Αγορα "καλου" DAC.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.645
Απάντηση: Αγορα "καλου" DAC.

ωραίες προτάσεις πέσαν στο τραπέζι.

εμένα επιτρέψτε μου να θεωρώ ως κορυφή, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, σε οτιδήποτε κυκλοφορεί και σε οποιοδήποτε κοστολόγιο, το φτηνό-ποταπό μπάφαλο.

αμέσως μετά, το εξαιρετικό μέτρικ χάλο είναι η επόμενη επιλογή, αν και το κόστος του δεν είναι μικρό. Προσφέρει όμως πολλά για αυτά που ζητάει, οπότε θεωρώ πως είναι και καλή αγορά και τίμια πρόταση στο κοστολόγιο αυτό.

σε ποιο χαμηλό κόστος θα επέλεγα το συνδυασμό κάρτας ήχου λινξ με λινξ ορόρα ντακ. το ντουέτο αυτό είναι πάμφτηνο για αυτά που μπορεί να προσφέρει.

μετά, όλα τα υπόλοιπα, ανεξαρτήτως κόστους, μάρκας, χρώματος, καταγωγής, κατανάλωσης κλπ κλπ κλπ

ΙΜΗΟ....

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Αγορα "καλου" DAC.

εμένα επιτρέψτε μου να θεωρώ ως κορυφή, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, σε οτιδήποτε κυκλοφορεί και σε οποιοδήποτε κοστολόγιο, το φτηνό-ποταπό μπάφαλο.

ΙΜΗΟ....
Δεν τον κόβω για diy τον Γιάννη , οπότε ο μπαφαλος …………

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.740

Δοκιμασα το Weiss Minerva με firewire με ικανοποιητικα αποτελεσματα.Ηταν αρκετα καλυτερο απο το δικο μου αλλα μαλλον θα ηθελα κατι παραπανω.
Εφ' όσον δουλεύεις με MAC (όπου η θύρα firewire είναι αυτονόητη), και δεδομένου του προϋπολογισμού σου, ενδείκνυται να επιλέξεις
τη Medea. Επίσης, και συγγνώμη για την παρέκβαση, τα ηχεία και οι ενισχυτές χρειάζονται αναθεώρηση. Αφού θέλεις ένα άγγιγμα λάμπας, κράτησε τον προ και διώξε τα υπόλοιπα. Αλήθεια, πόση είναι η απόσταση ακρόασης;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.562

Δεν τον κόβω για diy τον Γιάννη , οπότε ο μπαφαλος …………

καποτε εφτιαχνα, τωρα ...δυσκολα..και τα παρατησα κ δεν υπαρχει κ χρονος...

Εφ' όσον δουλεύεις με MAC (όπου η θύρα firewire είναι αυτονόητη), και δεδομένου του προϋπολογισμού σου, ενδείκνυται να επιλέξεις
τη Medea. Επίσης, και συγγνώμη για την παρέκβαση, τα ηχεία και οι ενισχυτές χρειάζονται αναθεώρηση. Αφού θέλεις ένα άγγιγμα λάμπας, κράτησε τον προ και διώξε τα υπόλοιπα. Αλήθεια, πόση είναι η απόσταση ακρόασης;
Τη Μedea την εχω σαν μια θα λεγα εξαιρετικη επιλογη, αλλα ειναι ναι μεν λιγο παλιοτερο σαν μοντελο (θα μας κυνηγησει καποιος εδω...:144: και ειναι κ μαλλον λιγο ακριβουτσικη.

Η αποσταση ακροασης ειναι περιπου 2.5-3 μετρα απο τα ηχεια κ το ιδο κ μεταξυ τους.

Οσο για το συστημα, νομιζω πως ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το μεχρι τωρα αποτελεσμα.Ειναι κατα τη γνωμη μου ολα εξαιρετικα, κ μιας κ δε θελω φοβερες σταθμες με καλυπτουν με το παραπανω.Ειδικα οι ενισχυτες μετα απο πολλες ακροασεις διαφορων νομιζω ειαι φαναστικοι.Παλι θα λεγα πως θα χρειαζομουν νεο Προενισχυτη...:135:..

προτεινε μου κατι δηλαδη σαν μια καλη λυση.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274

καποτε εφτιαχνα, τωρα ...δυσκολα..και τα παρατησα κ δεν υπαρχει κ χρονος...
Δίπλα σου είναι ο sensei.Χώστον:138:(buffalo με 1 dac ανα κανάλι,καλό ακούγεται,ε;).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Πάντως αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις το mac έχε υπόψιν σου ότι η ανάλυση δεν αλλάζει αυτόματα αλλά μόνο χειροκινητα.
Δλδ σταματάμε το εκάστωτε πρόγραμμα αλλάζουμε την ανάλυση του κομματιού και επανεκκίνηση.
Για να το αποφύγεις αυτό αγοράζεις το amarra.Ακριβό πολύ.Εκτός και αν θές να πάς και στο hardware της sonic studio
Οπότε πάρε ενα pc βάλε και το foobar και απο ΄κεί και πέρα κότσαρε όποιο dac θέλεις.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.562
Θα μεινω σιγουρα στο ΜΑC για διαφορους λογους, που κ καποιοι δεν εχουν να κανουν μονο με τη μουσικη.
Εχω κ το Pure Vinyl και το Amarra , full εκδοσεις κανονικα!
Οποτε η αναλυση δεν ειναι θεμα.
Το θεμα ειναι να ενθουσιαστω απο κατι...

Reaction score
657

αμέσως μετά, το εξαιρετικό μέτρικ χάλο είναι η επόμενη επιλογή, αν και το κόστος του δεν είναι μικρό. Προσφέρει όμως πολλά για αυτά που ζητάει, οπότε θεωρώ πως είναι και καλή αγορά και τίμια πρόταση στο κοστολόγιο αυτό.

ΙΜΗΟ....
αν το μπαφαλο ειναι καλυτερο απο το μετρικ χαλο το οποιο ειναι (συμφωνα με πολλους θαμωνες του site) καλυτερο απο το Medea και το Emm Labs τοτε το Buffalo ειναι καλυτερο και απο τα δυο προαναφερθεντα.

Ημαρτον θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε...

Reaction score
4.156

Παντως μιας και εισαι απο Θεσσαλονικη δεν θα εχανες τιποτα αν εκλεινες ενα ραντεβου στην ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ και να ακουσεις το ACURATE LINN. Πριν απο 2 χρονια οταν τον ακουσαμε ειχαμε παθει μεγαλη πλακα. Τουλαχιστον μιας και εχεις ακουσει Minerva & Benchmark θα εχεις μια αποψη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.645

αν το μπαφαλο ειναι καλυτερο απο το μετρικ χαλο το οποιο ειναι (συμφωνα με πολλους θαμωνες του site) καλυτερο απο το Medea και το Emm Labs τοτε το Buffalo ειναι καλυτερο και απο τα δυο προαναφερθεντα.

Ημαρτον θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε...
ακούτε την "άποψή" μου. :137:

μετά, "αμαρτάνετε" κανονικά. :138:

Άλλες βέβαια οι δυνατότητες του μέτρικ χαλο, άλλες του μπάφαλο. Αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. :126:

Reaction score
28

σε ποιο χαμηλό κόστος θα επέλεγα το συνδυασμό κάρτας ήχου λινξ με λινξ ορόρα ντακ. το ντουέτο αυτό είναι πάμφτηνο για αυτά που μπορεί να προσφέρει.

μετά, όλα τα υπόλοιπα, ανεξαρτήτως κόστους, μάρκας, χρώματος, καταγωγής, κατανάλωσης κλπ κλπ κλπ

ΙΜΗΟ....
βρε μανια αυτο το μπαφαλο να μην υπαρχει ετοιμο δεμενο και στο ελευθερο εμποριο ?:117:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.562

ακούτε την "άποψή" μου. :137:

μετά, "αμαρτάνετε" κανονικά. :138:

Άλλες βέβαια οι δυνατότητες του μέτρικ χαλο, άλλες του μπάφαλο. Αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. :126:
Βρε Κωστα κλεφτη του ταπεινου μου budget ... Πως θα γινει ν ακουσουμε αυτο το ρημαδι το χιλιοειπομενο το μπαφαλο εδω στη σαλονικη ;; Να ζουμε μια αποψη βρε παιδι μου...

Ακουω κι απ αυτο το ρημαδι το amarra εδω κ ποση ωρα κ ολο κ πιο πολυ μ αρεσει...!!!
Καιρος για dac!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.645
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα "καλου" DAC.

Βρε Κωστα κλεφτη του ταπεινου μου budget ... Πως θα γινει ν ακουσουμε αυτο το ρημαδι το χιλιοειπομενο το μπαφαλο εδω στη σαλονικη ;; Να ζουμε μια αποψη βρε παιδι μου...
τα καλά παιδιά από την κρήτη πρέπει να είναι διατεθειμένοι μας κάνουν τη χάρη μου φαίνεται....:126:

ο κου-φου που είναι ρε παιδί μου; αλήθεια, ανησυχώ...:122::110:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106