φώς :D :D :D!!! Καμία σχέση μιλάμε για διαφορά μέρα με τη νύχτα... Η εικόνα με το scart δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τελικά ο ένοχος ήταν το S-video, και όχι τίποτα το είχα πληρώσει χρυσό (ήταν και 10μετρο το άτιμο).
Σήμερα έπαιξα λίγο ακόμα με την Amoi και συγκεκριμένα είδα σε DivX απο το HTPC το grand prix του Bahrain που είχα κατεβάσει (μετάδοση απο ITV) ΆΛΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, φοβερή εικόνα ακόμα και απο DivX :shock: :shock:
Έφυγα πάω να δώ ταινία!!!

Reaction score
1
Όλοι εσείς που γράφετε για το πόσο φοβερή ή πόσο χάλια είναι η ΑΜΟΙ, παρακαλείστε να γράφετε επίσης ΜΕ ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ. Ο χ άσχετος μέσος χρήστης, όπως εγώ, βλέπει τηλεόραση κυρίως από αναλογικό σήμα, άντε από ΝΟΒΑ και ενδιαφέρεται να μάθει αν αξίζει να ακουμπήσει 2 χιλιάρικα ή θα έχει ακόμη χειρότερη εικόνα απ’ ότι ήδη έχει. Δε λέω ότι η ZDF σε HD δεν ενδιαφέρει, αλλά για πόσο να βλέπεις με μέγιστη ευκρίνεια Γερμαναράδες?

Tί γίνεται λοιπόν με τα αναλογικά σήματα και τη ΝΟΒΑ?  :shock: :shock: :shock: :shock:
ΘΕΝΚΣ

GTX

Reaction score
39
moonprince said:
Tί γίνεται λοιπόν με τα αναλογικά σήματα και τη ΝΟΒΑ?
Νομίζω οτι το θέμα αναλογική λήψη αν μη τι άλλο έχει καλυφθεί δε θα'πρεπε να χεις παράπονο, αν διάβαζες όλα τα posts θα έβλεπες οτι είναι ικανοποιητικότατη αλλά εξαρτάται πάντα απο το πόσο καλή λήψη έχεις στην περιοχή σου. Αν ρωτάς με τί θα έχεις καλύτερη εικόνα στα αναλογικά με μια CRT ή με την Amoi τότε σίγουρα με μια CRT αλλά αυτό έχει να κάνει με τις LCD γενικότερα και όχι με την Amoi. Nova δεν έχω για να σου πω αλλά με άλλα δορυφορικά κανάλια που βλέπω (με καλύτερη εικόνα απο το Nova ομως) αν η σύνδεση γίνει με scart (βλέπε πιο πάνω) και πάλι το αποτέλεσμα είναι άψογο.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δυστυχώς ή ευτυχώς η τεράστια ανάλυση της τηλεόρασης δείχνει ακόμα πιο έντονα τα προβλήματα της NOVA. Ειλικρινά για την ώρα παίζω NOVA από s-video γιατί εκεί νομίζω είναι καλύτερο... έχει να κάνει και με τις δυνατότητες του δέκτη φυσικά...

Συγκρίνοντας την NOVA με την αρχαία 32άρα crt που είχα η εικόνα είναι πιο καλή αλλά με μια σύχρονη 32άρα είναι κοντά στα ίδια επίπεδα... Το αναλογικό σήμα της τηλόρασης (σε όσα κανάλια έχω καλό σήμα) είναι μια χαρά νομίζω...

Με το yamakawa στα 1080i είδα λίγο από "master & commander" και φυσικά τέτοια εικόνα δεν έχω ξαναδεί σε τηλεόραση!!! Είχα και πρόβλημα με το καλώδιο hdmi ή τον μετατροπέα dvi σε hdmi με αποτέλεσμα στην κίνηση να έχω σπασίματα... δεν φταίει η τηλεόραση μιας και στα 720p δεν υπήρχε το φαινόμενο αυτό...

Τώρα αρχίζω τις συνδέσεις με το Kiss...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.209
Members
38.306
Νεότερο μέλος
lntalis75