ΑΜΟΙ 37΄ HD Αποτελέσματα καί εντυπώσεις στό σπίτι σας

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
cospan said:
cospan said:
Χτες μου ήρθε και το DVD player (Samsung HD850). Ασχολήθηκα πρώτη φορά με HDMI και έχω κάποιες απορίες:
1) Καλύτερο είναι το 720p ή το 1080i;
2) Στο format καλύτερο είναι το RGB extend, το (4:4:4) ή το (4:2:2);

Στα χρώματα τα κατάφερα καλούτσικα. Με το DVD Home theater setup ρύθμισα σωστά αντίθεση και φωτεινότητα, και βελτίωσα ελαφρώς το χρώμα. Νομίζω με το RGB extend είδα κάποια πιξελαρίσματα στις σκοτεινές γκρίζες αποχρώσεις. Δεν ξέρω άν είναι θέμα DVD ή ΑΜΟΙ. Μέχρι να έχω τις τελικές ρυθμίσεις δεν μπορώ να σχηματίσω πλήρη άποψη ούτε για AMOI ούτε για SAMSUNG.

Υ.Γ. : Ξέρει κανείς μήπως πώς απενεργοποιείται το μήνυμα "HDMI audio not supported" οριστικά; Όλες τις άλλες ρυθμίσεις τις κρατάει. Το messages off όχι.

Κάποιος για τις ερωτήσεις μου;
Σαφώς καλύτερο φορμά το 1080i...

Αν έχεις auto επιλογή χρησιμοποίησε αυτή...
Δεν έχει Auto δυστυχώς. Παρότι για το extend RGB λέει ότι είναι full και τα YCbCr (4:4:4) και YCbCr (4:2:2) περιορισμένα, το pixelάρισμα δεν το έχω δει στα δύο YCbCr.

Reaction score
1
moonprince said:
Εγώ την παράγγειλα ήδη από εδώ: www.livingcinema.nl και μάλιστα το 5 in 1 μοντέλο.

Αναζήτηση στα search engines με τις λέξεις "HDMI SWITCH".

Το μοντέλο αυτό ισχυρίζεται ότι ενισχύει το σήμα και ότι επιλέγει αυτόματα την πηγή, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί κανείς το control.
Συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά έχω ένα μικρό θέμα με το συγκεκριμένο κατάστημα, που μπορεί να γίνει και μεγάλο.
Τους έστειλα τα χρήματα και μου απάντησαν ότι τα έλαβαν αλλά ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι out of stock λόγω μεγάλης ζήτησης και ότι θα το έχουν και θα το στείλουν "in a couple of days".

Διερωτώμαι γιατί δεν το έγραφαν στο site ότι είναι out of stock.
Αν όντως κάνει "a couple of days" να έρθει, τότε no problem. Αν όμως κάνει παραπάνω, τότε θα τους πάρει .....

Reaction score
1
Το μηχάνημα ακόμα να φανεί.
Χρήματα όμως εισέπραξαν.
Τους έγραψα ... και να τι απάντησε η Ολλανδέζα.... το παίζει και έξυπνη ...

I can only send it when they arrive..

Sorry for the delay. Production is running overtime, they come straight from taiwan .

Ill call the pilot say he should hurry.

Thank you for your patience.

Rene
LivingCinema
:twisted: :twisted: :twisted:

θα περιμένω λίγο ακόμη ...

Reaction score
0
Την εχει δοκιμασει κανεις με xbox360? Παρουσιαζει ghosting? Ειναι πραγματικα τα 8ms?

Reaction score
0
Μήπως έχει κανείς το SONY NS76 ή το SAMSUNG 850; Τα έχω και τα δύο αλλά τώρα χρησιμοποιώ το SONY. Ποιο είναι καλύτερο πρώτον γενικώς και δεύτερον με την AMOI; Ποιές είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για το συγκεκριμένο σετ (NS76-AMOI);

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.198
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88