Αγορα "καλου" DAC.

Reaction score
9
Αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι το buffalo του back θα είναι καλύτερο από το benchmark του Δελφίνη. Αυτό δεν λέγεται upgrade, λέγεται "μου έχει σκαλώσει στο μυαλό να κάνω αλλαγή απλά για να την κάνω".

Γιάννη τα πράγματα είναι απλά, αν έχεις χρήματα παίρνεις το 202 αν δεν έχεις - περιμένεις μέχρι να έχεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορα "καλου" DAC.

Βρισκω κι εγω ευκαιρια να πω τον (off topic) πονο μου:μλκ της oppo να μην βαλει ψηφιακη εισοδο στο se που φορα τα sabre(4 ανα καναλι). Φτου της!!

Reaction score
140
Αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι το buffalo του back θα είναι καλύτερο από το benchmark του Δελφίνη. Αυτό δεν λέγεται upgrade, λέγεται "μου έχει σκαλώσει στο μυαλό να κάνω αλλαγή απλά για να την κάνω".

Γιάννη τα πράγματα είναι απλά, αν έχεις χρήματα παίρνεις το 202 αν δεν έχεις - περιμένεις μέχρι να έχεις.
Κάτσε μωρέ και εσύ με το 202 , ακόμα δεν το είδαμε Γιάννη το είπαμε :110:

Reaction score
9
Γιατί είδες το Metric halo, το prism και τα άλλα που προτείνονται εδώ? :121:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.562
Θα περιμενω οπωσδηποτε το νεο της Weiss να το ακουσω.Για το Medea τελικα δυσκολα λογω τιμης..

Εως τοτε αν καποιος μπορει να διαθεσει ενα buffalo για ακροαση θα ειναι κατι παραπανω απο ευχαριστο.Επισης και για τα Metric και Prism (αν κ χλωμο το βλεπω...).

Reaction score
140
Γιάννη πολλοί ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν και την αγάπη σου στο βινυλιο οπότε οι προτάσεις ίσως είναι λίγο τεχνοκρατικές , τα είχαμε συζητήσει και στο άλλο μαγαζί σχετικά

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.562
Δεν κρυβω την αγαπη μου ποτε !!!!
:138::138:
Κ παλι θελω κατι παρομοιο κ ιδιαιτερο, ζεστο, ατμοσφαιρικο κτλπ...!!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.562
με πηρατε με τα γιαουρτια βλεπω Μεγαλη Εβδομαδα...

:144::144::144:

Reaction score
657

αλλες τρεις προτασεις για να εχεις να ασχολεισαι

ενα που το εχω ακουσει και σκοτωνει

http://www.onheadphones.com/product-reviews/dac/stylos-sys-had-dac.html

και αλλα δυο που προγραμματιζω να ακουσω γιατι κατα πιθανοτητα θα σκοτωνουν

http://www.naim-audio.com/products/dac.html

http://www.ayre.com/products_detail.cfm?productid=18

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.562
Ωραια κ τα DSC και τα Esoteric και τα EMM και τα Wadia ...αλλα ξεφευγουν του budget κατα πολυ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.645
Απάντηση: Re: Αγορα "καλου" DAC.

Αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι το buffalo του back θα είναι καλύτερο από το benchmark του Δελφίνη.
εγώ πάλι δεν αμφιβάλλω ΚΑΘΟΛΟΥ. :145:

Δεν "εικάζω".
Δεν "θεωρώ".
Δεν "νομίζω".

...γνωρίζω.

Αλλά, φυσικά, ΙΜΗΟ και με τα ελάχιστα που γνωρίζω...:138:

Reaction score
9
Re: Απάντηση: Re: Αγορα "καλου" DAC.

εγώ πάλι δεν αμφιβάλλω ΚΑΘΟΛΟΥ. :145:

Δεν "εικάζω".
Δεν "θεωρώ".
Δεν "νομίζω".

...γνωρίζω.

Αλλά, φυσικά, ΙΜΗΟ και με τα ελάχιστα που γνωρίζω...:138:

Αν οι γνώσεις σου φτάνουν μέχρι τις ικανότητες του back και του Manos στο κολλητήρι όπως επίσης και τις πιθανές αναβαθμίσεις που μπορεί να κάνει ο Μάκης Δελφίνης τότε πάσο...:126:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.740

Αλήθεια, τί αναβαθμίσεις έχει κάνει ο κ. Δελφίνης; Πού επενέβη;

Reaction score
9
Νομίζω μόνο ο Ηλιας (analyse it) μπορεί να μας το πει!

Εγώ δεν διαφωνώ, μπορεί και το buffalo να είναι καλύτερο αλλά πρώτον δεν το ξέρουμε και δεύτερον ο Γιαννης πήρε το benchmark πριν 2 μήνες και δεν θεωρώ ότι είναι έξυπνο να προβεί σε ένα τέτοιου είδους sidegrade (αλλά upgrade ;)) σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! Επίσης ποιος μας διασφαλίζει ότι η συγκεκριμένη υλοποιση του buffalo είναι άρτια; ;)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.740

Αν πιστέψω τον Κου-Φου (που τον πιστεύω δηλαδή), το Buffalo πρέπει να είναι εφάμιλλο της Medea (αν όχι καλύτερο). Φυσικά, υπό την προϋπόθεση μιας προσεγμένης τροφοδοσίας. Αλλά δεν διατίθεται ως τελικό, branded προϊόν, και ως φαίνεται, αυτό για πελάτες σαν τον John είναι κριτήριο απόρριψης.

Reaction score
657

Αν πιστέψω τον Κου-Φου (που τον πιστεύω δηλαδή), το Buffalo πρέπει να είναι εφάμιλλο της Medea (αν όχι καλύτερο). Φυσικά, υπό την προϋπόθεση μιας προσεγμένης τροφοδοσίας. Αλλά δεν διατίθεται ως τελικό, branded προϊόν, και ως φαίνεται, αυτό για πελάτες σαν τον John είναι κριτήριο απόρριψης.
Παιδια μηπως πρεπει να κοψουμε λιγο τα ναρκωτικα?

Το συγκεκριμενο μηχανακι μπροστα στο Medea αλλα και μπροστα σε αλλα καλα επαγγελματικα DAC οπως το Emm Labs και το Orpheus ειναι απλα ανυπαρκτο. Μη πετατε κοτσανες και γινοσαστε ρομπα χωρις να το εχετε ακουσει σας παρακαλω. Δε λεω πολυ καλη λυση για τα λεφτα του αλλα οχι να συγκρινουμε το Yugo με την Ferrari....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106