- Reaction score
- 88.269
Θύμισε μου ποια σαμπ;150hz
Δεν έχει νόημα προς το παρόν ξεχωριστά λόγω του ότι δεν θα κάνω επεμβάσεις στον χώρο ούτε μετακίνηση ηχείων
Θύμισε μου ποια σαμπ;150hz
Δεν έχει νόημα προς το παρόν ξεχωριστά λόγω του ότι δεν θα κάνω επεμβάσεις στον χώρο ούτε μετακίνηση ηχείων
Τι συχνότητα κροσάρεις τους δορυφόρους?2 svs sb 1000
( τι σκεφτεσε ; Εγώ σκέφτομαι χωρίς να έχω γνώσεις ότι δεν είναι αρκετά γρήγορα να ακολουθήσουν τα ηχεία αλλά δεν ξέρω πως να το τσεκάρω)
Εξηγώ πιο πάνω την συχνότητα (150) και γιατί το κάνωΤι συχνότητα κροσάρεις τους δορυφόρους?
Για ψάξτο καλύτερατεσπα θα προσπαθήσω να φτιάξω αυτήν για να μου αρέσει
Είχα γράψει να δοκιμάσεις το "κροσάρισμα" πιο χαμηλά αλλά έγινε μαγικό και σβήστηκε με κάποιο τρόπο.Σόρυ δεν το είδα. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ( το κροσάρισμα) πιο χαμηλά για να πιάσεις το γκαπ σε αυτη τη χρονική διαφορά.
Δεν κατάλαβα.Μετά από ένα σκασμό δοκιμές , ακουστικές γιατί δεν ξέρω να το τσεκάρω στο rew, αποφάσισα ότι το ιδανικο cross point είναι στα 80hz. Έτσι όπως προτείνει η svs για τα συγκεκριμένα ηχεία.
Άρα η σωστή χρονικη ευθυγράμμιση (αν το λέω σωστα ) είναι σημαντικότερη από το να προσπαθήσω να φέρω ομαλότερη καμπύλη με φίλτρα πάνω στην ευκαιριακή καλύτερη που μου δίνει αν κροσάρω στα 150hz
Την χρονική ευθυγράμμιση δεν ξέρω να μετρήσωΔεν κατάλαβα.
Δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορείς να το μετρήσεις στο REW. Πριν πως μέτρησες;
Δεν κατάλαβα γιατί μπερδεύεις την χρονική ευθυγράμμιση με το κροσάρισμα
Δεν κατάλαβα για ποια απόσταση ακρόασης περιμένεις απο τα KH120 να σου παίξουν τρίτη οκτάβα. Στα δυο μέτρα τα έχεις;
Ούτε τα 310 δεν προτείνω.όταν στήνω στα 3.2μ
Καλύτερα, αλλά και πάλι το ηχείο είναι πολύ μικρό για αυτήν την απόσταση.Aκούγεται καλά και μετράνε ικανοποιητικά
Δεν βλέπουμε το RT60 τόσο χαμηλά. Αγνόησε το. Μόνο το spectrogramεκτός το rt60 περίπου στα 45-60
Ναι το καταλαβαίνω πως θα ήταν τα μεγαλύτερα αλλά ευτυχώς μου αρέσουν και έτσι πολύΚαλύτερα, αλλά και πάλι το ηχείο είναι πολύ μικρό για αυτήν την απόσταση.
Δεν βλέπουμε το RT60 τόσο χαμηλά. Αγνόησε το. Μόνο το spectrogram