ΑΜΟΙ 37΄ HD Αποτελέσματα καί εντυπώσεις στό σπίτι σας

NLS

Reaction score
1
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν για να αποκτήσουμε την ΑΜΟΙ (Ανδρέα, Χρήστο, Νάσο και άλλους που ίσως δεν γνωρίζω)
Μανο ,για την αποκατασταση της αληθειας οι κυριοι "υπευθυνοι" ειναι ο NLS , o Santon ,
o Χρηστος και ο Νασος. :wink:
ευχαριστώ και να πω ότι επιτρέπεται να με λέτε και Νίκο :D

NLS

Reaction score
1
Γιώργος Ρούβαλης said:
Τα πιο πολλά τα έχετε πει λίγο πολύ. Εγώ έχω να πω ότι επαιξα το Elder Scrolls Oblivion και μου κρέμασε το σαγόνι. Που να βγει και το ps3 που θα υποστηρίζει 1080p. Ε ρε γλέντια
κοίτα, το oblivion αρκεί από μόνο του για να κρεμάσουν σαγόνια

Reaction score
1
Έχω μερικές απορίες;

1. Διάβασα στο τελευταίο Hi Tech ότι οι κάρτες της ΑΤΙ και της Sapphire, παρόλο που ισχυρίζονται ότι είναι HTPC εντούτοις δεν είναι και κατά συνέπεια, παρά την ΗDMI έξοδο δεν μπορούν να δώσουν 1080p σήμα. Συμβαίνει πράγματι αυτό; Ποιές κάρτες/συσκευές το κάνουν;

2. Ας υποτεθεί ότι θέλω να συνδέσω την ΑΜΟΙ με ένα ψηφιακό HI-Def Sat receiver, p.x. τον HUMAX 2000 KAI με ένα HD player, π.χ. τον KISS ή τον SNAZIO. H AMOI έχει μόνο ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟ HDMI. Τί κάνω για να μη χάσω ποιότητα σήματος ?

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν οι ερωτήσεις μου είναι απλοίκές (που οφείλεται στο ότι είμαι νέος και άσχετος ακόμη) καθώς επίσης και αν έπρεπε να μπουν σε άλλο TOPIC ή THREAD, οπότε ελεύθερα διαγράψτε αυτό το post φίλοι moderators.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα πάρεις 1080p από κάρτα γραφικών με dvi μέσω αντάπτορα dvi-hdmi...

Για να τα συνδέσεις όλα αυτά χρειάζεσαι hdmi 3 σε 1... είναι μια συσκευή που θα την βρεις κοντά στα 200 Ευρώ...

GTX

Reaction score
39
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Για να τα συνδέσεις όλα αυτά χρειάζεσαι hdmi 3 σε 1... είναι μια συσκευή που θα την βρεις κοντά στα 200 Ευρώ...
Υπάρχει κάτι 3 σε 2??? Ωστέ να μπορείς να δώσεις και σε προβολέα και στην TV?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
GTXTC said:
GTXTC said:
Υπάρχει αλλά σε μεγαλύτερο κόστος...

Reaction score
0
NLS said:
Γιώργος Ρούβαλης said:
Τα πιο πολλά τα έχετε πει λίγο πολύ. Εγώ έχω να πω ότι επαιξα το Elder Scrolls Oblivion και μου κρέμασε το σαγόνι. Που να βγει και το ps3 που θα υποστηρίζει 1080p. Ε ρε γλέντια
κοίτα, το oblivion αρκεί από μόνο του για να κρεμάσουν σαγόνια
περιμενω τιs εντυπωσειs σου,για την ΑΜΟΙ συνολικα.θελω να την αγορασω και πιστευω οτι εσυ θα δωσειs το καλυτερο review.thanks very much!!!

Reaction score
1
Εγώ την παράγγειλα ήδη από εδώ: www.livingcinema.nl και μάλιστα το 5 in 1 μοντέλο.

Αναζήτηση στα search engines με τις λέξεις "HDMI SWITCH".

Το μοντέλο αυτό ισχυρίζεται ότι ενισχύει το σήμα και ότι επιλέγει αυτόματα την πηγή, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί κανείς το control.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
moonprince said:
Εγώ την παράγγειλα ήδη από εδώ: www.livingcinema.nl και μάλιστα το 5 in 1 μοντέλο.

Αναζήτηση στα search engines με τις λέξεις "HDMI SWITCH".

Το μοντέλο αυτό ισχυρίζεται ότι ενισχύει το σήμα και ότι επιλέγει αυτόματα την πηγή, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί κανείς το control.
Αυτό το site εννοούσα και εγώ...

Reaction score
0
Έψαξα χθες λίγο στα διάφορα Ebay, uk,de,com κ είδα ότι υπάρχει πληθώρα hdmi switchers από 2 σε 1 μέχρι 5 σε 1. Υπάρχουν επίσης κ 2 σε 2 κ 5 σε 2. Βρήκα επίσης hdmi/dvi σε hdmi/dvi. Όταν συνδέουμε dvi τότε έχει κ καλώδια μεταφοράς του ήχου με rca. Οι τιμές τώρα ποικίλουν, από 60 δολλάρια αμερικής :D μέχρι τα 600... :shock:
Υπάρχουν κινέζικα, αμερικάνικα, αγγλικά κτλ... Προσωπικά, θα χρειαστώ σύντομα ένα τέτοιο μηχάνημα το οποίο όμως να είναι τουλάχιστον 2 σε 2 hdmi, πιθανότατα 3 σε 2. Ολα τα παραπάνω τα στέλνουν παντού ανά τον κόσμο, με λίγα έξοδα αποστολής λόγο του μικρού όγκου του switcher.
Αν κάποιος δεν φοβάται το ebay τότε είναι μια καλή πρόταση να κινηθεί προς τα εκεί. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα κάνω. :lol:

Reaction score
0
Χτες μου ήρθε και το DVD player (Samsung HD850). Ασχολήθηκα πρώτη φορά με HDMI και έχω κάποιες απορίες:
1) Καλύτερο είναι το 720p ή το 1080i;
2) Στο format καλύτερο είναι το RGB extend, το (4:4:4) ή το (4:2:2);

Στα χρώματα τα κατάφερα καλούτσικα. Με το DVD Home theater setup ρύθμισα σωστά αντίθεση και φωτεινότητα, και βελτίωσα ελαφρώς το χρώμα. Νομίζω με το RGB extend είδα κάποια πιξελαρίσματα στις σκοτεινές γκρίζες αποχρώσεις. Δεν ξέρω άν είναι θέμα DVD ή ΑΜΟΙ. Μέχρι να έχω τις τελικές ρυθμίσεις δεν μπορώ να σχηματίσω πλήρη άποψη ούτε για AMOI ούτε για SAMSUNG.

Υ.Γ. : Ξέρει κανείς μήπως πώς απενεργοποιείται το μήνυμα "HDMI audio not supported" οριστικά; Όλες τις άλλες ρυθμίσεις τις κρατάει. Το messages off όχι.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
mickm said:
Με τις ρυθμίσεις τί γινεται?
mickm said:
Με τις ρυθμίσεις τί γινεται?
Όπως με ενημέρωσε ο Βαγγέλης Λάμπρου ίσως και εντός του Σ/Κ να κάνεις την ρύθμιση οπότε σύντομα θα την στείλουμε στους δικαιούχους...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Αγαπητοί φίλοι και συνφορουμίτες,
δεν έχω ξεχάσει κανένα σας. Μη μου στεναχωριέστε.

Οι ρυθμίσεις θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν στο demo κομμάτι Ηχοέκφραση και μετα θα μειραστούν με PM σε όλους τους δικαιούχους Power Buyers!! Λεπτομέρειες πως θα περάσετε τις ρυθμίσεις θα σας στείλω μαζί με τα νουμεράκια που θα πρέπει να αλλάξετε.

Θα σας παρακαλέσω για λίγη υπομονή μέχρι να ελευθερωθώ χρονικά ωστε η ρύθμιση να γίνει με την ησυχία μας και να βγεί ένα ακλό αποτέλεσμα.

Ειναι καλό να έχετε κάποιες ώρες θέασης με τη τηλέοραση αρύθμιστη ώστε να δούμε και να σχολιάσουμε τις διαφορές του πριν και μετά σε κάθε συνδιασμό DVDp με την Αmoi ξεχωριστά!

Θα παρακαλέσω όσα μελη αγόρασαν την AMOI μέσω power-buy να γράψουν το ονοματεπώνυμο στο νέο θέμα που δημιουργήθηκε ώστε να ενταχτούν στην λίστα των ενδιαφερομένων για τιθς ρυθμίσεις μέσω PM.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
cospan said:
Χτες μου ήρθε και το DVD player (Samsung HD850). Ασχολήθηκα πρώτη φορά με HDMI και έχω κάποιες απορίες:

Στα χρώματα τα κατάφερα καλούτσικα. Με το DVD Home theater setup ρύθμισα σωστά αντίθεση και φωτεινότητα, και βελτίωσα ελαφρώς το χρώμα. Νομίζω με το RGB extend είδα κάποια πιξελαρίσματα στις σκοτεινές γκρίζες αποχρώσεις. Δεν ξέρω άν είναι θέμα DVD ή ΑΜΟΙ. Μέχρι να έχω τις τελικές ρυθμίσεις δεν μπορώ να σχηματίσω πλήρη άποψη ούτε για AMOI ούτε για SAMSUNG.

Υ.Γ. : Ξέρει κανείς μήπως πώς απενεργοποιείται το μήνυμα "HDMI audio not supported" οριστικά; Όλες τις άλλες ρυθμίσεις τις κρατάει. Το messages off όχι.

Κάποιος για τις ερωτήσεις μου;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Mόλις τελείωσα μία 6άωρη προβολή στην ΑΜΟΙ με 1080i από το yamakawa με καλώδιο dvi και μετατροπέα hdmi στην έξοδο...

Εικόνα απίστευτη με τρομερή λεπτομέρεια!!!

Είχα λίγα σπασίματα στην γρήγορη κίνηση αλλά θα δοκιμάσω και καλύτερο dvi καλώδιο... μπορεί να φταίει και το player...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
cospan said:
cospan said:

Κάποιος για τις ερωτήσεις μου;
Σαφώς καλύτερο φορμά το 1080i...

Αν έχεις auto επιλογή χρησιμοποίησε αυτή...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.198
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88