ΑΜΟΙ 37΄ HD Αποτελέσματα καί εντυπώσεις στό σπίτι σας

Reaction score
0
NLS said:
nick2day said:
Α, ξέχασα... Το εξωτερικό usb hard disc drive (Toshiba 320GB) μου δεν κατάφερε να το δεί η amoi... δεν πειράζει μικρό το κακό.
είναι FAT32, single partition;
Φίλε μου NLS, ο δίσκος είναι USB2.0 NTFS/Single partition. Μικρό το κακό βέβαια γιατί αντί να το συνδέσω κατευθείαν στην τηλεόραση, το συνδέω στο pc. Εχω και ένα USB stick που θέλω επίσης να δοκιμάσω...

N.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν για να αποκτήσουμε την ΑΜΟΙ (Ανδρέα, Χρήστο, Νάσο και άλλους που ίσως δεν γνωρίζω)
Μανο ,για την αποκατασταση της αληθειας  οι κυριοι "υπευθυνοι" ειναι ο NLS , o Santon ,
o Χρηστος και ο Νασος. :wink:

Reaction score
2
Re: ΑΜΟΙ 37? HD Αποτελέσματα καί εντυπώσεις στό σπίτι σας

Χρηστο (γραφω εκ μερους του Σταθη που παρελαβε κι αυτος την Amoi) εχουμε το ιδιο προβλημα με το yamakawa (σπασιμο στην κινηση σε 1080ι).
Τι λες να φταιει?
Θα δοκιμασουμε και σε 720p.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
toxotis70 said:
Χρηστο (γραφω εκ μερους του Σταθη που παρελαβε κι αυτος την Amoi) εχουμε το ιδιο προβλημα με το yamakawa (σπασιμο στην κινηση σε 1080ι).
Τι λες να φταιει?
Θα δοκιμασουμε και σε 720p.
Στα 720p παίζει άψογα... εγώ νομίζω ότι φταίει το καλώδιο hdmi που έχω... αυτό είναι το πιο λογικό να συμβαίνει από την στιγμή που έχουμε δει την τηλεόραση να παίζει μια χαρά σε 1080i με άλλα players... ίσως να φταίει και ο μετατροπέας dvi-hdmi που έχω...

Reaction score
4
Με HTPC και ενα καλωδιο HDMI των 10 ευρω μου παιζει μια χαρα χωρις σπασιματα στα 1080p
(nvidia 6200,amd 4400 x2, theatertek, fdshow με Lanczos rerize 4-5 ατσεκαριτσο το interlaced, αναλυση 1920χ1080)

Reaction score
2
Re: ΑΜΟΙ 37? HD Αποτελέσματα καί εντυπώσεις στό σπίτι σας

Αποκλειεις το ενδεχομενο να φταιει το yamakawa ?

Reaction score
4
hatzik said:
santon για δοκίμασε με το Pixperan σε 1080p 60Hz να μας πείς...
το βρηκα το προγραμμα (δεν το ηξερα) τι να σας πω ;

Reaction score
0
...στην αρχική οθόνη στα "αυτοκινητάκια" σε 60Hz βλέπεις να έχεις ομαλή κίνηση? Διάβασε το Reply #15, μήν γράφουμε τα ίδια.

Reaction score
4
hatzik said:
...στην αρχική οθόνη στα "αυτοκινητάκια" σε 60Hz βλέπεις να έχεις ομαλή κίνηση? Διάβασε το Reply #15, μήν γράφουμε τα ίδια.
Ok Και ευχαριστω για το προγραμματακι, λοιπον μετα απο το φεστιβαλ μαγειας που μολις παρακολουθησα στο γυαλινο μουσικο θεατρο και συστηνω σε ολους να το δειτε, πιστευω να μην κανουν πουλακια τα ματια μου..
Ετρεξα αυτο με τα αυτοκινητακια και στο home pc και στο HTPC με την Amoi και αυτο που καταλαβα οτι επρεπε να κανω ειναι να μειωσω την πανω μπαρα μεχρι σχεδον να εφαπτονται τα δυο χρωματα σωστα; αυτο που ειχε στην αρχη ενα κιτρινο και ενα ασπρο και αν ηθελες του αλλαζες και χρωμα..
Το ασπρο και το κιτρινο τα πλησιασα πολυ κοντα (1 πιξελ) το κοκκινο ηθελε κατι τις παραπανω, αλλα κομπιασμα η σταματημα στην κινηση δεν ειδα στα 1920χ1080 60HZ

Reaction score
0
Τα πιο πολλά τα έχετε πει λίγο πολύ. Εγώ έχω να πω ότι επαιξα το Elder Scrolls Oblivion και μου κρέμασε το σαγόνι. Που να βγει και το ps3 που θα υποστηρίζει 1080p. Ε ρε γλέντια

Reaction score
152
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 09¨00.ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.ΤΗ ΣΥΝΔΕΩ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ-ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ SCART ΣΤΟ PS2.ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ. ΕΝΑ(1)ΚΑΜΜΕΝΟ PIXEL ΟΡΑΤΟ.ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 3 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ.....ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΗΓΗΡΙΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΑΝΟ!!! ΔΗΛ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΜΕΣΗ ΚΥΑΝΟ,ΔΕΞΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ????? :roll: :? :? :?

ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ???

Reaction score
0
ΉΡΘΕΕΕΕΕ!!!!!

Πολύ καλή τηλεόραση (περιμένω εναγωνίως τις ρυθμίσεις για να γίνει καλύτερη). Αυτά που μου έκαναν θετική εντύπωση δεν θα τα γράψω γιατί είναι ίδια με όλων των προηγούμενων. Θα γράψω τις πρώτες παρατηρήσεις μου σχετικά με τα αρνητικά σημεία:
1) Το μενού είναι τόσο μικρό σε σχέση με την τηλεόραση, που πρέπει να κάθεσαι δίπλα της. Την αν ανάβω, πάω να κάτσω στον καναπέ και μόλις βλέπω το μενού (δεν φαίνονταν τα γράμματα) πετάγομαι σαν ελατήριο.
2) Γιατί για τα scart 2 και 3 πρέπει να διαλέξω εγώ το σήμα που θα περάσει;
3) Το front panel γιατί δεν παίρνει την πρωτοβουλία να γυρίζει αυτόματα; Στην παλιά μου CRT γινόταν.
4) Οι υποδοχές μου φένονται πολύ "κρυμένες". Μπορεί να είναι φυσιολογικό για LCD (αφού προορίζονται και για "κόλλημα" στον τοίχο) αλλά είναι πιο δύσκολη η πρόσβαση έτσι.

Επίσης δοκίμασα να πάρω optical ήχο αλλά δεν τα κατάφερα. Βέβαια και ο ενισχυτής καινούργιος είναι και δεν τον ξέρω καλά οπότε φυσιολογικά αν τον ψάξω και σήμερα θα τα καταφέρω.

Απορία: Αυτά που λέτε για συχνότητες και αναλύσεις που κλειδώνουν που τα βλέπετε;

Εν αναμονή των ρυθμίσεων και του HDMI DVD...

Υ.Γ.: Ούτε ένα καμένο pixel!!!!!! :) :p :D

Reaction score
0
ΑΜΟΙ 37΄ HD Αποτελέσματα καί εντυπώσεις στό σπίτι σας

Την παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα αλλά λόγω ένος ταξιδιού τώρα βρήκα χρόνο να την τσεκάρω.
1) Εικόνα τηλεόρασης καλή για LCD αν και λίγο φωτεινή.Ελπίζω να διορθοθεί με τις ρυθμύσεις του κυρίου Λάμπρου.
2)Εικόνα απο NOVA στην αρχή χάλια ,λόγω σήματος, αλλά μόλις άλλαξα την ρύθμιση στον αποκωδικοποιητή για την έξοδο σε RGB βελτιώθηκε σε ποιότητα αλλά έγινε ακόμα πιο φωτεινή.
3)Εικόνα απο συμβατικό DVD μέσω component αρκετά καλή αν και μόλις 576i.
4) Αυτή την εβδομάδα παραλαμβάνω για το PC μια ATI X800 και θα δοκιμάσω και για υψηλότερες αναλύσεις μέσω HDMI.

Γενικά λοιπόν πιστεύω πως λγια την τιμή της είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να αγοράσουμε.

ΥΓ Κανένα καμένο pixel

V

VIDEOMIX

Guest
cospan said:
1) Το μενού είναι τόσο μικρό σε σχέση με την τηλεόραση, που πρέπει να κάθεσαι δίπλα της. Την αν ανάβω, πάω να κάτσω στον καναπέ και μόλις βλέπω το μενού (δεν φαίνονταν τα γράμματα) πετάγομαι σαν ελατήριο.
Αγόρασε κυάλια. :lol:

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
cospan said:
Αγόρασε κυάλια. :lol:
Ακριβώς αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη. :lol:

Reaction score
152
spilegou said:
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 09¨00.ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.ΤΗ ΣΥΝΔΕΩ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ-ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ SCART ΣΤΟ PS2.ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ. ΕΝΑ(1)ΚΑΜΜΕΝΟ PIXEL ΟΡΑΤΟ.ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 3 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ.....ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΗΓΗΡΙΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΑΝΟ!!! ΔΗΛ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΜΕΣΗ ΚΥΑΝΟ,ΔΕΞΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ????? :roll: :? :? :?

ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ???
ΤΕΛΙΚΑ, ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ TELECTRON, ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ,ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΣΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ... :( :) :x :D

Reaction score
152
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΟΙΞΑ (ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ) ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΦΗΜΑ... :D :D :D
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΑΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕΣΩ PS2 ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΙΣ.
ΣΤΟ GOODMORNING VIETNAM ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΕ 3 ΣΚΗΝΕΣ ΛΙΓΟ GHOSTING ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΛΛΑ WHO CARES???

ZERO PIXELS!!! :D :D :D

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ... :? :? :? :?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.280
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.